| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 6956  [Dalších 6766 >>]
Kvítko a dva poklady 47601
18.3.2009 22:23:01
....je mozne to moje dite dat do satku, s uvazem na brise? Jedna se mi o hodinovou cestu taxikem, vubec nevim jak se to dela. Nechat ho volne se mi vubec nechce, tohle mi prijde trochu bezpecnejsi...trochu...

A protoze si nepovidate, tak jdu spat~j~ Teda uklizet~;)

Dobrou:-)

*S 15300
18.3.2009 22:22:58
Myslík+V07+V09 50092
18.3.2009 22:20:19
ahoj holky ~x~ zmenila jsem trosku nick ~k~

Mimiku, miminkovsky to je, ovsem nase dite musi mit nozky nahe, jinak snad neusne. Tudiz z overalu se vzdycky svlikne, kdezto kdyz ma klasicky pyzamo, sunda vetsinou jen ponozky ~t~ i kdyz posledni dobou ho casto najdu jen v pline, no jeste ze tu nesundava ~j~

my spinkame v poledne bez pliny a ven chodime taky bez pliny, ovsem u nas nemusime resit verejne wc, jde to hezky do kyticek ~t~
18.3.2009 22:17:24
A Didi, slavilo se nebo te to ceka~v~~b~

Ajko a co ty~;) Ty slavis zitra, vid~z~

18.3.2009 22:13:38
Aaaa, koukam dobre tema~t~ No coz o to curani, ale u nas je to horsi s tim, ze pan dela bobek 3x denne a resit to ve meste fakt nic moc...~d~ Takze budu muset poridit spray a drobne na WC vzdy po ruce ~t~

S tim nocnim curanim, v cen Vam ditka chrupou? Alex ma stale overal, ted premyslim, zda koupit nove nebo ne. Porad mi prijdou "teplejsi"+ ma pytel, protoze se odkopava a navic je to poradtakove miminkovske ~s~
Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 53519
18.3.2009 21:21:14
Mimiku, dobrá otázka~R^~t~ zrovna včera si Janeček vzpomněl v Globusu, že chce čůrat a do plínky to odmítl pustit, takže jsme šli na dámy, já jsem si ho postavila na boty a pak lovila pinďouska~b~

a dneska jsme museli čůrat ve městě, naštěstí jsme si nestoupli proti větru, ale stejně mi mrně počůralo celou ruku, už to měl na krajíčku a pustil jakmile jsem stahla kalhoty a rozepla plenku, takže jsem to nestačila ulovit (žížalu) a bylo...~d~~t~
*S 15300
18.3.2009 20:35:46
A s tým cikaním u chlapcov neporadím, ale ja dávam nad WC tak ako na trávičku. Akurát s Ráchelkou to nemám ešte nacvičené, keďže je len sneh. Tak to budeme trénovať na jar.
18.3.2009 20:22:36
Slavi, kdyz o tom tak premyslim, tak si rikam, ze me by asi nevzbudil a bude to na DH~t~

Ja jsem rozpolcena z te nasi skolky. Vsechno je fajn, ale je moc velka a proti ostatnim nepusobi utulne. Me 3 patra, vysoke stropy, vypada spis jako zakladka...odpol. jsem byla ve dvou, malickych, utulnejsich..., tak ta moje vcerejsi radost, ze je vybrano je nejaka "oparena"~d~ Ac, ono stejne asi na vyber nebude, ale i tak bych chtela dat prihlasku do ten nej. Ted mi pani reditelka rikala, jak moc dulezity je vyber skolky...nicmene veta pokracovala prijdte za rok~;)~d~
Katka Miris7/05,Karolínka3/07 29790
18.3.2009 20:13:01
Mimiku,
Kája má taky na noc plínu, někdy se v noci sama vzbudí že chce čůrat, někdy se počůrá do ní, ale to je pro mě lepší varianta, že nemusím vstávat a dávat na nočník.
U Miríse jsem to pak dělala tak, že než jsem šla kolem půlnoci spát, tak jsem ho ze spaní zvedla a posadila na nočník, vyčůral se ve spánku a položila jsem ho zpátky. Kdybych to neudělala, tak by se počůral. Nebylo to zas tak drsné, on u toho skoro spal:))
A veřejné záchody jsou u kluka v pohodě. Nadzvedneš ho zády k sobě jednou rukou a druhou mu držíš pindíka a on čůrá do záchodu, takže se ničeho nedotknete. Holčičky se taky dají držet nad záchodem, ale to mi moc nejde. Mám takový malinký desinfekční spray do kabelky od eurony a tím desku postříkám a utřu papírem, nebo ještě vlhčenýma ubouskama. Kája sedí a ruce má v klíně aby nikam nesahala.
*S 15300
18.3.2009 19:23:03
Mimik, presne tak. Drsne ma príde zobudiť, pricupitá pred spálňu, zahlási: Kakááááť a je budíček. uááá. Často to ale neudrží, pretože ja nevyštartujem okamžite, tak je to v plienke. Ale toto Emi nikdy nerobila. Pokiaľ mala na spanie plienku, pohodlne do nej cikala. Keď som jej ju vzala, tak vydržala do rána. jej sa ráno nechcelo vyliezať z postele a súcitne ma nechala vždy vyspať sa.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 6956  [Dalších 6766 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.