Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lili + 5 :-)) | 28559 |
6.7.2011 13:38:47
potřebuji poslat údaje od Andy a Walerie, abych přidala miminka do tabulky.Dík Lili
|
Lili + 5 :-)) | 28559 |
6.7.2011 13:34:49
moc gratuluji k synkovi!!!
U nás nic nového - Erik se do školy moc těší, už chybí jen pouzdro abude komplet vybaven. Jen teda nevím, co tam bude toho prvního půl roku dělat-počítá, sčítá, odčítá píše, čte..... Maťas je pořád velký kliďas a pohodář zato Mišan - 1,5roku je hrozný divočák Dám odkaz na dubňátka, aby jste se koukli, co momentálně nějaký ten rok děláme... |
ivaxx | 44192 |
4.7.2011 20:21:34
Ahoj, potřebuji si ulevit, tak píšu sem...
Kde jsme měli být dnes? Na kolech na dovolené a mířit směrem k moři. Kde jsme? Doma. H. má angínu. DOPRČIC. A to byli oba de-facto půl roku zdraví... |
luciana123 | 20587 |
3.7.2011 22:48:27
Wal,velká gratulace k Maxíkovi.
Ať si brzo fit!!!! Tak musím říct,že ze školkou to máme podobné:).Aga se do školy moc těší,ale zároveň ve školce zůstavá plno jejich kamarádek,které jsou podzimní a půjdou do školy až za rok.Bude chodit ještě pár dnů o prázdninách,tak si ještě školky chvilku užije. No mě bude taky smutno. Krásné prázdniny všem. |
ivaxx | 44192 |
3.7.2011 9:12:38
Walerie - moc gratulujeme .
Akutního císaře jsem měla dvakrát - poprvé jsem fungovala dobře až po 14 dnech (ale měla jsem i jiné problémy), podruhé, jak psala Katy - po týdnu už jsem zvládala děti sama docela dobře. |
Walerie | 20776 |
2.7.2011 22:22:05
Katy, díky moc.
Já ani nevěděla, že jsi rodila císařem. Já měla taky akutního císaře, protože malý měl šňůru kolem krku a prostě to nešlo. Jinak je to takový malý králíček, jsme z něj všichni unešení a dokonce i ségra. |
Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
2.7.2011 22:06:41
Wal, od nás veliká gratulace a hodně štěstí Maxovi do života
taky jsem měla akutního císaře a asi po týdnu to bylo už celkem v pohodě. Akorát se víc šetřit, kondice přišla pomaleji než po přirozeném porodu. |
Walerie | 20776 |
2.7.2011 21:38:12
Ahoj holky,
tak se hlásím, máme přírůstek - Max se narodil 26.6. s váhou 3670 gramů a 51 cm. Bohužel se nám nepodařil normální porod, takže po 13 hodinách kontrakcí na sále jsem musela pod narkózu a Max se narodil císařem. Včera nás propustili z porodnice, takže teď řešíme kojení, nalitý prsa a prdíky. Všem přejeme pěkné dovolené, u nás letní nebude. Ale jsme přestěhovaní v novém a ještě nezabydlení, takže je tu strašně práce a myslím že s Maxem a tou naší šestiletou se rozhodně nudit nebudeme. Skramuško, kolikátý den po císaři jsi byla fit? |
ivaxx | 44192 |
29.6.2011 22:07:39
Ahoj holky, také zdravíme. Bohužel také odjíždíme během víkendu na dovolenou.
Nelinka se do školy sice moc těší, ale v posledních dnech na ni padl veliký smutek, že odchází ze školky, kde to měla moc ráda. Dost kvůli tomu smutní a pláče. Zítra jde na posledy a vymínila si, že tam musí být co nejdéle. Obávám se, že odcházet bude velmi těžko. Ach jo. Už moc s manželem nevíme, jak jí s tím pomoci. Nezabralo ani vysvětlování, že odchází všechny děti, protože paní učitelky zůstávají... Včera proplakala celý večer a dnes je ještě vzhůru a cucá si palec, což už pár měsíců před spaním nedělala. |
Pole levandulové | 23006 |
29.6.2011 1:33:22
Ahoj, taky myslim na Wal a doufam, ze budou brzo dobre zpravy a fotky.
Skolku dozajista obrecim, konci nam tim neco pekneho a bezstarostneho, pak uz budou jen povinnosti, ale Ada se do skoly moc tesi. My ted vynechame rok a pak tam bude chodit Isabela, takze nasi skvelou skolku neztracime uplne, ale bude divny, kdyz pujdu kolem a nikoho tam mit nebudu. Nejspis tam budu chodit pro dite me kamaradky, jde ted do druhaku, tak si to zas muzu uzit Pro srazik jsem vsema deseti, jen teda na dovolenou odjizdime pristi tyden, tak by to muselo byt hodne rychle, to domlouvani. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.