Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lucaa + Luci + Honzik+ Viki | 27305 |
29.8.2008 22:31:25
ahoj Báro,
myslím, že je to do 7 let věku dítěte. Alecram, tak u nás stejně do 4m byla Vikinka zlaté dítko..ovšem ted co provádí po nocích a stále to graduje tak je to paráda...jedině prsa jí uspokojí to si zaděláváme tedy na pěkné časy, co??? stále čekám na zvrat a nepřichází... co se týče zvládnutí dítek tak asi podobně..stále vše opakuji aspon 100x....ale říkám si je to pohoda...moje kamarádka má 3 dětičky 4,5roku, 1,5 a ted malé mimi 3 týdny a to je terpve mazec...byla jsem u nich na 3 dny a zcela vyčerpaná jsem přijela si domů odpočinout |
Deni+František+Ella | 13842 |
29.8.2008 15:37:44
no asi bude od obojiho trochu .... ze uz je asi i trochu nenazrana a zaroven ten teplej cecík ji uklidnuje.
Ja se taky pokousela rvat dudlika a zatim bez uspechu. I kdyz jsem na nej frka Sab simplex, tak mi ho plive, ale nastesti zatim neni tolik treba. |
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
29.8.2008 12:20:02
Deni, právě že kojím, je to závislačka na prsa, nic jinýho jí neuklidní. Dudlíka si občas nechá v puse přes den, ale v noci ani náhodou. Předevčírem jsem poprvé dala na noc Sunar a vydržela mi alespoň do 23:30 pak už ale zase po hodině prsa.
Zrovna dneska chci zkusit dát flašku i v noci, potřebuju zjistit jestli má hlad a nebo jsou prsa opravdu jen uklidňovací prostředek. |
29.8.2008 11:59:59
šmankot
A ty ji plne kojis, nebo dokrmujete? |
29.8.2008 11:16:07
Deni, nechci tě nějak strašit, ale Domča byla do 5.měsíce taky dítě, o kterém jsem vůbec nevěděla. Ovšem teď už 3tí měsíc trpím jak zvíře. V noci se budí po hodině a teď co leze, nestíhám vůbec a ni přes den. Chtěla jsem koupit v Ikee mříž do dveří, že bych jí jak zvířátko zavírala v pokojíčku, kterej bysme vyklidili. Martin mi tvrdil, že to je blbost, takže tu o ní neustále zakopáváme a vyndaváme jí pořád něco z pusy a chytáme padající věci. No, už aby šla pomalu taky do školky . Nééé, dělám si srandu, úžasný je, že se s tím malým tvorečkem ´můžu ještě muchlovat a muchlovat, to už mi Ada nedovolí.
|
29.8.2008 11:12:25
Diky Alecram - hrozne to leti.
Ja mam teda nekdy spatny svedomi jak fany porad okrikuju, ale pak mu to aspon trochu vysvetluju ze je tu holt miminko a to znamena ze vsichni se musi trochu uskromnit. U fany je nejvetsi problem ta hlucnost, hulaka furt ... a uz mi i ujelo "drz hubu" ... se stydim, ale je to tak .... Jak to ale clovek fakt opakuje MINIMALNE 50x!!!!!!! denne .... Ted mi tu plive na postel!!!! Umru ... jeste ze Ellinka je pravy opak fanyho ... fany jecel furt jako miminko, Elli je spac a klidas. |
29.8.2008 10:47:55
Takhle jsem si zrovna včera stěžovala na lednu 08
--- S dvouma dětma je to někdy opravdu horor. Ráno vstaneme a už začíná kolotoč - "Ado vem si bačkory, Ado jez, Ado oblíkni se, Ado vyčisti si zuby, Ado vemeš si konečně ty bačkory .... tohle se opakuje asi 20X možná víckrát. Dneska ráno jsem opravdu tak příšerně vypěnila a řvala na ní když si ani po dvou hodinách nebyla schopná nazout bačkory a převlíknout se. Když se potřebujeme někam vypravit na 12:00 tak se pomalu začínáme chystat kolem 9:00 a stejně to nestíháme. Nemluvím o tom, že po tom našem ranním chaostu v bytě zůstane bordel jak v tanku, takže děti vykýbluju ven a ještě půl hodiny před odchodem uklízím |
29.8.2008 10:45:38
Ahoj Deni, ježiši já ani nevím, že už máš miminko. Jsem to nějak prošvihla, pořád jsem si říkala, že jsi v nějakém 20 tt a ono už je vlastně skoro září. Vždyť i Janulík bude za pár dní rodit To je hrůza jak to letí.
Takže moc gratuluji k holčičce a přeju ať je moc, moc hodná a samozřejme hlavně zdravá |
29.8.2008 8:31:24
Alecram - jdu te taky podporit.
Mam radost ze tu od vas slysim ze se tak strasne tesite na skolku, bala jsem se ze jsem krkavci matka ze se taky tesim, tak se mi ulevilo. U nas je to po narozeni Elly taky same okrikovani a tlumeni Fanyho ... plus taky dela naschvaly, posmiva se jak vidi ze penime a kolikrat kdyz jen vidim jak se blizi k male, tak mi prudce roste tlak |
28.8.2008 17:23:43
Baru, to už je Ada 3x ostříhaná, nerada se češe, takže delší už jí nenechávám, tohle je maximum co sneseme - obě :o)))
S tím zdravotním pojištěním ti nevím, já jsem už při mateřský pracovala a to mi platil zaměstnavatel, teď jsem zase na mateřský. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.