Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
20.9.2008 13:46:22
Tak Lucince k dnešním narozeninám (vlastně nejen Lucince, ale všem co dnes a zítra a další dny slaví) všechno nejlepší :o))
Jani, já měla CS6 asi 5 týdnů před porodem,nemohla jsem pomalu chodit a měla jsem pocit, že porodím při každém pohybu, tak hrozný tlak pořád na spodek. No, a malá se narodila stejně jako Ada 2 dny před termínem podle MS. U druhého je to prostě jiný, už to tam máme vytahaný a připravený Já bych ale rodila klidně dřív, mě totiž druhý těhotenství strašně vyčerpávalo a měla jsem hrozně sníženou imunitu, takže celých 9 měsíců samé nemoce, ATB, rýma, kašel jako největší tuberák, prostě jsem při porodu vytlačila nejen Domču, ale i všechny ty nemoce. Od té doby jsem zase zdravá jako ryba (tuk, tuk, tuk) |
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 |
20.9.2008 13:23:42
Tak s e tady o ěm mluví jo? No rodit ještě nechci, jelikož mám chlapa do zítřka do dopoledne pryč, tak musím vydržet. Marci MM je můj manžel.
Lucka má dneska narozky) Ráno sjme měla SMS od spolužačky , která měla termín 3.10, že v noci porosila holčičku Natálku, tak mě fakt došlo, že už je to za chvíli tady. Ale přiznám s,e že ještě chvíli chci bříško si užít, i když už je to náročné, ale je to s největší pravděpodobností naposledy. Nachystaná jsme už dlouho CS7, ale snad s e ještě Barča umoudří a počká na MM |
20.9.2008 10:14:57
Deni, já jsem asi hloupá, ale co je MM ?
|
Deni+František+Ella | 13842 |
20.9.2008 9:40:20
janulik zatim nevypada na porod ... ale jak ted koukam do kalendare, tak to ma fakt za rohem .... 5.10. ma termin.
Ted leda ze by porodila z neruvu z MM, jak to mame asi vsechny na konci tehu ... zasadne vsechny nejvic toci MM. U ni to tehu je fakt jako zazrak ... takovych peripetii co meli a pak to slo takhle krasne samo |
19.9.2008 20:05:29
Tak co Jaňulík? nebude zítra rodit?
|
19.9.2008 18:50:41
musim zatukat tuk,tuk,tuk, ale jsme OK. Trochu se bojím, když je teď tak hnusně, aby Domča nenastydla, když jdeme z plavání. Dneska se brzy probudila po obědě a teď je přímo na zabití. Furt řve a chce jen nosit. Všude si stoupá a pak padá, takže už jsem s nervama na pokraji.
|
19.9.2008 17:30:01
takovy obstukce kvuli darku)))))))))) Ale pak je to fakt k nezaplaceni, kdyz se to dite tak uprimne raduje.
Taky vam deti furt ted tak marodej? To je peklo, ve skolce kazdy chrchla, fany to taky chytila a dnes k tomu jeste ma teplotu, hrozim se at to mala nechytne taky. |
19.9.2008 13:32:14
Ahoj Deni,
jasně, ale bylo to dílo. Před měsícem jsem jí nenápadně vzala do Pompa a sledovala co se jí líbí. Před 14ti dny jsem se zeptala, co se jí tam tenkrát líbilo a prej nějakej koník s rajčátkem. Tak jsem asi týden hledala na netu koníka. Nějaký jsem našla, ale když jsem je ukázala Adě, tak prej to není on. Nakonec jsem Adě řekla, že půjdeme do hračkářství a vybere si co bude chtít, protože koníka prostě nemůžu sehnat (byla jsem i v tom Pompu, ale neměli ho). No a den před narozeninama jsem na něj náhodou narazila. Je to hříbě od Baby born a je s jablíčkem, když se to jablíčko dá k tlamě tak se ozvou chroupavý zvuky. Takže jsem obvolala Pompa v okolí a nakonec jsme pro něj nenápadně zajeli asi 25 km. Včera celý den říkala, že musíme jet do Prahy pro toho koníka a byla celá smutná,že se nic neděje. No, to jste měli vidět tu radost, když ho rozbalila :o))) Málem jsem se rozbrečela. Dort jsem dělala sama, jen jsem si koupila v cukrárně papír. Oslava měla totiž být až v sobotu, ale Ada samozřejmě chtěla dort a oslavu hned, takže jsem měla na dort asi hodinu a půl a nebyl moc čas na vymejšlení. Ještě že u nás v cukrárně pár těch papírů mají |
19.9.2008 10:47:57
alecram - tak co nakenec dostala? Byla tentokrat spokojena? (kdyz stale kupujete neco co si neprala))))
Krasny dortik ... tak yuz mam pro fany objednany, ceka nas to v utery a nechala jsem vyrobit s kolejema a masinkama, tak jsem zvedava jaky bude mit uspech. |
19.9.2008 9:57:15
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.