| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 6956  [Dalších 6746 >>]
K+M 52747
18.3.2009 12:14:19
Mimiku...matrace jsou i u nás ve školce ...a taky tu svítí,ale fouká šílený větr~:( a hory si užiiiiiiij
ajka007+Leo99+16.3.07 Jan 48329
18.3.2009 12:07:07
Jo matrace mívaj ve školkách, kde by zřejmě neměli kam uložit ty postýlky ,ale nijak bych to neřešila, určitě to dětem nevadí~;)

Magdalénko, to je mi lto, že máte takový starosti, Matějíček už bude fajn a Štěpánka všechno dožene, je jen trošinku pomalejší, ale určitě všechno dožene, vždyť jste holky šikovný~x~~x~~x~~x~~R^~R^
Natálka+Honzík 11.3.2007 52958
18.3.2009 12:07:00
Ad matrace - tady zadne patro nemely, matrace byle schovane v kumbale a pani ucitelka rekla ze je davaji na podlahu (je na ni koberec)primo v te mistnosti kde si deti hraji a ona jim cte pohadky...Moc se mi to nezda... spis bych uvitala nejake postylky nebo aspon to patro - vzdyt ty deti normalne lezi na pruvanu!
*jojo* + kluci 04, 07, 09 60480
18.3.2009 11:56:31
natalko, s tema matracema nevim - u matyska ve skolce maji ve tride drevene patro a to je cele "vymatracovane" :-) takze tam maji ty deticky takovy jeden velky pelech a ja jim to vzdycky taaaak zavidim. je to tam fakt hezky...
magdalénka07,09 54508
18.3.2009 11:49:32
Ahoj holky,
tak jsme byly včera na tom průplachu slzných kanálků, už chápu Mell proč tě dovnitř nepustily.Já tam šla s Matějíčkem dovnitř položila jsem ho na stůl no a když dávaly na stůl instrumenty a začaly Matějíčka svazovat tak jsem požádala sestřičku jestli můžu počkat na chodbě.Přes zavřený dveře jsem Matějíčka slyšela jak řve ( takhle ještě nikdy neřval - neplakal ) srdce mi to mohlo utrhnout, pak mi ho sestřička podala do náruče a já Matějíčka nemohla uklidnit až když jsem ho dala do kočárku zabalila a jely jsme tak se uklidnil asi to byl strašnej zážitek pro něj, teda pro mě to byl taky.

Dneska jsem byla prozměnu na kontrole se Štěpánkou na neurologii - no co myslíte dopadly jsme ,,Jak sedláci u chlumce,, oět musíme příští rok na kntrolu a to protože Štěpánka mluví svojí řečí a nemluví tak jak by měla a má malou slovní zásobu, a pohybově je prý trochu pozadu.Prý paní Dr. nerozumí pokynum co jí řekla.No ale když říkám že všemu doma rozumí tak to nějak vypouštěla z ucha nebo co.
nevím jsme z těch Dr. nejak rozlobená.

Dneska ještě odpoledne mě čeká Gynda tak jsem taky na to zvědavá co mi řekne.

A taky řeším antikoncepci HA se nechci cpát a jinak nevím co by šlo ještě za jinou antikoncepci,ikdyž já bych šla do třetího mimča ale bohužel by to bylo nad naše síly.
O tělísku jsem taky přemýšlela, no musím to dneska probrat s Dr. jaké jsou ještě možnosti v době kojení.

Jo jinak jsem se koukala do děníčku a musím jen chválit a chválit krásné fotečky.

Tak a já zase mažu no možná ještě nakouknu na dámu
Ahoj

18.3.2009 11:48:56
Mimiku, taky jsme byli 2 dny na horach bez Honzika a spal u nasich a v pohode.

Mell, telisko jsem mela asi 5 mesicu (zavedli mi ho hned po 6-nedeli ale bez anastezie), byla jsem naprosto spokojena ale kdyz jsem prestala kojit a dostala prvni MS, tak mi vypadlo~:(
18.3.2009 9:54:05
Dobre ranko!
Mimiku, Klausova od nas je dost daleko - je to na druhe strane Prokopaku~:(

Honzikovi vcera ve skolce se moc libilo, taky nechtel odchazet, ale rekli nam ze berou detim az od 3 let a ze musi umet se obliknout, sam se najist, sam se vycurat do zachodu (ne na nocnik!), s kakanim mu sice pomuzou,no a taky se musi domluvit s vychovatelkou (to je jedina vec co Honzik zvladne klidne ted~;)).
Holky, mam na vas jednu, mozna trochu divnou otazku, ale od sveho detstvi jsem ve skolce nikdy nebyla, tak proto se ptam - je to bezny ze ve skolkach deti spinkaji na podlaze na matracich?
Kvítko a dva poklady 47601
18.3.2009 9:44:01
Dobre rano,

Didinko, kde te mame;-) Prejeme sama NEJ k narozeninam, krasne to oslavte~x~~x~~x~

Nas dnes cekaji dalsi 2 skolky, ale stejne je asi rozhodnuto. Je doufam, ze odejdeme sporadane~;) Az na tohle jsou ty otevreny dny fajn, takovy detsky koutek~t~

Holky, DH mi chtel udelat radost a pojedeme na vikend spolu na hory. Alex zustane u nasich...nikdy jsem bez nej vic nez par hodin nebyla a ted 2 dny, tak se toho boji. Co myslite ze je lepsi, aby spal u nasich nebo oni spali u nas? No, nevim jak si to uziju~d~

P.S. Taky je u Vas tak krasne? Tady krasne sviti...~:-D
Rosie 32224
17.3.2009 21:00:41
Holky, něco jsem napsala na Dámu, ráda bych znala váš názor. Díky moc.
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 39193
17.3.2009 20:20:09
Se školkou super Mimiku, kdyby to vyšlo, bylo by to fajn.
Kam myslím na Vás a držím pěsti.
Mel, tělísko mám asi 3 týdny.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 6956  [Dalších 6746 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.