| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 17166  [Dalších 17006 >>]
luciana123 20587
22.10.2010 21:48:27
Pekny vecer,
dekuji za typ na hlivacka,uz ho mame doma s tresnovou prichuti:).

Tak na nosni mandle jdeme nakonec do Modran,je to soukroma klinika a delaji to laserem.Po zakroku hned muzeme domu,sice se to plati,ale snad to bude stat za to.Slysela jsme na diskuzich jen same pozitiva,tak uvidime.

Vsem krasny vikendik,my zitra mame drakiadu,tak snad bude trosku vetrik:)).

~t~
Lili + 5 :-)) 28559
22.10.2010 21:18:34
Andy, moc gratuluji:-)Asi založíme soukromý FC ~y~~z~~g~
ivaxx 44192
20.10.2010 9:05:14
Andy - na hlívu ústřičnou také nedám dopustit. Hynkovi jsem ji nasadila vloni v září /imunoglukan sirup/ a bral ji až do jara. Byl to první rok, kdy až na 4 dny nebyl nemocný (jen jednou píchlé ucho a jeden náběh na angínu, ale to do 3 dnů rozchodil bez ATB). Rýmy tedy byly. Nelince jsem jej dala až později a tam jsem moc efekt neviděla - zvládla 4x angínu. Možná že u H. to bylo i změnou kolektivu a věkem.

Letos to berou oba zase a Nelča je právě s angínou doma~d~. Hynek to zatím ustál.
Andy s Michálkem 110424
20.10.2010 6:50:10
já vím,že jsi to nemyslela špatně.....~m~
vždyt o nic nejde
jestli jsem to napsala blbě,tak se omlouvám~x~

jinak k těm nosním mandlím bych napsala naši zkušenost:
kluci byli nemocní strašně moc!OBA!
NEBYLI ANI 2TÝDNY VKUSE ZDRAVÍ NA OČKOVÁNÍ....imunita v háji,hodně silná alergie....astmat.dušnosti šílené!

Artík trhání mandlí absolvoval asi ve 3letech
Maxík byl poslaný taky,ale já jsem to ještě odložila....
měl hrozný zelený rýmy,pořád dokola nemocný.....
NASADILA JSEM JIM MINULOU ZIMU HLÍVÁČEK SIRUP (betaglukan!) a kluci jsou od února zdraví!
zelené rýmy nevíme co jsou!?!?
tak toto bych každému doporučila vyzkoušet,chce to brát ted aspon 3měsíce v kuse a uvidíš jestli se to po tomto zlepší......
Maxík chodí od srpna tj. od čerstvých 3let denně s Artíkem do školky a ještě mi neonemocněli ani rýmou!!!
TAKŽE JSEM PROTO NADŠENÁ A VŠEM DOPORUČUJI VYZKOUŠET!
já kupuji opět na zimu na posílení HLÍVÁČEK HRUŠKOVÝ,docela to klukům chutná.....a hlavně jim hodně pomohlo.....
léčebna 6týdnů,léky na alergii,imunitu.....nic nepomáhalo!
takže u nás takhle.....

jinak jezdím už od srpna do Úrazové nemocnice do práce (35km),takže času je dost málo......
TAK VÁM VŠEM DĚKUJI ZA GRATULACE.....
OBČAS SE NĚKDO OZVĚTE,AT NÁM TA DISKUZE NEZANIKNE ÚPLNĚ.......A CHTĚLO BY TO I NĚJAKÉ FOTEČKY JAK DUBNÁTKA ROSTOU.....~z~
luciana123 20587
19.10.2010 23:39:04
Ivax,diky i za takovy nazor:).Ja prave tohle slysim,ze nekomu to pomohlo nekomu ne.

Zitra jdeme na kontrolu na ORL,tak to s Dr. proberu.

Jdu do hajan,krasny vecer vsem a je fajn,ze nam to tu trosku ozilo:)

luciana123 20587
19.10.2010 23:34:50
Wal prave ze chrape:( a nekdy konkuruje i nasemu tatinkovi!!

ivaxx 44192
19.10.2010 23:16:10
Luciano - syn (8) na nosní mandli byl ve dvou letech. Důvodem byly časté záněty středního ucha. Nemohu řící, že by nám to nějak pomohlo. I potom měl uši píchané ještě asi 6x a nemocný byl skoro každý 1-2 měsíce až do nástupu do školy.

Na druhou stranu, znám děti, kterým to pomohlo moc. Takže jsem Ti asi moc nepomohla, že ~d~?
Walerie 20776
19.10.2010 23:15:01
Marti - užijte si dovolenou, jak vidím, co píšeš....potřebuješ jí jako sůl. Mně to vždycky hrozně pomůže a člověk má zase energii. Navíc pak pracovně konec roku:-) Upřímně, já teď pracuju rozhodně míň něž třeba minulý rok touhle dobou, ale zase to má své důvody.:-) Hoď pak nějaký fotky na dubňata.

Luciano - s tou mandlí, názory fakt různý. Chrápe v noci nahlas?
luciana123 20587
19.10.2010 23:05:16
Andy,no prave:),jsou jak pres kopiracek!!
Takze velka gratulace a krasnoucke tehotenstvi!!!!

Dneska jsme se tady holky nejak rozpovidaly:).

Holky,nemate nekdo zkusenosti s trhanim tech nosnich mandli???
Asi se tomu nevyhneme,ale slysela jsem tak napul,nekdo doporuci trhat nebo ne.

Diky moc

Marti,krasnou dovcu,uzijte si slunicka a hlavne vypni pracovni telefon:).

Zdravim i ostatni a peknou dobrou noc.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
19.10.2010 22:37:27
Andy, tak gratuluju. Hlavně abyste byli oba zdraví a v pořádku.

Wal to určitě nemyslela nijak špatně - a popravdě by mě ani nenapadlo se tam jít podívat :-). Tímto Wal, svého tradičního pracovního spojence, srdečně zdravím - tradičně od pracovního počítače. Zdravím samozřejmě i ostatní.

Děláme si celá rodina radost, v pátek odlítáme na 12 dní do Egypta, už aby to bylo :-)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 17166  [Dalších 17006 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.