Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
pozitivni mysleni | 30216 |
16.3.2009 21:06:36
Ahoj Kami, ty procenta jsou teda hodne vysokydoufam,ze to chlapecek nevzda a bude bojovat.
Kami, mluvili dri s tebou i o jinych variantach nez ukonceni??Na cervenci ti psala jedna holcina o adopci...tak me to jen napadlo. Preju ti hodne siku, budes to potrebovatposilam aspon virtualni pohlazeni a objeti. Kocicky je mi lito. |
KAMILACEK | 34377 |
16.3.2009 20:41:52
Ahoj moje holky zlaté.
Moc gratulujem všem oslavenečkům. Velmi na Vás myslím, ale nemám sil diskutovat. Snažím se moc nebrečet, ale uvnitř se klepu. Včera jsem se klukům zhroutila a po 4. v životě i vyzvracela. Prostě zničeho nic. Dnes jsme byli na genetické konzultaci, podepsali papíry o souhlasu s redukcí. Holky, to procento potratu 15- 20% je šíleným strašákem. Zítra ráno volám do Brna Bohunic na domluvu zákroku. Už to chci mít za sebou. Každopádně teď budu nějakou dobu v nemocnici, ať to dopadne jakkoliv. Jenda dobírá antibiotika, Ondra dnes padl horečkou. Včera jsme museli dát utratit naši kočičku, neb si nemohla stoupnout na zadní - někdo ji asi nakopl či srazil. Ořvali jsme to. Chtěla se tak mazlit. Chjo, už zase řvu. Já už nechci žádné ztráty, bolest, už toho mám dost. Pořád si říkám proč zrovna my, ikdyž to nikomu nepřeji. Jiní by pomalu o 4 dětech ani nepřemýšleli a těhotenství ukončili v počátku. My jim chtěli dát lásku, domov, snad i zázemí, vzdělání. A třeba nebudeme mít už ani ty 3 děti. Ale já jsem odhodlaná za něj bojovat. Tak snad tam uvnitř našemu chlapečkovi bije srdíčko a nevzdá to. Pa pa, mám Vás moc ráda a DH je rád, že Vás mám. |
B-u-f-y,Neli07 a Niki10 | 50184 |
16.3.2009 15:28:33
Ahoj všem,
jenom vás chci pozdravit z našeho nového domečku. O víkendu jsme se přestěhovali a dneska mi připojili net tak jenom hlásim že jsme už v novém a zase mizim makat a makat a uklízet a uklízet. Všem oslavencům vše nej nej nej nej nej a Nelinka posílá pusinku ( jinak má na bradě dva stehy, brkla a bylo to, už je jako maminka Tak pa. |
Martina, 07, 10 | 42149 |
16.3.2009 14:12:58
Hezke odpoledne a dodatecne prejeme vsem vsechno nejkrasnejsi k narozeninam
A dneska zejmena Honzikovi od Ajky, nasemu spoluoslavenci Ten nas prave spinka, dneska si udelal bouli, takze az budeme vecer oslavovat, tak bude zarit vsema barvama Jdu kouknout na Damu, nejak se mi tam libi vic ... doufam, ze se tam casem presunou i ostatni |
vevelen + Matěj 26.3. 07 | 70855 |
16.3.2009 13:49:18
Ahoj holky, už jsem psala na Dámu, že nám nebylo dobře a tak jsem se nedostala na počítač, až teď. Sice ještě máme rýmu, ale už snad to nejhorší máme za sebou.Jednu výhodu to mělo, Matík se neučil smrkat.
Opožděně všem oslavecům přejeme vše nej.... Pořád musím myslet na Kam. Mikulášek i Matýsek jsou krásní kluci. |
Kvítko a dva poklady | 47601 |
16.3.2009 13:42:58
Je Matej uz taky neni zadne bezmocne mimi;-) To nam to utika...Terezce 3 mesice!
Magdalenko, at u Dr. dobre poridite!!! |
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
16.3.2009 13:26:31
Mikulda je krásnej
HOlky, Terezce zítra budou tři měsíce, to je příšerný, jak to zase utíká Moc myslim na Kamilčáka... |
ajka007+Leo99+16.3.07 Jan | 48329 |
16.3.2009 11:48:43
Mikuldaje rozkošný!!!
Ten sníh už nééééé |
magdalénka07,09 | 54508 |
16.3.2009 9:45:06
Ahoj
VŠEM OSLAVENCŮM A OSLAVENKYNÍM DODATEČNĚ PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ Bohužel nějak nestíhám vás tady navštěvovat. Štěpánka je už vpohodě a nežárlí na Matěje jen ho pošťuchuje jako správná ségra. Taky jsme měla možnost bejt konečně sama se Štěpánkou na 2 hod. bez Matěje tak jsme šli do Človíčkova na Budějovický moc se jí tam líbilo. Jinak konečně zítra jdu s MAtějem na průplach slzných kanálků u nás se to dělá až okolo 3 měsíce takže odnarození ho nechávaj trpět Dr. no strašný...... A se Štěpánkou jdu ve středu na kontrol na neurologii tak jsem na to zvědavá jak dopadneme. Nějak poslední dobou máme hodně natřískanej program Snažíme ss zjistit vše o pasivním domě a kolik by stál a informujeme se na uřádě zda by ho povolili no ale zatím stále nejsme rozhodnuti protože peníze nejsou a zatím nevíme ani jestli budou. Ajce jen závidíme že jsou rozhodnuti jít do toho naplno a stavět TAk a jedna fotečka: Ahoj matěj mě volá |
Kvítko a dva poklady | 47601 |
16.3.2009 9:25:52
Jeeee, to uz je chlapak!!! Krasny mimisatko
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.