Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
K+M | 52747 |
18.3.2009 12:14:19
Mimiku...matrace jsou i u nás ve školce ...a taky tu svítí,ale fouká šílený větr a hory si užiiiiiiij
|
ajka007+Leo99+16.3.07 Jan | 48329 |
18.3.2009 12:07:07
Jo matrace mívaj ve školkách, kde by zřejmě neměli kam uložit ty postýlky ,ale nijak bych to neřešila, určitě to dětem nevadí
Magdalénko, to je mi lto, že máte takový starosti, Matějíček už bude fajn a Štěpánka všechno dožene, je jen trošinku pomalejší, ale určitě všechno dožene, vždyť jste holky šikovný |
Natálka+Honzík 11.3.2007 | 52958 |
18.3.2009 12:07:00
Ad matrace - tady zadne patro nemely, matrace byle schovane v kumbale a pani ucitelka rekla ze je davaji na podlahu (je na ni koberec)primo v te mistnosti kde si deti hraji a ona jim cte pohadky...Moc se mi to nezda... spis bych uvitala nejake postylky nebo aspon to patro - vzdyt ty deti normalne lezi na pruvanu!
|
*jojo* + kluci 04, 07, 09 | 60480 |
18.3.2009 11:56:31
natalko, s tema matracema nevim - u matyska ve skolce maji ve tride drevene patro a to je cele "vymatracovane" takze tam maji ty deticky takovy jeden velky pelech a ja jim to vzdycky taaaak zavidim. je to tam fakt hezky...
|
magdalénka07,09 | 54508 |
18.3.2009 11:49:32
Ahoj holky,
tak jsme byly včera na tom průplachu slzných kanálků, už chápu Mell proč tě dovnitř nepustily.Já tam šla s Matějíčkem dovnitř položila jsem ho na stůl no a když dávaly na stůl instrumenty a začaly Matějíčka svazovat tak jsem požádala sestřičku jestli můžu počkat na chodbě.Přes zavřený dveře jsem Matějíčka slyšela jak řve ( takhle ještě nikdy neřval - neplakal ) srdce mi to mohlo utrhnout, pak mi ho sestřička podala do náruče a já Matějíčka nemohla uklidnit až když jsem ho dala do kočárku zabalila a jely jsme tak se uklidnil asi to byl strašnej zážitek pro něj, teda pro mě to byl taky. Dneska jsem byla prozměnu na kontrole se Štěpánkou na neurologii - no co myslíte dopadly jsme ,,Jak sedláci u chlumce,, oět musíme příští rok na kntrolu a to protože Štěpánka mluví svojí řečí a nemluví tak jak by měla a má malou slovní zásobu, a pohybově je prý trochu pozadu.Prý paní Dr. nerozumí pokynum co jí řekla.No ale když říkám že všemu doma rozumí tak to nějak vypouštěla z ucha nebo co. nevím jsme z těch Dr. nejak rozlobená. Dneska ještě odpoledne mě čeká Gynda tak jsem taky na to zvědavá co mi řekne. A taky řeším antikoncepci HA se nechci cpát a jinak nevím co by šlo ještě za jinou antikoncepci,ikdyž já bych šla do třetího mimča ale bohužel by to bylo nad naše síly. O tělísku jsem taky přemýšlela, no musím to dneska probrat s Dr. jaké jsou ještě možnosti v době kojení. Jo jinak jsem se koukala do děníčku a musím jen chválit a chválit krásné fotečky. Tak a já zase mažu no možná ještě nakouknu na dámu Ahoj |
18.3.2009 11:48:56
Mimiku, taky jsme byli 2 dny na horach bez Honzika a spal u nasich a v pohode.
Mell, telisko jsem mela asi 5 mesicu (zavedli mi ho hned po 6-nedeli ale bez anastezie), byla jsem naprosto spokojena ale kdyz jsem prestala kojit a dostala prvni MS, tak mi vypadlo |
18.3.2009 9:54:05
Dobre ranko!
Mimiku, Klausova od nas je dost daleko - je to na druhe strane Prokopaku Honzikovi vcera ve skolce se moc libilo, taky nechtel odchazet, ale rekli nam ze berou detim az od 3 let a ze musi umet se obliknout, sam se najist, sam se vycurat do zachodu (ne na nocnik!), s kakanim mu sice pomuzou,no a taky se musi domluvit s vychovatelkou (to je jedina vec co Honzik zvladne klidne ted). Holky, mam na vas jednu, mozna trochu divnou otazku, ale od sveho detstvi jsem ve skolce nikdy nebyla, tak proto se ptam - je to bezny ze ve skolkach deti spinkaji na podlaze na matracich? |
Kvítko a dva poklady | 47601 |
18.3.2009 9:44:01
Dobre rano,
Didinko, kde te mame;-) Prejeme sama NEJ k narozeninam, krasne to oslavte Nas dnes cekaji dalsi 2 skolky, ale stejne je asi rozhodnuto. Je doufam, ze odejdeme sporadane Az na tohle jsou ty otevreny dny fajn, takovy detsky koutek Holky, DH mi chtel udelat radost a pojedeme na vikend spolu na hory. Alex zustane u nasich...nikdy jsem bez nej vic nez par hodin nebyla a ted 2 dny, tak se toho boji. Co myslite ze je lepsi, aby spal u nasich nebo oni spali u nas? No, nevim jak si to uziju P.S. Taky je u Vas tak krasne? Tady krasne sviti... |
Rosie | 32224 |
17.3.2009 21:00:41
Holky, něco jsem napsala na Dámu, ráda bych znala váš názor. Díky moc.
|
Jani,Bára 17.8.05, Vašík3.4.07 | 39193 |
17.3.2009 20:20:09
Se školkou super Mimiku, kdyby to vyšlo, bylo by to fajn.
Kam myslím na Vás a držím pěsti. Mel, tělísko mám asi 3 týdny. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.