Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Emmina | 14922 |
28.8.2008 16:56:52
Tedy Ada ma uz tak dlouhatanske vlasky, to je nadhera...moji kluci pujdou ted zase do skoly na vojaky...
|
Emmina | 14922 |
28.8.2008 16:56:00
Ahojky, taky zdravim po dlouhe dobe. Mam dotazek, urcite budete znat odpoved. Jak je to se zdravotnim pojistenim matky, jejiz dite dosahne veku 4 let a je s detmi v domacnosti? Musim si pojisteni ted hradit
sama nebo za me stale bude platit stat? Do jak vysokeho veku? Moc diky. Bara |
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
27.8.2008 12:51:37
tady jsou ty moje "zlatíčka"
|
27.8.2008 12:47:10
no, vidím, že je to opravdu všude stejné. Mě taky poslední dobou vadí, jak Ada pořád mele, nezavře pusu. Domča se v noci pořád strašně budí a tak jsem ráno dost unavená, nevyspala jsem se pořádně asi 3 měsíce, vlastně už od ledna a ráno mě pak třeští z toho všeho hlava. Vím, že bych neměla, ale já už na Adu jen koulím oči a odpovídám HMMMMM, JOOOO apod.
No nic, jdu pro vysavač, Domča tu právě v židličce rozmydlila raciolku a Ada na ní řve GRRRRRRRRRRRRR. Odpoledne jdeme na hřiště, tam se s dětma vyřádí. |
Deja | 55071 |
26.8.2008 18:19:48
Ani klíd... náš Ondra na všechny volá policii a rytíře. I na učitelku (už to trvá tak půl roku). Mne je líto, že už je po prázdninách. Kluky měl na krku táta, já jen dva týdny dovolené odpoledne a víkendy. Ale touhu po tom alespoň zredukovat dvě děti na jedno znám . Jinak ten starší Matýsek už jde letos do školy ach jo.
|
Anička+K+K | 57229 |
26.8.2008 18:15:00
Ahoj holky, zdravím vás po dlouhý době.
Alecram, neboj nejsi v tom sama, mě taky ty prázdniny připadaj nekonečný, ale tentokrát už se Kuba do školky těší a já mám hrůzu spíš z toho co všechno navykládá učitelkám, poslední dobou totiž začal mít průpovídky typu "už nikdy nechci vidět tátu..., už nikdy nechci k dědovi... maminka už mi nikdy nedá pusu..." a podobně, tak aby k nám brzo nepřišla sociálka |
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 |
26.8.2008 13:25:25
Alecram, já měla tyto pocity tak před týdnem, Lucka neposlochá, je drzá, dělá naschvály, protivná jak zadek, mě smao tečou nervy, ona z toho radost. Tento týden jim už začala školka, takže sjme ráda, alepson, že jd e na dopo tam, ale taky sjme už byla na pokraji sil. A to mám jedno. A co sjme se tady tak bavila s maminkama, nejseš jediná, tyhle pocity jich tu má spousta.Bude líp. Já mám taky dneska den
|
25.8.2008 13:48:32
tak dneska tady neříkám nic jiného, než aby už začala školka !!!!!! UAAAAAAAAAAAAAAA
Ada je jak z divokejch vajec, pořád provokuje Domču, ta samozřejmě řve. Uvařila jsem oběd a sotva byl hotovej tak jsem s nervama na dně a třesoucíma rukama upustila Domči misku s jídlem. Střepy se rozlítly po kuchyni a samozřemě i do jídla na plotně Fakt mám dneska super den |
Dana+ 4 | 8036 |
25.8.2008 13:23:35
Ahojky všem
holky já vám tak závidím hlídací babičky, mám toho za ty prázdniny taky tak akorát dost, jsem ráda,že už půjdou zase do školky a do školy. V září nastupuje už i Kristýnka. Já zatím zůstávám doma, mám stále ještě pečovatelák na dědu. Uvidíme co bude dál. |
18.8.2008 9:10:38
No jo, já na to uplně zapoměla, vždyť on už je to velkej kluk. Ta dodatečně všechno nejlepší a hlavně ať jsou dětičky zdravý a hodný
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.