Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Walerie | 20776 |
6.4.2011 22:34:15
snad máte pravdu, že to nebude tak horký.
Ona je fakt trochu svérázná, nevím jakým slovem to přesně vystihnout. Skramuško, tak to si oslavu pořádně užije. Ivaxx, a proč nejdete do 3. dítka? Vím, že jsi někdy dřív už psala, že jsi nad tím uvažovala, ale nepamatuji si detaily, pro mě v té době bylo vzdálené i to druhé. Lily, jak se jmenuje druhý syn? |
Pole levandulové | 23006 |
6.4.2011 14:04:10
Jo a Lily - at Domi vubec nelituje, ze nemuze cesat culicky - pokud by segra byla podobna te nasi, tak te se culik cese zasadne v poklusu a na nejake ucesove kreace nedrzi ani omylem.
|
6.4.2011 14:02:59
Wal, neboj, ono se to zlomi, az ho uvidi - ja byla taky sestra Herodes, puvodne jsem chtela segru, narodil se bracha /tehdy pochopitelne zadne utz predem/ a ja na tu novinu doma porvavala,ze ho nechci, ze pockam, az bude spat a pak ho v postylce rozmasiruju /bylo mi 4,5/. No a pak jsme se na nej sli podivat, sestricka ho vyndala z inkubatoru a prinesla mi ho ukazat z druhe strany okna, rozbalila tu dvoukilovovou vanocku a cestou domu uz cely autobus vedel, jaky je bratricek krasny a malinky. Doma jsem pak byla vzorna pecovatelka, ktera si sama hlidala, ze si pred krmenim musi umyt ruce a podobne. Vubec bych se toho nebala.
Ada si segru moc pral, ma ji rad, ale ona ho obcas dost masti, nenecha si nic libit a tak si myslim, ze z ni ted uz neni vzdycky uplne nadsenej. Navic na ni zarli vuci okoli, chtel by ji mit jen pro sebe a ona je potvora, zkousi ,co si muze dovolit a provokuje ho s nasim skoro 4 letym kamaradem, ktery ji miluje. Chvili se k brachovi ma, pak ho odstrci a jde dat pusu Misovi, pak zas k brachovi, no nema to s ni chlapec jednoduchy. A narozeniny budem slavit brzy, Bela je 21.dubna, tak musim zamluvit Clovickov, abychom zas mohli pozvat vic deti a nemusela jsem to nijak zvlast organizovat. |
Lilly+2 kluci | 22726 |
5.4.2011 23:51:07
Ahojky
Wal, musím reagovat na to, jak píšeš o Esterce. Myslím, že vůbec nezáleží na věkovém rozdílu mezi dětmi, Domča se od začátku strašně těšil a paradoxně si víc přál sestřičku Vždycky plánoval, jak jí bude česat culíčky )) Je fakt, že když se malej narodil, tak to bylo trošku složitější než se to doba celé zaběhlo a Domča pochopil, že není na druhé koleji. Větší věkový rozdíl je úžasný v tom, že ti Esterka určitě hodně s miminkem pomůže, aspoň tak to je u nás, Domča si s malým hraje, hlídá mi ho, vozí v kočárku, uspává Uvidíš, že to bude super a Esterka určitě změní názor až se miminko narodí |
Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
5.4.2011 23:38:22
tedy ne má sestra, ale Valentiny...už je pozdě
Ahoj, Martino! dnes jsem na tebe vzpomínala v Juklíku. My tam pořád chodíme, ale i po těch letech, co se tam vyskytujeme,mi tam vše připomíná především naše těhotenské plavání. Máš pravdu, že je teď úžasné období. Jsou teď úžasní... |
Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
5.4.2011 23:24:47
Wal, o tom bych mohla mluvit i já - starší sestra se k mému těhotenství taky stavěla zvláštně, ale po první návštěvě v porodnici se z ní stala milující sestřička a hodně jí to ovlivnilo...v životě bych neřekla, že to bude taková chůvička.
|
Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
5.4.2011 23:21:53
Ahoj holky, vsechny moc zdravim a dubnatkum preju vsechno nejlepsi k sestym narozeninam. Leti to desne, ale na druhou stranu je to ted uzasne obdobi. Holky spolu hrozne pecou, tak je to prima.
Andy drzim palce. A Wal, Tobe taky, uvidis, ze az bude maly na svete, Esterka se srovna. Asi je to pro ni ted nepredstavitelne, ale urcite si zvykne. |
ivaxx | 44192 |
5.4.2011 21:50:28
Ahoj, s potěšením zjišťuji, že to tu ožilo .
Andy a Wal moc držíme palečky (a tiše závidíme). A slavícím dubňátkům gratulujeme . Wal - myslím, že Esterka změní názor až bude miminko doma. Kamarádů holčička pronášela podobné hlášky a teď je z brášky naprosto unešená. Naše děti loudí sourozence, tak jsem je odkázala na tatínka, který se k tomu ale staví značně rezervovaně až negativně. Bohužel je teď natolik ponořen do pracovních problémů, že je vše ostatní více-méně na druhé koleji. |
Walerie | 20776 |
5.4.2011 20:03:12
Ty brďo, tak z nekojící nakonec kojila tááákhle dlouho. A budete mít brzy další oslavu, ne? Máš přece obě děti dubňata.
Já jsem dneska ukazovala E. fotky bráchy z UTZ a z 3D UTZ. Ona totiž žádnýho sourozence moc nechce, takže spíš opatrně našlapujeme. No a to zase byly hlášky. Jako - ten je ňákej divnej, no asi nebude hezkej jako já. To bude hrozný až tu bude řvát. Nevim proč to neni holka, to je kvůli tátovi, ten chtěl kluka. Všem doporučuju menší věkový rozdíl mezi dětma. |
5.4.2011 19:42:09
Wal, uz ne, slavnostne jsem to konecne utla v roce a 3/4. Myslim, ze na mne to je celkem dlouha doba. Bela, byvaly zavislak, prakticky z tydne na tyden prestala umet pit z prsa, dvakrat jsem to z legrace zkusila ji nabidnout, ale uz se neumi prisat. Ted pije biomliko s lzickou kakaa, coz je pro mne znacne pohodlnejsi.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.