| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 6956  [Dalších 6726 >>]
Martina, 07, 10 42149
17.3.2009 14:02:00
Mimiku, taky uz koukam po letnich vecech, ale u nas maji jeste porad zatepleny kalhoty~a~

Souhlasim, ze v HM maji ceny nekdy dost prehnany, ale nevim, jak v CR, tady delaji prubezne vyprodeje nebo akce, napr. tricka za 2-5 Euro, bavlneny sortky za 3 Euro, apod. takze se da usetrit. Koukni tady na jejich nemecky stranky http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_LIPO_NED_SHO&shoptype=S, jestli pojedete do Regensburgu, tak tam urcite do HM zajdi, urcite se to vyplati. Dneska se tam jedu podivat, tak Ti pak pisnu, jestli nemaji nejakou akci na jarni veci, je to pak plosne v celym Nemecku.
Kvítko a dva poklady 47601
17.3.2009 13:29:37
Natalko, tak to jsme na tom podobne...Ja fakt nevim, sance ze nas vezmou je tak 1% ~;) Ta druha soukroma je super, ale to dojizdeni:-/ Mit to cestou do prace nebo byt to nekde na MHD, ale bohuzel ani jedno~a~ Jedine reseni je otehotnet~t~

Nas mlady se dnes v 10 sebral a SAM si sel lehnout~d~ Obcas si zaleze s dudlikem a dnes proste na 1,5 hod. vytuhnul:-)

Jdeme se oblekat a sup do skolky:-)
Natálka+Honzík 11.3.2007 52958
17.3.2009 12:29:43
Ahojky!
Dodatecne gratulujeme vcerejsim oslavencum!!!~x~
Mimiku, dnes nikdo neslavi. Me by taky zajimalo jak deti zvladaji prestup do jine skolky - nejspis budeme muset dat Honzika do soukrome skolky na par mesicu a pak od zari by ho mohli vzit nekam do statni...

Kamilacku, drzte se, posilame pohlazeni a moc na vas myslime~s~
17.3.2009 11:08:22
Mame tu dnes nejake dvourocatko? Nikoho nevidim~;)
17.3.2009 11:02:43
Ahoj holky,

je u Vas taky tak sedivo? Fuj! At uz je teplo, me tu delaji radost aspon petrklice a tulipany~x~

Dnes jdeme do skolky kam bych moc rada dala Alexe, jenze... To me napada, maminy, co mate dve ditka a vice ~;) Myslite, ze je mozne dite po roce dat do jine skolky? Maji tam deti i po prazdninach takovou vazbu? Byla by jedna, kde ho veznou, je super, ale musim autem asi 10 min, coz neni strasny, ale ta druha je kousek, mohla by pomoc i tchyne, coz je taky vyhoda, ale nevezmou ho, takze prijdu o praci, ac se tam zpet uplne nehrnu. Nevim jak se rozhodnout...

Ja jsem zjistila, ze na mlade nemam zadne letni veci - prekvapive ~t~ Pojedeme na dovcu, tak musim jit a roztocit penize a nakoupit. Vcera jsem vlezla do HM a zirala jsem na ceny! Co to je? 400 za kratasy a 300 za triko? Sileny! A sandalky potrebuje ty navic jeste ani neprodavaji. No karklo me to. Asi zacnu podnikat v detskem, protoze to musi byt terno~;)

Albi, ta pokuta zamrzi, ze ani maly nezafungoval~a~ Ja jsem mela tu cest jen jednou se vyvliknout, ale behem dne zmenili znacku na zakaz vjezdu, protoze byla u Prazskyho hradu nejaka delegace, tak jsem to okecala~f~ Ale nic prijemnyho~a~
albra 46327
17.3.2009 9:36:55
Kamčo,myslím na tebe a budem držet všechny palečky.

Holky,já dostala včera svoji první pokutu po 20 letech ježdění.Bé.Vyjížděla jsem z Týna,tochu přidala,kluk toptiž začal že chce čurat a naměřili mi 79km/h.Žádná řeč s nima nebyla,ani to ,že nemám žádný záznam,ani řvoucí kluk,byli neoblomní a já jsem o 2500 lehčí.~o~~n~~q~
Hellina+L3/91+Teri a Týnka2/07 47793
17.3.2009 9:21:38
teprve teď jsem dočetla ~n~~n~.Moc držím palečky~R^~R^, myslím na vás ~s~~s~~s~~s~~s~~s~buďte silní~s~~s~~s~~s~~s~~s~
Myslík+V07+V09 50092
16.3.2009 21:24:57
ahoj holky, dnesnim oslavencum prejeme vsechno nejlepsi ~x~~x~~x~~s~~s~~s~
pozitivni mysleni 30216
16.3.2009 21:07:10
a vsem oslavencu preju secko nejlepci....fotky jsou uuuzasny~R^
Rosie 32224
16.3.2009 21:07:04
Kamilko, už od minulého týdne na Tebe tady všechny myslíme a držíme palce, aby toto období už bylo za vámi. Nic víc pro tebe bohužel udělat nemůžeme, ač bychom strašně rády....
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 6956  [Dalších 6726 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.