Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kvítko a dva poklady | 47601 |
18.3.2009 22:23:01
....je mozne to moje dite dat do satku, s uvazem na brise? Jedna se mi o hodinovou cestu taxikem, vubec nevim jak se to dela. Nechat ho volne se mi vubec nechce, tohle mi prijde trochu bezpecnejsi...trochu...
A protoze si nepovidate, tak jdu spat Teda uklizet Dobrou |
*S | 15300 |
18.3.2009 22:22:58
|
Myslík+V07+V09 | 50092 |
18.3.2009 22:20:19
ahoj holky zmenila jsem trosku nick
Mimiku, miminkovsky to je, ovsem nase dite musi mit nozky nahe, jinak snad neusne. Tudiz z overalu se vzdycky svlikne, kdezto kdyz ma klasicky pyzamo, sunda vetsinou jen ponozky i kdyz posledni dobou ho casto najdu jen v pline, no jeste ze tu nesundava my spinkame v poledne bez pliny a ven chodime taky bez pliny, ovsem u nas nemusime resit verejne wc, jde to hezky do kyticek |
18.3.2009 22:17:24
A Didi, slavilo se nebo te to ceka
Ajko a co ty Ty slavis zitra, vid |
18.3.2009 22:13:38
Aaaa, koukam dobre tema No coz o to curani, ale u nas je to horsi s tim, ze pan dela bobek 3x denne a resit to ve meste fakt nic moc... Takze budu muset poridit spray a drobne na WC vzdy po ruce
S tim nocnim curanim, v cen Vam ditka chrupou? Alex ma stale overal, ted premyslim, zda koupit nove nebo ne. Porad mi prijdou "teplejsi"+ ma pytel, protoze se odkopava a navic je to poradtakove miminkovske |
Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 | 53519 |
18.3.2009 21:21:14
Mimiku, dobrá otázka zrovna včera si Janeček vzpomněl v Globusu, že chce čůrat a do plínky to odmítl pustit, takže jsme šli na dámy, já jsem si ho postavila na boty a pak lovila pinďouska
a dneska jsme museli čůrat ve městě, naštěstí jsme si nestoupli proti větru, ale stejně mi mrně počůralo celou ruku, už to měl na krajíčku a pustil jakmile jsem stahla kalhoty a rozepla plenku, takže jsem to nestačila ulovit (žížalu) a bylo... |
*S | 15300 |
18.3.2009 20:35:46
A s tým cikaním u chlapcov neporadím, ale ja dávam nad WC tak ako na trávičku. Akurát s Ráchelkou to nemám ešte nacvičené, keďže je len sneh. Tak to budeme trénovať na jar.
|
18.3.2009 20:22:36
Slavi, kdyz o tom tak premyslim, tak si rikam, ze me by asi nevzbudil a bude to na DH
Ja jsem rozpolcena z te nasi skolky. Vsechno je fajn, ale je moc velka a proti ostatnim nepusobi utulne. Me 3 patra, vysoke stropy, vypada spis jako zakladka...odpol. jsem byla ve dvou, malickych, utulnejsich..., tak ta moje vcerejsi radost, ze je vybrano je nejaka "oparena" Ac, ono stejne asi na vyber nebude, ale i tak bych chtela dat prihlasku do ten nej. Ted mi pani reditelka rikala, jak moc dulezity je vyber skolky...nicmene veta pokracovala prijdte za rok |
Katka Miris7/05,Karolínka3/07 | 29790 |
18.3.2009 20:13:01
Mimiku,
Kája má taky na noc plínu, někdy se v noci sama vzbudí že chce čůrat, někdy se počůrá do ní, ale to je pro mě lepší varianta, že nemusím vstávat a dávat na nočník. U Miríse jsem to pak dělala tak, že než jsem šla kolem půlnoci spát, tak jsem ho ze spaní zvedla a posadila na nočník, vyčůral se ve spánku a položila jsem ho zpátky. Kdybych to neudělala, tak by se počůral. Nebylo to zas tak drsné, on u toho skoro spal:)) A veřejné záchody jsou u kluka v pohodě. Nadzvedneš ho zády k sobě jednou rukou a druhou mu držíš pindíka a on čůrá do záchodu, takže se ničeho nedotknete. Holčičky se taky dají držet nad záchodem, ale to mi moc nejde. Mám takový malinký desinfekční spray do kabelky od eurony a tím desku postříkám a utřu papírem, nebo ještě vlhčenýma ubouskama. Kája sedí a ruce má v klíně aby nikam nesahala. |
*S | 15300 |
18.3.2009 19:23:03
Mimik, presne tak. Drsne ma príde zobudiť, pricupitá pred spálňu, zahlási: Kakááááť a je budíček. uááá. Často to ale neudrží, pretože ja nevyštartujem okamžite, tak je to v plienke. Ale toto Emi nikdy nerobila. Pokiaľ mala na spanie plienku, pohodlne do nej cikala. Keď som jej ju vzala, tak vydržala do rána. jej sa ráno nechcelo vyliezať z postele a súcitne ma nechala vždy vyspať sa.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.