Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Pole levandulové | 23006 |
1.4.2011 19:18:58
Andy, tak jakpak to vypada s tim aprilovym miminkem? Jinak dneska ma narozeniny nas Adrian a Lenunky Misa, vic uz si momentalne nevybavuju.
Nejak to cele hrozne rychle uteklo, nedavno mini mimi a ted bezzuby predskolak, co tady pari Xbox Mejte se vsechny pekne a preventivne prejeme vsem dubnatkum vsechno nejlepsi |
Andy s Michálkem | 110424 |
31.3.2011 21:45:37
ten telefon co máš na sebe v dubnátkách xxx xxx 562 je platný????
že bych ti pak písla smsku! já tam dám pro jistotu na sebe nový číslo a popř. by dali kluci info na FCB!!!! TAK PAK NĚKDO KDO TAM JE Z DUBNÁTEK BY VÁM SE MOHL PÍSNOUT UŽ TO BUDE KAŽDÝM DNEM!!! |
31.3.2011 21:37:28
děkuji za vzkazík na dubnu 11
určitě dám vědět hned jak porodím už mám na to jen 5dnů staršili mě už před 5týdny,že miminko by se už mohlo narodit.....a ejhle nějak se mu nechce ven! byla jsem ted v porodnici na 2dny na kapačkách kolabovala jsem z dehydratace při střevní viroze a kolabovalo i miminko,že jsem už myslela,že dojde na akutní císařák,aby ho rychle vytáhli naštěstí jsme se stabilizovali a jsme už doma a čerpáme síly k porodu! ale už je to fakt na spadnutí,jsem otevřená,připravená rodit..... že by třeba aprílové miminko???? kdopak tu je narozený na apríla?????? a bude slavit zítra 6.narozeniny???? |
ivaxx | 44192 |
20.2.2011 20:39:31
Andy a Wal - nějak rychle ta vaše těhotenství utíkají . Těšíme se na přírustky.
Lenko - omlouvám se, posílalas e-mail? Já promazala spamy po návratu z hor a už jsem zjistila, že včetně některých důležitých zpráv a nevím, zda jsem nepromazala i Tvůj e-mail. |
16.2.2011 9:26:09
zapoměla jsem pogratulovat WALL K UZV A K CHLAPEČKOVI!!!
|
16.2.2011 9:25:02
tak se zase hlásím
nějak tu bylo mrtvo já včera byla na velkém uzv a miminko už má 2.400g mám 7týdnů do termínu,ted je miminko tak velké,že vypadá o 2týdny starší tak kdo ví kdy se vyklube! možná se zase bude muset vyvolávat dříve jako Maxík kvůli inejkcím na ředění krve co si píchám celé těhotenství třeba dám "dáreček" Artíkovi k narozeninám..... jinak Artík byl taky u zápisu nadšený,paní učitelka se mu hrozně líbila....je to ted takový velký mudrlant,tak jsem na školu zvědavá tím,že začal mluvit až po 3roce,tak má ještě trochu problémy s výslovností a s R ALE SNAD BY TO MĚL VYPILOVAT A DO ŠKOLY NASTOUPIT jinak u nás nic extra nového,DH měl trochu problém s prací,já už jsem s dojížděním do práce 30km skončila,už jsem na MD kluci chodí do školky,pokud zrovna Artík nebojuje s tou jeho astmat.dušností! zimu ty jeho plíce to zvládají hůř...ale jde to |
ivaxx | 44192 |
4.2.2011 20:50:42
Lenko - díky, máš e-mail.
|
LENKA+K+K | 1778 |
4.2.2011 18:11:59
Ivaxx - napis mi prosim na email co mam v zahlavi a muzeme tu anglictinu probrat, at to tady zbytecne neplevelim ...
Walerie - gratulace k chlapeckovi ... A k taskam - Kikca ma aktovku od Scouta a muzu doporucit jsou kvalitni a hlavne velice chytre vymyslene ... |
Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
4.2.2011 17:08:11
Wal, jedeme do Predazza do Val di Fiemme. Je krasna predpoved, tak doufam, ze to vyjde.
Tašku máme od Topgalu - tuto fialovou http://www.topgal.cz/batohy/skolni/CHI-173/I---Violet/ Od stejne firmy ma i Madlenka a byli a jsme moc spokojeni, |
Evís+3 ks | 42663 |
3.2.2011 22:00:48
Ten malý počet dětí ve třídě byl hlavní důvod, proč jsem ani neuvažovala o jiné škole. Rozhodně tahle škola není ideál, ale máme jí 3 minuty od baráku a ty malý počty ve třídách jsou úžasný. Ferdík je celkem nesmělý a neprůbojný dítě, takže pro něj je tohle výborný. Má trošku horší motoriku, nebaví ho kreslit, tak doufám, že paní učitelka to s ním prostě nějak zvládne. My doma pořád trénujeme a zlepšuje se, tak snad to bude OK. V jiných oblastech je zas napřed, ono se to nějak srovná. Doufám.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.