| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 7468  [Dalších 7258 >>]
Alecram , Ada a Domča 19997
20.9.2008 13:46:22
Tak Lucince k dnešním narozeninám (vlastně nejen Lucince, ale všem co dnes a zítra a další dny slaví) všechno nejlepší :o))
Jani, já měla CS6 asi 5 týdnů před porodem,nemohla jsem pomalu chodit a měla jsem pocit, že porodím při každém pohybu, tak hrozný tlak pořád na spodek. No, a malá se narodila stejně jako Ada 2 dny před termínem podle MS. U druhého je to prostě jiný, už to tam máme vytahaný a připravený :-D Já bych ale rodila klidně dřív, mě totiž druhý těhotenství strašně vyčerpávalo a měla jsem hrozně sníženou imunitu, takže celých 9 měsíců samé nemoce, ATB, rýma, kašel jako největší tuberák, prostě jsem při porodu vytlačila nejen Domču, ale i všechny ty nemoce. Od té doby jsem zase zdravá jako ryba (tuk, tuk, tuk)
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 17377
20.9.2008 13:23:42
Tak s e tady o ěm mluví jo? No rodit ještě nechci, jelikož mám chlapa do zítřka do dopoledne pryč, tak musím vydržet. Marci MM je můj manžel.

Lucka má dneska narozky:-)) Ráno sjme měla SMS od spolužačky , která měla termín 3.10, že v noci porosila holčičku Natálku, tak mě fakt došlo, že už je to za chvíli tady. Ale přiznám s,e že ještě chvíli chci bříško si užít, i když už je to náročné, ale je to s největší pravděpodobností naposledy. Nachystaná jsme už dlouho CS7, ale snad s e ještě Barča umoudří a počká na MM~j~
20.9.2008 10:14:57
Deni, já jsem asi hloupá, ale co je MM ? :-D
Deni+František+Ella 13842
20.9.2008 9:40:20
janulik zatim nevypada na porod ... ale jak ted koukam do kalendare, tak to ma fakt za rohem .... 5.10. ma termin.

Ted leda ze by porodila z neruvu z MM, jak to mame asi vsechny na konci tehu ... zasadne vsechny nejvic toci MM.

U ni to tehu je fakt jako zazrak ... takovych peripetii co meli a pak to slo takhle krasne samo:-)~g~
19.9.2008 20:05:29
Tak co Jaňulík? nebude zítra rodit?
19.9.2008 18:50:41
musim zatukat tuk,tuk,tuk, ale jsme OK. Trochu se bojím, když je teď tak hnusně, aby Domča nenastydla, když jdeme z plavání. Dneska se brzy probudila po obědě a teď je přímo na zabití. Furt řve a chce jen nosit. Všude si stoupá a pak padá, takže už jsem s nervama na pokraji.
19.9.2008 17:30:01
takovy obstukce kvuli darku:-))))))))))) Ale pak je to fakt k nezaplaceni, kdyz se to dite tak uprimne radujeR^.

Taky vam deti furt ted tak marodej? To je peklo, ve skolce kazdy chrchla, fany to taky chytila a dnes k tomu jeste ma teplotu, hrozim se at to mala nechytne taky.
19.9.2008 13:32:14
Ahoj Deni,
jasně, ale bylo to dílo. Před měsícem jsem jí nenápadně vzala do Pompa a sledovala co se jí líbí. Před 14ti dny jsem se zeptala, co se jí tam tenkrát líbilo a prej nějakej koník s rajčátkem. Tak jsem asi týden hledala na netu koníka. Nějaký jsem našla, ale když jsem je ukázala Adě, tak prej to není on. Nakonec jsem Adě řekla, že půjdeme do hračkářství a vybere si co bude chtít, protože koníka prostě nemůžu sehnat (byla jsem i v tom Pompu, ale neměli ho). No a den před narozeninama jsem na něj náhodou narazila. Je to hříbě od Baby born a je s jablíčkem, když se to jablíčko dá k tlamě tak se ozvou chroupavý zvuky. Takže jsem obvolala Pompa v okolí a nakonec jsme pro něj nenápadně zajeli asi 25 km.
Včera celý den říkala, že musíme jet do Prahy pro toho koníka a byla celá smutná,že se nic neděje. No, to jste měli vidět tu radost, když ho rozbalila :o))) Málem jsem se rozbrečela.

Dort jsem dělala sama, jen jsem si koupila v cukrárně papír. Oslava měla totiž být až v sobotu, ale Ada samozřejmě chtěla dort a oslavu hned, takže jsem měla na dort asi hodinu a půl a nebyl moc čas na vymejšlení. Ještě že u nás v cukrárně pár těch papírů mají ;)
19.9.2008 10:47:57
alecram - tak co nakenec dostala? Byla tentokrat spokojena? (kdyz stale kupujete neco co si neprala:-)))))

Krasny dortikR^ ... tak yuz mam pro fany objednany, ceka nas to v utery a nechala jsem vyrobit s kolejema a masinkama, tak jsem zvedava jaky bude mit uspech.
19.9.2008 9:57:15

[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 7468  [Dalších 7258 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.