Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lili + 5 :-)) | 28559 |
22.12.2010 20:10:21
Pedevším bych chtěla pogratulovat Walerii k těhotenství a Lilly k chlapečkovi
MartinoM - Erik má sbírku Gormitú Odkladu u nás nebude, není žádný důvod. Navíc se Erik do školy strašně moc těší, už má i tašku |
ivaxx | 44192 |
21.12.2010 21:17:15
Luciano, Montessori škola byla náš sen už u Hynka, ale jedinou v rozumném dosahu bohužel zavřeli. Kamarádi tam mají také děti a velmi se mi systém výuky líbí.
Gormity vůbec neznám - musela jsem si na netu po Martinině příspěvku rozšířit obzory . H. "sbíral" trochu Pokémony a od svého strýce dostal 5 karet Magic - draků (švagr je šílenec a hrál to i na republikové úrovni - holt svobodný, bezdětný...). Jinak ho módní vlny, nepočítám-li tam jeho vášeň pro prehistorii zcela míjejí. Nelinka si teď moc přála a napsala Ježíškovi o "pečopíky". No, dalo nám dost luštění a vyptávání, než jsme pochopili, že se zřejmě jedná o little pet shop zvířátka a co to vlastně je. Asi to má ze školky, protože televizi nesledujeme a hračkářství v dosahu také není. Takže u ní očekáváme, že ji módní vlny asi míjet nebudou . |
luciana123 | 20587 |
21.12.2010 19:41:32
Co se tyce sberateske vasne u nas take jsou Pokemoni:)ú.
Heli,teda smekam,pred tvym studiem!!! Tak jsem se vratila z posledniho vanocniho nakupu..uvareny svaracek a jsem rada,ze vse pokoupeno :). |
luciana123 | 20587 |
21.12.2010 15:42:06
Jeee tady se to rozjelo:).To je fajn!
Wall velke gratulace a taky at te ty nevolnosti brzo opusti!!! U nas odklad nebude,Aga v pohode zvlada i skolni pripravku a u ni jde videt,ze ve skolce je nejstarsi a uz by ji dalsi rok urcite zabrzdil!! Taky je u nas vyhoda,ze Aga bude chodit do skoly,ktera je vlastne pokracovanim skolky Monty,takze zna uz i ucitele a plno deti co chodili do skolky.Ted do skoly chodi i na pripravku,takze to nebude pro ni prostredi tak cizi!!Ma tam uz i svoji skrinku,co ji zustane do skoly:). Wall kamaradka take vahala a sla s dcerkou do PPP.Myslim,ze kdyz nekdo vaha,urcite mu po porade s pani s PPP se dobre rozhodne. Ja mam zkusenosti s PPP ze starsi Luckou jen ty nejlepsi. Fazol o PORGu jsem taky slysela.Kdyby jsme nemeli Monty,asi by jsme taky zvazovali PORg. Lilly ahoojky,to je fajn,ze tady k nam zavitas:). Preji vsem krasny predvanocni tyden,pokud mozno bez stresiku:). |
Walerie | 20776 |
21.12.2010 14:16:30
Holky, díky moc za gratulace!!!
Ještě bych potřebovala zbavit těch nevolností, nějak moc nechápu, proč tím trpím ještě teď. |
Pole levandulové | 23006 |
20.12.2010 0:18:35
MartinoM, ano, hlasime se k nadsencum pro tyhle potvory. Ada v nich jede, stejne jako jeho kamaradi ze skolky, mezi sebou si je vymenuji a maji celkem propracovany system co za co, docela jsem koukala. Pak jeste porad funguji Pokemoni, to jsem celkem zirala, protoze je to hodne stara vec, ale porad se drzi.
