| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 17166  [Dalších 17096 >>]
Walerie 20776
6.4.2011 22:34:15
snad máte pravdu, že to nebude tak horký.
Ona je fakt trochu svérázná, nevím jakým slovem to přesně vystihnout.:-)

Skramuško, tak to si oslavu pořádně užije.~R^

Ivaxx, a proč nejdete do 3. dítka? Vím, že jsi někdy dřív už psala, že jsi nad tím uvažovala, ale nepamatuji si detaily, pro mě v té době bylo vzdálené i to druhé.

Lily, jak se jmenuje druhý syn?
Pole levandulové 23006
6.4.2011 14:04:10
Jo a Lily - at Domi vubec nelituje, ze nemuze cesat culicky - pokud by segra byla podobna te nasi, tak te se culik cese zasadne v poklusu a na nejake ucesove kreace nedrzi ani omylem.
Pole levandulové 23006
6.4.2011 14:02:59
Wal, neboj, ono se to zlomi, az ho uvidi - ja byla taky sestra Herodes, puvodne jsem chtela segru, narodil se bracha /tehdy pochopitelne zadne utz predem/ a ja na tu novinu doma porvavala,ze ho nechci, ze pockam, az bude spat a pak ho v postylce rozmasiruju /bylo mi 4,5/. No a pak jsme se na nej sli podivat, sestricka ho vyndala z inkubatoru a prinesla mi ho ukazat z druhe strany okna, rozbalila tu dvoukilovovou vanocku a cestou domu uz cely autobus vedel, jaky je bratricek krasny a malinky. Doma jsem pak byla vzorna pecovatelka, ktera si sama hlidala, ze si pred krmenim musi umyt ruce a podobne. Vubec bych se toho nebala.
Ada si segru moc pral, ma ji rad, ale ona ho obcas dost masti, nenecha si nic libit a tak si myslim, ze z ni ted uz neni vzdycky uplne nadsenej. Navic na ni zarli vuci okoli, chtel by ji mit jen pro sebe a ona je potvora, zkousi ,co si muze dovolit a provokuje ho s nasim skoro 4 letym kamaradem, ktery ji miluje. Chvili se k brachovi ma, pak ho odstrci a jde dat pusu Misovi, pak zas k brachovi, no nema to s ni chlapec jednoduchy.
A narozeniny budem slavit brzy, Bela je 21.dubna, tak musim zamluvit Clovickov, abychom zas mohli pozvat vic deti a nemusela jsem to nijak zvlast organizovat.
Lilly+2 kluci 22726
5.4.2011 23:51:07
Ahojky :-)

Wal, musím reagovat na to, jak píšeš o Esterce. Myslím, že vůbec nezáleží na věkovém rozdílu mezi dětmi, Domča se od začátku strašně těšil a paradoxně si víc přál sestřičku :-) Vždycky plánoval, jak jí bude česat culíčky :-))) Je fakt, že když se malej narodil, tak to bylo trošku složitější než se to doba celé zaběhlo a Domča pochopil, že není na druhé koleji. Větší věkový rozdíl je úžasný v tom, že ti Esterka určitě hodně s miminkem pomůže, aspoň tak to je u nás, Domča si s malým hraje, hlídá mi ho, vozí v kočárku, uspává :-) Uvidíš, že to bude super a Esterka určitě změní názor až se miminko narodí :-)
Katy (Michaela,Valentina) 20406
5.4.2011 23:38:22
tedy ne má sestra, ale Valentiny...už je pozdě :-)

Ahoj, Martino! dnes jsem na tebe vzpomínala v Juklíku. My tam pořád chodíme, ale i po těch letech, co se tam vyskytujeme,mi tam vše připomíná především naše těhotenské plavání. Máš pravdu, že je teď úžasné období. Jsou teď úžasní...
Katy (Michaela,Valentina) 20406
5.4.2011 23:24:47
Wal, o tom bych mohla mluvit i já - starší sestra se k mému těhotenství taky stavěla zvláštně, ale po první návštěvě v porodnici se z ní stala milující sestřička a hodně jí to ovlivnilo...v životě bych neřekla, že to bude taková chůvička.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
5.4.2011 23:21:53
Ahoj holky, vsechny moc zdravim a dubnatkum preju vsechno nejlepsi k sestym narozeninam. Leti to desne, ale na druhou stranu je to ted uzasne obdobi. Holky spolu hrozne pecou, tak je to prima.

Andy drzim palce. A Wal, Tobe taky, uvidis, ze az bude maly na svete, Esterka se srovna. Asi je to pro ni ted nepredstavitelne, ale urcite si zvykne.
ivaxx 44192
5.4.2011 21:50:28
Ahoj, s potěšením zjišťuji, že to tu ožilo ~:-D.

Andy a Wal moc držíme palečky ~R^ (a tiše závidíme). A slavícím dubňátkům gratulujeme ~x~.

Wal - myslím, že Esterka změní názor až bude miminko doma. Kamarádů holčička pronášela podobné hlášky a teď je z brášky naprosto unešená.
Naše děti loudí sourozence, tak jsem je odkázala na tatínka, který se k tomu ale staví značně rezervovaně až negativně. Bohužel je teď natolik ponořen do pracovních problémů, že je vše ostatní více-méně na druhé koleji.
Walerie 20776
5.4.2011 20:03:12
Ty brďo, tak z nekojící nakonec kojila tááákhle dlouho.~:-D A budete mít brzy další oslavu, ne? Máš přece obě děti dubňata.

Já jsem dneska ukazovala E. fotky bráchy z UTZ a z 3D UTZ. Ona totiž žádnýho sourozence moc nechce, takže spíš opatrně našlapujeme. No a to zase byly hlášky. Jako - ten je ňákej divnej, no asi nebude hezkej jako já. To bude hrozný až tu bude řvát. Nevim proč to neni holka, to je kvůli tátovi, ten chtěl kluka. ~q~ Všem doporučuju menší věkový rozdíl mezi dětma.
Pole levandulové 23006
5.4.2011 19:42:09
Wal, uz ne, slavnostne jsem to konecne utla v roce a 3/4. Myslim, ze na mne to je celkem dlouha doba. Bela, byvaly zavislak, prakticky z tydne na tyden prestala umet pit z prsa, dvakrat jsem to z legrace zkusila ji nabidnout, ale uz se neumi prisat. Ted pije biomliko s lzickou kakaa, coz je pro mne znacne pohodlnejsi.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 17166  [Dalších 17096 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.