| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 17166  [Dalších 16976 >>]
Lenka (Lenka04/05+Lukáš07/07) 20238
30.9.2010 21:14:08
Andy to je krasna fotka :-). Drzime palce!~g~~x~
Andy s Michálkem 110424
30.9.2010 19:25:48
tohleto je moje miminko z včerejšího NT SCREENINGU......

~p~ ~s~ ~m~

držte mi pěstičky,musím kvůli věku na amnio,screening kvůli věku ukázal jisté riziko.....

všechny moc zdravím a děkuji!!!
Lenka (Lenka04/05+Lukáš07/07) 20238
29.9.2010 22:50:25
Aj my po velmi dlhej dobe pozdravujeme. Teda Andy! Mas moj neskutocny obdiv! Hlavne vela pohody :-).

A co my? Mame za sebou narocne 2 roky. V skretke: Predcasna vypoved najmu, rychle rozhodnutie ist do stavby domecku, manzel rok na stavbe, ja u rodicov na Slovensku s detmi a praca lebo mazel staval. Teraz uz 4. mesiac byvame a znovu sa ucime spolu zit ako rodina...

Deticky chodia obe do skolky - chodia do jednej triedy tak som velmi rada. Pani ucitelka mi uz s udivom povedala ze sa stale pytam na Lukaska ci je OK ale ze on problem nema ale Lenka sa hanbi a o nic si nepovie...zato Lukasek bez ostychu cokolvek - to su tie nase druhe deti, ze? Ale inak je skolka u nas len za odmenu - ked neposluchaju tak pouzivam nechutnu vyhrazku ze nepojdu do skolky...

Dnes Lenka povedala ze zase nevedela vysvetlit pani ucitelke za co rodicia dostavaju peniazky - teda akoze co robia...tak som sa jej pytala ze co povedala - a ona ze: no vcera som povedla ze tatko stavia pre niekoho domecek a mamka je stale pri pocitaci :-D no a dnes som povedala ze zavarujete klobasy :-)))))).

Oto si obnovil zivnost na truhlarinu a ja vozim uz dlhsiu dobu oblecenie z UK na objednavky. takze obaja "doma" a deti to nejako nevedia vysvetlit :-))) lebo ich rodicia do prace neodchadzaju ...

Inak Lenka nosi 2.mesiac okuliarky a jedno ocko zalepene lebo prestala jedno pouzivat tak to zdrave zakryvame aby sa to neposlusne rozhladelo...inak sme asi vsetci OK a dufame, ze Lenke sa ocko rychlo rozhladi...

Co sa tyka prirastkov - tiez som rada ze mame tychto dvoch zbojnikov - lebo Lenka stale nie je holcicka...Oto by rad tretie ale ja sa necitim...som rada ze sme tieto 2 roky prezili a to doslovne. Lukasko ma par krat "zrazil na kolena" a myslim ze vo mne definitivne udupal akukolvek ziadostivost po tretom...budeme radi ak slusne vychovame tieto dve neposedne deti ktore sa navzajom tak maju radi ze to nikto z nas nechape...jak sa oni vedia pobit a nasledne ked niekto na niektoreho nieco povie tak ten druhy ho brani zubami nechtami...

Hladim kolko mate kruzkov :-) My nejako zaostavame - hlavne preto lebo teraz sme fakt radi ak nejaku tu chvilku stravime vsetci spolocne...deti sa zabyvali strane rychlo, zasnem nad susedmi - sused pride ku nam a ako by som vedla toho Lukasa nestala sa ho opyta ci ide s nim na traktore na seno...tak ja tak nesmelo "ak sa smiem zapojit a kedy sa vratite," ~;)dostanem odpoved ze tak za hodinu, Lukasko mi zamava a uz ich niet...Lenka minule sedela na zachode a meditovala ze kolko ona ma babiciek - ze ma starku na slovensku, babi, babicku Hanicku, babicku canikovu, babicku od dalsich susedov - proste ich ma 5 a vsetky sa s nimi hraju...v lete nas bazen nebolo treba ani napustat - lenka stala poobede v plavkach s osuskou a cakala kedy sa susedia ukazu po praci a uz na nu mavali...teraz pridu zo skolky a ani domov nenakuknu - beru kola a valia k susedom na traktory, za zvieratkami, dat seno susedovej krave, nasypat masikovi, za konikmi...odviezt sa na traktore...no proste detstvo ake som pre ne chcela...

