Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
29.7.2008 21:23:09
Aknelop - no já to říkám furt, že na Moravě je super Motýlek vypadá opravdu doost dobře. Chjo, nám letos nějaká dovolená nehrozí ani časově ani finančně
Já budu docela ráda, když stihneme do září udělat všechny úpravy, abych nemusela s Leničkou do hotelu Jinak, Petřík má nábytek v pokojíčku do modra, tak se chystám to vymalovat do nějaké meruňkové ať to trošku ladí, ale zase ať to není vysloveně klučičí, tak doufám, že to trošku zjemní... No sama jsem zvědavá jak to dopadne... |
aknelop | 29301 |
29.7.2008 21:02:20
Kdybyste měl někdo typ někde tady na prodloužený víkend...s dětma, vlastní sociálkou a koupačkou, budu Vám vděčná.
|
aknelop | 29301 |
29.7.2008 20:59:44
Jančo, no my tomu dáváme přednost před mořem. Ráno děti vypakuješ ven (pokud nejedeme na výlet) a celý den o nic nevíš. Všichni hlídají všechny....Trávily to na písku a tak různě. K bazénu je jít samotné nenapadlo, ani za hranice kempu, takže fakt paráda.
Představa jak někde za 70.000 ve 4Oti stupňovém vedru nesmím spustit oči ze Žáňy, aby se neutopila, nebo neztratila, mě fakt děsí... ííííííííí, já tam chci echčeeeee |
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 | 25314 |
29.7.2008 11:08:36
Aknelop, to vypadá fakt dobře, už jsem si to uložila do oblíbených
|
kití | 30625 |
28.7.2008 18:40:12
AKnelop, vzhledem k tomu, ze vis co bude do roka a do dne ;-) tak interier moc neresim. Resim 1) cenu kobercu. pokoje maji 6,20x4,50 a jsou tam nalepeny jekory dvacet let. 2) dvacet let stary tepety u Soni v pokoji, protoze to celou dobu fungovalo jako sklad a ona mam kontaktni alergii na nektery druhy prachu. V obyvaku nehnu prstem, tam to je skoro novy v my barevny kombinaci.
jinak co ted leti je okr na vetsich plochach v kombinaci s bordo napr na soklech, sloupech nebo rozich. Pak okr s hraskove zelenou. Nejmodernejsi je ted bila nebo svetlounce bezova s flekatou barvou na jedne zdi (to se nanese cik cak a pak tahne skrabkou). ja se ted valim u nasich, pendluju mezo bazenem u sestrenky a vodnim svetem kam ma mamka cipy zdarma. Jsme tu cely tyden, skoro ex ma PMS. |
aknelop | 29301 |
28.7.2008 15:13:25
hola, hola....díky za držení palců :)
Kití, mně osobně vadí na tapetách, že jsou vidět ty spoje, ať se snažíš sebevíc, no a my máme malbu, jenže když jsme před třemi lety dělali rekonstrukci, tak jsme vzhledem k blížícímu se porodu spěchali a obvodové zdi neštukovali a teď nás to čeká, páč jsem z těch hrbolů na mrtvici, hlavně už to nejde ani přemalovat, lepí se to na váleček, nebo štětku. Já spíš řeším jakou zvolit barvu. Z oranžové a žluté, která vévodí našemu bytu už mám osypky. Nemůžu nějak najít inspiaci na barvy, myslela jsem udělat obývák teď do zelena, ale mně už tyhle barvy nějak neba a na béžovou nemám nábytek, ani doplňky....fakt nevím. Pokoj má Žany modrý, ten bych jí teď chtěla udělat jako moře...prý jsou nějaké průhledné nálepky na zeď (něco jako ty na okno)...nemáte s tím zkušenost? Jinak jsme byli na dovče už podruhé na Moravě, vřele doporučuji, pro rodinu s dětma ideáááááááál. Pár chatek, žádný bordel, samé rodiny. Příští rok jen chceme velkou chatu a lepší počasí Měli jsme oba roky chatu dál od bazénu, blízko hřiště a hospody, takže od pivka vivíte na písek a celý den defakto o dětech nevíte. Bylo jich tam plno v Žanetky věku, fakt bomba relax. http://www.motylek-rekreace.cz/ A Ty Kití moc neřeš interiér, hlavně, že budeš V KLIDU ve svém....tam Tě už nějaká tapeta, či hrbolek nemůže rozházet, neee? |
kití | 30625 |
27.7.2008 21:58:55
aho Bety. jojo stehujeme se samy a desne se na to tesim. Jeste nikdy se mi prazdniny nezdaly tak dlouhy.
o ty tapete pod malbu jsem taky slysela, ale prijde mi to slozitejsi a zdlouhavejsi, nez to strhat a natrit penetraci a barvou. Tapety tam jsou jen jedna vrstva, ale delal to nejaky poctivec. Listy nejdriv olepil a pak prisrouboval, fakt puntickar. a ke vsemu to je podkrovi, svisla jen jedna zed a pak sokly...to fakt nechci lepit. |
Bettyna+P 09/05+M 09/09 | 23620 |
27.7.2008 21:40:33
Kyti - a co takhle tapety, které se pak normálně malují? A tapetování není nic složitého, určitě to zvládneš, jen se to nedá dělat v jednom člověku. Stěhujete se s malou samotné? Ať se vám tam líbí!!!
Aknelop - tak ať ta nepříjemná část netrvá moc dlouho ;-) |
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
27.7.2008 19:33:06
Kití - s tím malováním sice neporadím, ale moc ti přeju ať stěhování proběhne v pohodě a v okálku se ti daří
|
kití | 30625 |
27.7.2008 19:06:37
vis Eji, ono se cvici na takovych tech malych trampolinkach co maji v prumeru cca metr, jen to ma vetsi nosnost a vys riditka na rozdil od detskych. ana tom se cvici obdoba aerobicu a posilujes zada a spoustu svalu ve spodnich vrstvach.
Jinak si zkus na netu najit neco o diastaze - rozestup brisnich svalu a tam je tech cviku dost. Ja do se toho fakt nechci moc motat, protoze to neni zadna prdel kdyz ti reknu nevhodny cvik. Ja ted resim jiny problem, stehuju se do okalu a tam jsou potapetovany sololitovy pricky, a ted mam dilema jestli tapetovat (neumim) a nebo to strhat a vymalovat a to netusim, jestli to vubec pujde. Nastesti jsem si misto majetku nechala pratele, takze uz ted za mnou chodi s tim, at se ozvu az budu chtit pomoct nebo pujcit auto a dokonce i penize fakt dobra volba. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.