Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
ivaxx | 44192 |
3.2.2011 21:02:17
Ahoj,
Sebastian - to nemá chybu . Evísku - 8 dětí ve třídě, to je ideál. My jsme hlásili H. do školy, kde fungovala ještě rok před jeho ročníkem jednotřídka a bylo 11 prvňáčků. Bohužel, ale bydlíme v oblasti satelitů a během jednoho roku byly třídy naplněny na 22 dětí v ročníku. Byla to smůla - 50 let to vydrželo a zrovna v jeho ročníku to skončilo . Nelinka se do školy také těší - u nás věc nevídaná, protože H. se fakt netěšil. Bratranci ho proškolili... Aktovku jí koupíme stejnou, jakou má H. - http://www.coolbag.cz/10-o-produktech Moc se nám osvědčila - H. ji má 3. rok a je pořád jako nová, naprosto bez poškození. A to u něj je vzácné . Osvědčil se nám i penál - lehký, přehledný a nezničitelný. Takže jsme domluveni, že k narozeninám ji půjdeme vybrat, aby byla ve správných barvách (růžové ) a se správným obrázkem. No, nosit ji bude ona... |
Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
3.2.2011 19:37:41
holky, díky za tipy. Začnu se tím probírat. My máme zatím tyto favority :
nejlehčí http://www.mcneill.de/produkte/auswahl-nach-dessin/birdy/ergo-light-912.html Valentiny srdcová volba ale těžká : http://www.hama.de/portal/articleId*181274/picType*det/action*2599?picURL=%2Fbilder%2F00102%2Fdet%2F00102343det.jpg#picture |
Walerie | 20776 |
3.2.2011 18:58:57
Holky, díky!
Marti, užijte si hory! Kam přesně jedete? Katy, aktovku máme přesně tuhle http://www.schulranzen-onlineshop.de/Scout-Style-Mega-Schulranzen-Set-5tlg.-Country-Girl_detail_10107_356.html E. jí dostala od ježíška, napsala si o ní a vybrala si jí na netu podle obrázku. Ono to u nás jinak nejde, protože kdyby se jí nelíbila, tak jí nebude nosit. Jako např. dneska ráno, odmítla khaki punčocháče, že jsou klučičí. Ta aktovka by měla být lehká, ale stejně mi na E. přijde strašně veliká. Pokud jde o váhu, tak E. je taky hodně drobná a někdy je to i s jídlem pořád bída. Pokud jde o váhu nevím, ale zkusím jí zvážit. Lily, Sebastian se v životě neztratí! Co je s Andy nevím, ale oni se teď diskuse podle narození hodně přesouvají na dámu, takže jestli nechodí s dubňatem 2011 tam. Evisku, 8 dětí ve třídě, tak to je paráda. Budete mít bezva individuální přístup. |
Evís+3 ks | 42663 |
3.2.2011 18:20:08
Lili, Sebastian je výýýbornej
|
Evís+3 ks | 42663 |
3.2.2011 18:19:32
Ferdík byl na zápise v pondělí. Je absolutně nadšenej a do školy se hrozně těší (on teda ví, že až od září). Rozhodnutí nám došlo už dneska. Ferdík bude chodit do místní vesnický školy. Bude jich ve třídě 8, což mi přijde super.
Tašku jsme kupovali Emipo, je to česká firma a je fakt hodně lehká. Teď dokonce nějak vyprodávaj starou kolekci, takže jsem koupila set i s penálem a pytlíkem na boty za super cenu. Ferdík jí dostane k narozkám, sám si jí vybral. Wal, moc gratuluju k dobrému utz a ke chlapečkovi !!!! A držím palce na další vyšetření! |
Pole levandulové | 23006 |
3.2.2011 16:27:37
Ahoj Katy, dala jsem na radu zkusenejsich a budeme pro Adu objednavat tasku od Scout, koukni treba tady, maji velky vyber:
http://www.schulranzen-onlineshop.de/Scout_cat_195_SESS-34a2fb545fd0c12c675be662476d370b.html a posilaji i do CR. Ovsem co vim, tak Wal ji kupovala i u nas, pres nejaky eshop. My taky hledame lehou, i kdyz pozor, nas kdysi mrnavy Adrianek je ted celkem osvaleny chlapecek, jak porad plave, tak ma fakt svaly a vazi 22,7kg Ovsem s Isabelou to nejspis bude casem podobne jako s Valentinkou, ta ma ted, v roce 3/4, konecne 10kg. |
3.2.2011 10:37:08
Wal - myslela jsem samozřejmě kardio...ale palce držím stejně
oprava - LILI už máte školní tašky? Hledám co nejlehčí, Valentina má 16 kg |
3.2.2011 8:39:12
Wal, také gratuluji ke chlapečkovi a držím palce na velký UTZ Šokovalo mě číslo tt, strašně to letí!
Včera jsme byli u zápisu, také jsem napjatá. Je to taková rodinná škola, berou jen 20 dětí a my ač bydlíme kousek jsme za hranicí spádové oblasti...Ale po letech nás tam poznali a třeba zohlední, že tam měla sourozence Valentina by taky chtěla začít nejpozději příští týden, ale obávám se, že má zkreslený dojem, měli tam velké pohoštění včetně sladkostí, stavěla si v mezičasech mezi zkouškami z hromad lega, promítali tam pohádky...Tak jí vysvětlujeme, že ve škole je to trochu jinak. LILy, Alternativní jesličky neměly chybu... ještě mě napadá, co takhle maminkovský sraz? Trochu se do toho pletou jarní prázdniny.. |
3.2.2011 0:35:59
Lli - pristup tveho syna ke krestanskym tradicim je mi velmi sympaticky Aspon tam rozviril stojate vody, ne?
|
3.2.2011 0:34:46
Wal - gratuluji k chlapeckovi
Martino - u nas bylo taky velke zklamani, ze pujde az v zari. Dneska jsem mu rikala, ze pristi tyden jsou prazdniny a necham ho doma ze skolky a on na to Supeer, to pak pujdu do skoly. No, byl zklamany, kdyz jsem mu vysvetlila, ze musi pockat na hlavni prazdniny a teprve pak je skola. Na zapisu byl pred tydnem, taky jeste nemame vyjadreni, ale doufam, ze ho vezmou, berou prednostne deti ze spadove oblasti, coz splnujeme. ale trochu se bojim, otviraji dve tridy po 25 detech a k zapisu jich prislo 120. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.