Samozrejme ze nie je u nas len ruzovo - hlavne Lukasko nam svojou vzdorovitostou dava riadne kapky ale ide to...
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318
20.9.2010 14:26:01
Ivaxx, díky za tip.:-)
ivaxx 44192
20.9.2010 14:16:38
Arulko - my jezdíme už 5 let do Nových Hutí. Pro děti dost ideální, ceny příznivé. Jen k vlekům je to přes údolíčko, ale zvládáme to i s miminy. Hlavně ale lidí málo, klid.
20.9.2010 10:25:43
Holky, hledám tip na zahraniční (případně české) lyžovací hory vhodné i pro děti. Jezdíme dohromady se ségrou a našima. Nejlepší by byla nějaká chata, abychom nerušili další lidi a aby v blízkosti byl vlek a s prťatama se dalo vylézt hned před chatou na sníh... náročné, že?
19.9.2010 23:00:30
Tak taky poreferuji co nového u nás, když se tu dává krátké zpravodajství.:-)

Timovi je přes deset měsíců a je číslo, přestávám kojit a jen se divím jak ten čas letí, kde je to moje malé miminko...:-) Stojí a zkouší druhý krok, po prvním zatím vždy padne.~;)

Leontinka je doslova malá puberťačka, je paličatá fintilka. Začala chodit na step a moc jí to baví, zatím je to spíš takové šmrdolení do hudby.

Kryštof má boty velikost 33cm, na výšku teď nevím, ale roste jak z vody. Vyrostly mu další stoličky a začaly mu padat první zuby. Začal chodit na aikido, tak uvidíme jak to půjde.

Já jsem stále matka na plný úvazek, ale od 1.října budu dojíždět do Brna studovat homeopatickou faklutu, je to na čtyři roky.
Tak to je stručné zpravodajství od nás.

Andy, držím palce.~;((
ivaxx 44192
17.9.2010 22:26:28
LENKO - tak to jsi mě potěšila. Za měsíc jdeme do DYS-centra v Praze na vyšetření a uvidíme, co nám poradí. Můžu se zeptat, kam jste s Kájou v Praze chodili? S paní psycholožkou na naší spádové PPP nemám moc dobré zkušenosti, tak hledáme jinde.
LENKA+K+K 1778
17.9.2010 21:49:18
Ivaxx - anglictina je bez problemu, tam ani nikdo nechce verit jake ma Kaja "diagnozy". Anglictina je typove jiny jazyk nez cestina a problemy ji nedela. Podle toho co pises to opravdu vypada na dysorthografii, pripadne i dyslexii.
A zpet v cestine - Kaja ze zacatku diktaty nezvladala (ona by je ani psat nemela, ale chtela to zkouset) a ted napise vsechny vety a obcas nejaky chybu (typicka je zamena y/i, to proste neslysi), celkove se to vyrazne lepsi.
V anglictine - v psani i cteni je napred vzhledem k veku, proste zvlada bez problemu. Taky diky tomu anglictinu ma i radsi, myslim psani a cteni, mluvi cesky pochopitelne bez problemu ... ~;)
ivaxx 44192
17.9.2010 21:41:30
LENKO - a jak Kája zvládá psaní v angličtině? Z toho mám strach asi největší. Zatím se u H. učí jen poslechem, ale když vidím, jak bojuje s diktáty a přepisy v češtině, očekávám, že to bude dost horor. Když má jen doplňovat i, y po tvrdých a měkkých souhláskách, tak to zvládá zcela v pohodě, ale jakmile se jedná o diktát, přepis, písmenka lítají všude. Čtení se postupně zlepšuje, ale b-d, a-e dosazuje spíš podle smyslu slov, ne že by rovnou viděl, co je napsané.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 17166  [Dalších 16976 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.