| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 17166  [Dalších 17116 >>]
Lili + 5 :-)) 28559
6.7.2011 13:38:47
potřebuji poslat údaje od Andy a Walerie, abych přidala miminka do tabulky.Dík Lili
Lili + 5 :-)) 28559
6.7.2011 13:34:49
moc gratuluji k synkovi!!!~x~~x~~x~
U nás nic nového - Erik se do školy moc těší, už chybí jen pouzdro abude komplet vybaven.
Jen teda nevím, co tam bude toho prvního půl roku dělat-počítá, sčítá, odčítá píše, čte.....

Maťas je pořád velký kliďas a pohodář zato
Mišan - 1,5roku je hrozný divočák~d~
Dám odkaz na dubňátka, aby jste se koukli, co momentálně nějaký ten rok děláme...
ivaxx 44192
4.7.2011 20:21:34
Ahoj, potřebuji si ulevit, tak píšu sem...

Kde jsme měli být dnes? Na kolech na dovolené a mířit směrem k moři.
Kde jsme? Doma. H. má angínu. DOPRČIC. A to byli oba de-facto půl roku zdraví...
luciana123 20587
3.7.2011 22:48:27
Wal,velká gratulace k Maxíkovi.
Ať si brzo fit!!!!~x~

Tak musím říct,že ze školkou to máme podobné:).Aga se do školy moc těší,ale zároveň ve školce zůstavá plno jejich kamarádek,které jsou podzimní a půjdou do školy až za rok.Bude chodit ještě pár dnů o prázdninách,tak si ještě školky chvilku užije.
No mě bude taky smutno.

Krásné prázdniny všem.
ivaxx 44192
3.7.2011 9:12:38
Walerie - moc gratulujeme ~x~.

Akutního císaře jsem měla dvakrát - poprvé jsem fungovala dobře až po 14 dnech (ale měla jsem i jiné problémy), podruhé, jak psala Katy - po týdnu už jsem zvládala děti sama docela dobře.
Walerie 20776
2.7.2011 22:22:05
Katy, díky moc.~;((

Já ani nevěděla, že jsi rodila císařem. Já měla taky akutního císaře, protože malý měl šňůru kolem krku a prostě to nešlo.
Jinak je to takový malý králíček, jsme z něj všichni unešení a dokonce i ségra.:-)
Katy (Michaela,Valentina) 20406
2.7.2011 22:06:41
Wal, od nás veliká gratulace a hodně štěstí Maxovi do života ~x~~s~

taky jsem měla akutního císaře a asi po týdnu to bylo už celkem v pohodě. Akorát se víc šetřit, kondice přišla pomaleji než po přirozeném porodu.
Walerie 20776
2.7.2011 21:38:12
Ahoj holky,

tak se hlásím, máme přírůstek - Max se narodil 26.6. s váhou 3670 gramů a 51 cm.
Bohužel se nám nepodařil normální porod, takže po 13 hodinách kontrakcí na sále jsem musela pod narkózu a Max se narodil císařem.
Včera nás propustili z porodnice, takže teď řešíme kojení, nalitý prsa a prdíky.~:-D~:-D

Všem přejeme pěkné dovolené, u nás letní nebude. Ale jsme přestěhovaní v novém a ještě nezabydlení, takže je tu strašně práce a myslím že s Maxem a tou naší šestiletou se rozhodně nudit nebudeme.

Skramuško, kolikátý den po císaři jsi byla fit?

ivaxx 44192
29.6.2011 22:07:39
Ahoj holky, také zdravíme. Bohužel také odjíždíme během víkendu na dovolenou.

Nelinka se do školy sice moc těší, ale v posledních dnech na ni padl veliký smutek, že odchází ze školky, kde to měla moc ráda. Dost kvůli tomu smutní a pláče. Zítra jde na posledy a vymínila si, že tam musí být co nejdéle. Obávám se, že odcházet bude velmi těžko. Ach jo. Už moc s manželem nevíme, jak jí s tím pomoci. Nezabralo ani vysvětlování, že odchází všechny děti, protože paní učitelky zůstávají...
Včera proplakala celý večer a dnes je ještě vzhůru a cucá si palec, což už pár měsíců před spaním nedělala.
Pole levandulové 23006
29.6.2011 1:33:22
Ahoj, taky myslim na Wal a doufam, ze budou brzo dobre zpravy a fotky.
Skolku dozajista obrecim, konci nam tim neco pekneho a bezstarostneho, pak uz budou jen povinnosti, ale Ada se do skoly moc tesi. My ted vynechame rok a pak tam bude chodit Isabela, takze nasi skvelou skolku neztracime uplne, ale bude divny, kdyz pujdu kolem a nikoho tam mit nebudu. Nejspis tam budu chodit pro dite me kamaradky, jde ted do druhaku, tak si to zas muzu uzit:-)

Pro srazik jsem vsema deseti, jen teda na dovolenou odjizdime pristi tyden, tak by to muselo byt hodne rychle, to domlouvani.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 17166  [Dalších 17116 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.