Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Rosie | 32224 |
17.3.2009 19:51:20
Aještě tip pro vás, které si myslíte, že máte doma neuklizeno. Dneska jsem si náhodou pustila Barrandov a tam byl pořad Máte doma uklizeno? Teda takový hnus jsem ještě neviděla, nedá se to ani popsat, aby se člověku nezvedl žaludek. A výsledek - zjistila jsem, že máme doma vlastně sterilní čistotu.
NEchala jsem koukat i děti, aby viděly, jak to dopadá, když se někomu nechce uklízet. Eli to komentovala "fuj, toje teda humáč" a párkrát se jí fakt navalilo, až jsem se bála, že se pozvrací... Zítra dávají další díl, tak to asi v rámci výchovy dětem budu pouštět. |
Rosie | 32224 |
17.3.2009 19:50:23
přeju hezký večer.
Mellie, tak nikoho, kdo tělísko měl, neznám, takže ti bohužel neporadím. U kamarádek to v období kojení řešili kondomem nebo ony samy braly HA. Ad školka - tak dneska jsem se dozvěděla, že v DDM, kde mají děti klavír, se bude část přebudovávat na novou třídu vedle stojící školky,od září by ji měli otevřít. Jenže to je zase jenom 25 míst a to pravděpodobně bude hned obsazeno dětmi ze sousedních ulic, od nás je to na druhém konci sídliště. Takže si moc iluze nedělám. A ještě neco jsem chtěla a už nevím, co to bylo... |
Kvítko a dva poklady | 47601 |
17.3.2009 18:14:34
Tak jsme zpet ze skolky. Dite od opusteni vrat skolky rve, ze nechce domu....ted tu stoji a jede dal, no nic. Nicmene, mam radost prevelikou, protoze vceraradni rozhodli, ze otevrou jeste jednu tridu, tak reditelka rika, ze by to melo vyjit, tak snad. Maji hodne krouzku i pro male, je mozne je tam nechat i pres noc, pokud se sejde vic deti, na akce jezdi svym autobusem. Super, tak snad se porari.
Mellie, osobni zkusenost nemam, ale kamaradka ho mela rok a porad mela pocit, ze se neciti ve sve kuzi, tak si ho po roce nechala dat pryc a rikala, ze mela pocit, ze je jako znovuzrozena, ze muze dychat, ono to nazvala odspuntovana Marti, do Nemecka nepojedeme, kurz je spatny Levnejsi to uz neni a ja potrebuju letni na duben, takze to vyprodej asi nebude Navic u nas je to vetsinou des! Holt budu muset utracet Natalko, jak daleko je od vas Klausova ulice? V te soukr. berou a je super, jen 1200 mesicne, ale lepsi nez 20, ze? Mame ji u baraku |
K+M | 52747 |
17.3.2009 16:49:05
zdravím vás...já mám konečně funkční pc
Kami.... a dál nevím.... |
mellie | 63939 |
17.3.2009 15:32:31
a co se týče skolek, naši radní překvapili a v příštím roce mají otevřít 1 školku jen pro tříleté děti a pak napřesrok další školku pro 120 dětí. Už jsem se ptala na podmínky, ale zatím žádné nejsou stanovené. Jenom to, že berou opravdu až od 3 let, takže do března 2010 máme smůlu... Ale aspoň něco. Jinak by tu situace byla naprosto zoufalá.
|
mellie | 63939 |
17.3.2009 15:26:46
ahoj, jsem už pár dní bez notebooku - měla jsem drobné problémy s usb, tak se miláček nabídl, že to opraví, počítač rozebral, složil a milý přístroj už nenaběhl čtu vás přes mobil, ale nijak závratný komfort to není...
Potřebovala bych pomoct se rozhodnout. Uvažuju o tělísku jako antikoncepci, ale moje doktorka mi řekla, že když nemám cyklus, bude mi ho zavádět v celkové anestezii. Já z toho ale mám hrůzu, ta představa, usnout a nevědět, jak se probudím. Ale zase riskovat rok, že neotěhotnim, to taky nic moc není. Měla jste už některá anestezii? Jaké to bylo? A co samotné tělísko, máte na to některá dobré nebo špatné reference? Díky moc za všechny názory. |
Natálka+Honzík 11.3.2007 | 52958 |
17.3.2009 14:11:57
Mimiku, dnes taky jdeme okouknout jednu skolku ale pochybyji ze by nas tam vzali Soukromu mam hned vedle zastavky tramvaje ale neni to uplne "skolka" - je to soukromy detsky koutek, kam berou deti od 2 do 4 let, maji pronajatou jednu tridu od statni skolky
|
Martina, 07, 10 | 42149 |
17.3.2009 14:08:57
Kurs se mi taky nelibi Ale ty vyprodeje jsou tady celorocni, ted jsem koupila Jendovi 3 letni tricka za 7 Euro Nechapu to, ale dela to i CA, u nas ani nahodou, kdyz jsou slevy, tak tam povesi 3 kusy a tvari se, co nevyprodavaji
|
Kvítko a dva poklady | 47601 |
17.3.2009 14:07:00
Marti, do Nemecka nepojedeme, kurz je spatny Levnejsi to uz neni a ja potrebuju letni na duben, takze to vyprodej asi nebude Navic u nas je to vetsinou des! Holt budu muset utracet
|
Martina, 07, 10 | 42149 |
17.3.2009 14:04:07
moc na vas vsechny myslime a jsme s Tebou Preju Ti, at uz je to vsechno za Tebou
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.