| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 7468  [Dalších 7208 >>]
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 17377
15.8.2008 21:54:12
Ty jo, no letí to letí, za chvíli tu bud e vlna narozenin a oslav. Jak jste slavily a co dostal?
Lucka na to taky nevypadá, nbeoj, vypadá tak na 3, a le drzá je tak na 10

Simonkovi všechno nej hodně zdravíčka, štěstíčka a kamrádů.~k~~j~
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
15.8.2008 8:51:36
zase :) Simonek mel vcera 4! Ne, ze by na to vypadal :D
Zuzka4M 14793
7.8.2008 15:53:41
Ahojky, tak mám zprávu pro všechny milé a ochotné pátrače. Podařil mi (teda spíš mamince přes jednu tetu) sehnat kontakt na jednu vzdálenou příbuznou (roky jsem jí neviděla) co dělá pro Roche a ta mi zjistila že ten lék je v evropě registrovaný pouze ve švýcarsku. A dokonce ona sama občas jezdí do toho švýcarska (do mateřské firmy) na služební cestu, takže je nám ho ochotná dovézt. Prostě úžasné... Takže tímto ukončuji pátrání a všem moc děkuju

Marci teda Ada je veliká šikulka, Macík kolo zatím pořád jen zkouší a samozřejmě s kolečkama i tak je celej odřenej :-)
Alecram , Ada a Domča 19997
1.8.2008 8:01:43
Ahoj holky,
Jaňulíku, tak se ti to blíží. Náhodou by bylo bezva kdyby to vyšlo toho 20.9. :o))
Naše Domča se včera poprvé dostala na kolínka a začíná na nich pérovat. Stejně je to zvláštní. Adu jsem sledovala a pořád jí do všeho nutila. Domča je spíše "odložené" dítě, nemůžu se jí věnovat tak jako tehdy Adě. No, a všechno zvládne taky a možná i rychleji :o))))))
Holky co ale musím říct, Domča tak náááádherně papá, to si teda užívám, protože s Adou tohle vůbec neznám. Domče naložím misku čehokoliv a všechno zblajzne.

No a co se týče Adi, tak před týdnem si jí vzal Martin do parády a během 3 dnů jí naučil jezdit na kole bez postranních koleček. Nástup teda musí být za asistence a výstup provádí tak, že za jízdy vyskočí z kola a občas sebou flákne, ale když sedí a jede tak je to OK. Taky jsme koupili nová kola a tažnou tyč, takže každý večer předáme Domču babičce a vyrážíme na výlet.

a pár fotek:

Zuzka4M 14793
31.7.2008 23:16:36
Jaňulíku tak držím palečky :-).

Já bych měla prosbu.
Mišánek má dědičnou metabolickou vadu, není to nic až tak vážné, ale nějaké problémy holt má a navíc se na to přišlo docela pozdě. Tak bojujeme...
Chtěla bych se zeptat jestli tu někdo nežije v německu, švýcarsku, rakousku a podobných civilizovaných zemích. Potřebovala bych zjistit cenu a dostupnost jednoho léku co se k nám nevozí, ale tam by snad měl být běžně dostupný..prosím, prosím...

Lucaa + Luci + Honzik+ Viki 27305
25.7.2008 11:26:45
Jaňulíku, luci chodila na polikliniku na budějovickou...ale už neví jak se dr. jmenuje.. je v 7. patře.. jsou tam dvě...dáš se do leva a dveře jsou pokryty kobercem:-)
Lucaa + Luci + Honzik+ Viki 27305
25.7.2008 11:24:29
ahojky.
Jaňulíku, tak koukám, že se ti to už blíží a budou přesně o 4 roky tak at ti klapne 20.9.!! a hlavně poro v pohodě..budeš zase rodit v podolí? letí to.

honzik je ted s našima na týden v krkonoších a pak zase jedeme na chalupu .. když bude hezky tak tam budeme do konce prázdnin. v září možná k moři...uvidíme.

Carnee.. to se bude ted bydlet v novém

tak pěkné prázdniny všem.
24.7.2008 14:29:57
jo takhle ty je mas naplanovany, chudacek, jeste neni na svete a uz ho chces sulit :)

my jsme vymenili byt s tchanama a presunuli jsme se na sidliste do Lisne. nejak se tam ale nemuzu zabydlet. teda v lisni, byt je ok, hafo mista a az to dokutame, bude to parada :)
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 17377
24.7.2008 8:39:10
Jéé a kam jste s e Carnae přestěhovali?

No minulý týden byla Lucka u našich na Moravě, to byl veget, i když jsme si moc neodpočinula, furt jsme něco zařizovala, uklízel a a tak- Však to znáte.

Hele mimís tam musí do 20.9 vydržet a pak má povoleno s e narodit a vůbec by mě nevadilo mít dalšího cipíska 20 září~k~~j~chcicht. Bych si ulehčiola oslavy a nehádaly by se. I když důvod by s e vždycky našel, co. No prcek stejně sám nejlíp ví, kdy s e narodit.~g~
23.7.2008 22:38:28
ty jo, fakt to leti, i kdyz jsem si nebyla jista, jestli uz jsem nahodou miminko neprosvihla :)

nase deti jsou na chalupe s babickama, protoze jsme se pred prazdninama prestehovali a ted se dela koupelna, kuchyn, podlahy, takze se tam neda bydlet. tak jeste tyden dva a pak uz snad bude klid.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 7468  [Dalších 7208 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.