| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6956  [Dalších 6776 >>]
K+M 52747
19.3.2009 8:37:06
dnešním oslavencům AJCE A DOMINIČKOVI vše nejjjjjjjjjjjjjjjjjj~s~~x~~s~~x~~s~~x~
*S 15300
18.3.2009 23:27:56
Mimik http://www.latkovky.cz/product_info.php/manufacturers_id/13/products_id/380
*S 15300
18.3.2009 23:17:00
Katka, niekto už vzniesol návrh, že by to bolo lepšie bez toľkých gombíkov, tak možno niečo také bude. teda, je tam taký miminovský, ale nedá sa rozopnú´t dole tak ako ten náš. Ale inak by som na výmenu tento pruhovaný brala. Ráchelka je smutná, keď sa raz za čas musí vyprať a je navyše v noci úplne studená, budí sa. Vo vlne je teplučká a to spí takto:
Kvítko a dva poklady 47601
18.3.2009 23:05:47
Jani, ano, sacek pro bafany, to vidim zatim jako jedine reseni~t~ , Takze osazenstvo kabelky - mokre ubrousky zustavaji, misto plen sacky a misto podlozky hadr na hlavu~t~ Toz dobra~t~

Katko, bude to z letiste, takze bez sance neco objednavat. Nevim co je mensi zlo, kdyz pomyslim na nejhorsi scenar, tak ve meste spis dejde k nejakemu "tuknuti", ale stejne. S nadsazkou jen muzu rict, ze satek bude lepsi volba, protoze to moje zalehnuti telem by nebylo tak horke, to spis, abych neletela za nim~t~ No trocha cerneho humoru~t~ Ja jsem z tech co se pasaji i na preparkovani v garazi, takze to resim opravdu do detailu~;)
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 39193
18.3.2009 22:42:41
Jo a Katko,Vašík taky pořád se svlékal před spaním, pak to najednuo přešlo, ted je to dobré. Ponožky někdy taky sundává. Ted ale objevil, že má pindíka, tak pořád říká, pindi pinda a zkoumá. No jsem z něj občas na větvi ~b~
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 39193
18.3.2009 22:40:51
Ahoj holky, tak taky přispěju a jdu dneska spát, jsem nějaká vyřízená. v pátek máme jít na ples, tak abych tam neusnula v deset hodin uprostřed parketu :)
Mimiku, ohledně čurání, Vašík taky nechce do plíny venku, tak ted když už není tak zima, tak jdeme na kratší vzdálenost bez pleny, dneska zrovna Barunka nutně čurat, Vašík, i když byl vyčuraný, tak nutně taky, tak jsem pak taky lovila pindíka :)
taky s tím aztím bojuju, ale jde to.
A s tím bobkem, to mi připomíná Barunku, když se učila, tak to bylo super, ona byla brzy bez plen, ale venku čurala pořád, bohužel i kakala, tak ona že chce čurat, tak jsem jí svlékla a slečna i kakala, takže jsem pak nosila vždy kromě vlhčených ubrousků i sáček jako pro pejska a uklízela hromádky po Barunce, no nědky to bylo celkem sranda ~j~
Katka Miris7/05,Karolínka3/07 29790
18.3.2009 22:35:09
Mimiku,
nedávno jsem viděla reportáž o taxících a snad by měli mít už i autosedačky pro děti, ale musí to vědět dopředu, aby ji zajistili. Ale ty asi nepojedeš v ČR, ne??Ale zeptat se můžeš, v šátku je to stejně riskantní jak bez něj na klíně. Sice ti dítě při nárazu nevyletí z rukou, ale zase mu ublížíš vlastní váhou, jak na něho budeš tlačit. No nevim:((
Katka Miris7/05,Karolínka3/07 29790
18.3.2009 22:32:43
Slávko,
to vypadá dobře, akorát na tom pruhovaném by nemohly být knoflíky, hned by to měla rozepnuté:))

Kája spí v normálním pyžamu, overal se na čůrání blbě svléká, ten už asi Mimiku nekupuj.
Nebo má dlouhou noční košilku a pod tím pyžamové kalhoty, někdy vypadá naprosto příšerně:))Ale většinou se tak 3x před spaním svlíkne do naha, takže ji pak oblíkám ve spaní a pak až dávám plínu. Než usne, tak chodí na nočník sama.
Máte někdo taky takového exhibionistu??Svlíká se i přes den, věčně je nahatá a já ji pořád dokola oblíkám. Ponožky totálně nesnáší, ty má dole pořád.
*S 15300
18.3.2009 22:28:12
A tu máš ďalší tip:
*S 15300
18.3.2009 22:27:25
Mimik, veď som ti prispela obrázkom. V tomto spí Ráchelka. Pod tým má vlnené bodyčko, na nohách bavlnené punčošky, alebo nejaké gate. A ten vak je vlnený.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6956  [Dalších 6776 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.