Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
28.6.2011 16:47:38
Ahoj holky, moc Vás zdravím. Večerní srazík by byl fajn, ale před dovolenou už nestihnu - odjíždíme už v pátek. Se školkou mám trochu nostalgické pocity, ale Kačka se tak moc těší do školy, že se to dá zvládnout .
|
Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
28.6.2011 9:05:10
Ahoj, holky, chodím nakukovat, jestli tu není zpráva od Waleriea myslím na ní
Také tak špatně nesete konec školky? Měli jsme zahradní slavnost s vyřazováním a bylo to moc dojemné.Utěšuje mě, že se budeme do školky vracet příští rok, pořádají konverzaci AJ pro absolventy školáčky, tak aspoň tak... Co takhle večerní sraz? než se rozutečeme po dovolených! |
luciana123 | 20587 |
9.4.2011 12:05:52
Míša od Andy je nádherný,už jsem viděla fotečku!!!!
Wal,já si myslím,že až uvidí Esterka brášku,bude to skvělá velká ségra,uvidíš!!! Je to fajn,že to tady zase trošku ožilo,jen tak dál:)). Tak rodinka je na kole a já jdu trošku poklidit. Krásný vikendík a oslavencům krásné oslavy!!Nás to čeká příští sobotu a taky jako Skramuška jsme udělala oslavu v dětském centru u nás v Ostravě:). |
Pole levandulové | 23006 |
9.4.2011 0:06:56
Andy velka gratulace, doufam, ze porod byl pohodovy a uz se muzou pekne szivat
Lily - to je normalni, mne taky kazdej rikal, jaky je Adrian pekna holcicka. Neresim to, kdo chce, pozna pravdu, kdo ne, je to jeho problem. |
Lili + 5 :-)) | 28559 |
8.4.2011 22:32:30
Marty sobě a Mišánkovi dává občas taky sponečky, období, kdy si dával pod triko panenku s tím, že tam má miminko už má za sebou
Docela se bavím, když se Míšovi říká holčička-chodí v klučičím, nosí modré, ale všichni mi pořád říkají, jak mám kráááásnou holčičkuALe je pravda, že má takový jemný obličej a do toho ty obrovský modrý kukadla... |
Lili + 5 :-)) | 28559 |
8.4.2011 22:26:57
Všechny vás moc zdravím a hlásím, že se Andy včera v 10 hod. narodil Michael. Půjdeme je navštívit, ale momentálně mám trochu rýmu, tak ještě počkám.
|
Lilly+2 kluci | 22726 |
8.4.2011 21:39:30
Skramuško - Domča už připíná sponečky i malýmu nebo sám sobě ) Je mu to teď už jedno, hlavně, že může někoho opečovávat
Slíbili jsme mu, že holčička bude příště :-D Wal - vybrat jméno nán dalo docela zabrat Když jsme jeli do porodnice, tak jsme asi půl hodiny seděli na parkovišti před porodnicí a přemýšleli, jaké jméno teda vybereme. V užším výběru jsme měli David, Denis a Petr, padl naávrh i na Martina nebo Tomáška, nakonec manža řekl, že to nechá na mě a já vybrala Peťu - po manželovi To byla naše první a původní varianta a manža si moc přál mít syna pojmenovaného po sobě Jaké jméno máte vybrané vy? Jinak moc gratuluju Andy, četla jsem ,že se jí včera narodit Michálek Přejeme moc a moc zdravíčka! |
luciana123 | 20587 |
8.4.2011 19:55:36
Ahooojky,moc zdravíme a přejeme všem dubňátkům vše nej nej.
Letí to teda šíleně. Tak a jdu vás pročíst!!!!:) |
Walerie | 20776 |
7.4.2011 12:58:36
Ivaxx, tak držím palce ať to vyjde, jak si přeješ. Jinak myslím, že ten tvůj věk ještě jde.
|
ivaxx | 44192 |
7.4.2011 8:12:22
Wal - 3. dítko jsme chtěli, ale nepodařilo se. Teď už nám oběma je 38, mám za sebou 2xSC a obě těhotenství jsem z větší či menší míry proležela. Manžel začal nějak "babkovatět" a bát se, jak bychom to zvládli (hlavně to těhotenství a případné problémy). No, ale dokud mi nebude 40, tak to ještě nevzdávám .
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.