Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 |
23.7.2008 20:27:43
Nazdárek, tady to moc nežije. Lucko krásné fotečky.
U nás dobré, jen už s e paradoxně těším až Lucka azse vypadne do školky, mám jí už nějak plné zuby, jak je zvyklá, že furt někd e jsme a máme každý dne kroužky a tak, tak s e doma samo děsně nudí, a furt co budeme dělat, kam pojedem. Do toho ted zlobí jako čert, No nic moc. Možná si to jen moc beru. Jinak já Ok, už jsem 29tt, letí to, takže sjme s e pustila trochu do vyklízení skříní a probírání oblečení, úklid a tak. No s tále je co dělat.Pohlaví nevíme, ejndou řekly kluk, pak zase holka, spíš to vypadá tedy na tu holjku, al e je fakt, že všichni říkaj, že 100% jistotu budme mít až na sále.- Já od začátku tvrdím, že je to holka. Minulý týden sjme byla na 4D UZ a mimčo má podobné grimasy jako Lucka, tak sjme zvědavá, i když manža tvrdí, že mu přijd e víc na mě.Necháme s e překvapit. A co vy, písněte co prci a tak. Prosím holky pražandy nemáte tip na dobrou logopedku/peda v Praze? |
Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
21.7.2008 15:35:35
jak se ti vede? Nejak dlouho ticho po pesine.
|
Deja | 55071 |
1.7.2008 22:34:38
No je fakt šikulka, mne jen napadlo, že je to hra, kde musíš trochu uvažovat. U nás mají propracovaný systém a hraje se ve většině školek ve městě, mají vlastní turnaje, akce a tak... Matyho to dost chytlo, hlavně úkoly na doma. Angličtina ve školce za moc nestála, byl dost před ostatníma dětma a učitelka mu řekla, že ví víc než ona... No a vodit ho jinam - nějak nejsou lidi. Jinak hodně paříme na BBC - je to sice anglicky, ale to je vlastně plus.
|
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
1.7.2008 22:26:46
no jo máme, ale to teda fakt nevim. 0d září jde Ada na angličtinu, ale už ted umí počítat anglicky do deseti a zvládne pár slovíček - naučila se to podle televizní angličtiny co běží na CT1 a byla i v neděli ráno.
|
Deja | 55071 |
1.7.2008 21:44:35
Jojo, tak vděčnou hračku jsme už doma dlouho neměli . Matýsek si dělá i tabulku s přehledama. Ondrášek má svoje, ale tolik to neprožívá... On je takový náš mimišek. To Maty v jeho věku byl takový větší rozumrada - no něco jak vaše Adélka. Já sice nepíšu, ale sem tam zajdu a přečtu . Jojo a teď už jde do školy, tak jsem zvědavá co tam bude dělat a jestli se nebude nudit... Jo tak mne napadlo: nemáte tam taky nějaký šachový kroužek pro špunty? Třeba by to malé (teda velké) šlo?
|
1.7.2008 20:58:46
U nás je školka celý prázdniny zavřená. V červenci malujou a tak děti mohli chodit do vedlejší školky, ale to se mi nechtělo. No a v srpnu čerpaní dovolenou. Ada je doma 4 dny a už to s ní mlátí. Pořád brečí, opět nejí a je otrávená jak šváb :o((( Těch pár hodin denně mezi dětma jí teda chybí.
Ada taky sbírá fotbalisty a už je zná i jménama :o))) a pamatuje si kam který patří. |
Deja | 55071 |
1.7.2008 20:54:40
Ahoj zdravím všechny: koukám, že fotbalisté Tesca hýbou i nejmenší generací . U nás ve školce je z toho úplná mánie a jedou v tom i učitelky. U nás jede náhradní školka, tak kluci chodí tam. V srpnu bude s nimi doma manžel...
|
28.6.2008 22:56:50
|
Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
28.6.2008 17:41:44
diky peti, parada jako vzdycky!
|
28.6.2008 15:02:01
Ahoj Péťo,
tak to vy jste teď za velkou louží! A co holčičky, pošli nějaké fotky, ať víme jak rostou. Mě jsi první ikonku taky upravovala :o)) ale teď už to umím sama a dokonce zvládnu i hejbací :o))))))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.