Lilly - taky te rada vidim, napis o sobe neco vice, dlouho jsi se neozvala, gratulujeme k cervnatku. |
Pole levandulové | 23006 |
20.12.2010 0:13:08
Ahoj Wal /a samozrejme i vsichni ostatni/,
gratuluji i tady k tvemu tehotenstvi Ad odklad dochazky - musim s Wal souhlasit, vidim to na Adovi, ten za posledni tydny udelal veliky skok, sam od sebe se zacal zajimat o pismena, cisla, porad neco pise, pocita, do skoly se tesi a nedovedu si predstavit, ze bych mu davala odklad. Ja jsem narozena v kvetnu a do skoly jsem taky sla od tech sesti a neco a bylo to akorat, manzel taky tak, takze nejsme priznivci odkladu za kazdou cenu. Ten rok by se nudil, takhle se tesi, ze bude skolak, byli jsme se podivat ve skole, kam pujde a byl nadsenej. Po rozhovoru s ucitelkama i zastupcem reditele jsme dospeli k zaveru, ze zraly je, odklad by mu neprospel, takzev lednu jdeme k zapisu. Podarilo se to, v co jsem uz ani nedoufala, oteviraji tu na jazykovce prvni tridu /doted to bylo od treti/ a to bude pro nej to prave, jazyky ho bavi /v ramci jeho veku, samozrejme/, zajima se jak se co rekne a opravdu si to i po case pamatuje a je schopen to pouzit ve spravnem kontextu. |
MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
19.12.2010 22:20:17
díky všem za reakce, pro mě aspoň povzbuzující v tom, že nejsem sama, kdo možná nemá dubňátko (v našem případě ještě březňátko ) jednoznačně dozrálé na školu.
Wal, moc gratuluju. A Lilly, mám VELKOU radost, že tě zase vidím - a že vidím u tvého nicku "2 kluci".... Co to, co to??? To jsem tak dlouho na Rodině nebyla, že mi tohle uteklo?? Každopádně asi s dost velkým skluzem gratuluju!! Mimochodem, máte taky někdo doma sbírku Gormitů? Náš Ondra pro tyhle obludky zahořel a poprvé v životě má sběratelskou vášeň. |
Helík-Zuzka 05,Kačka 07 | 26057 |
19.12.2010 20:13:09
Ahoj holky,
Wal strašně moc gratuluji k těhulkovství.)) Vidím,že řešíte odklady.Já už dořešila byla jsem se Zuzkou v PPP na testu školní zralosti.Měla jsem několik pochybností ,proč dát odklad:zbrklost,dřív konná než myslí,hravost,myslela jsem,že nevydrží 45 min.sedět a soustředit se v lavici,zkřížená lateralita,květnová.Paní doktorka po testech konstatovala,že školu doporučuje,že ve školce by se jistě nudila.Vyzdvihla u ní velkou snaživost,výbornou adaptaci na prostředí,všeobecný přehled,bystrost...Poradila mi ,co ještě s ní mam trénovat.(několik věcí jí nejde,např. určit poslední písmena ve slově,to musí jedině vidět napsané,pak to určí,ale to bude tou zkříženou lateralitou ,prý se to dá trénovat).Takže pokud máte pochybnosti,navštivte PPP a hned budete vědět.Pravda je,že chlapečkové mají ty odklady častěji,vidím to i u nás ve školce. Jinak se máme dobře,já stále studuji a příští rok uvažuji ješte o jedné škole,to ale uvidíme,jak vše dopadne. Krásné svátky všem přejeme Helík ,Zuzka a Kačka |
Fasola | 24539 |
19.12.2010 16:22:47
Wal - gratuluji
Taky řešíme školu, R by chtěl dát Adince odklad, já zas nevím, je docela šikovná, bojím se aby se ve školce pak nenudila. Zase z druhé strany chceme ji dát do nově otevíraného Ostravského PORGu, tak nevím jestli to tam nebude moc náročné, že by se jí ten rok navíc hodil. Nakonec jsem domluveni že pujdeme v květnu do PPporadny. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.