Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Hwezdi&Viktorie | 110091 |
7.1.2011 17:44:34
Ahoj při pátku
Tady to teda "frčí" )). Jsem ráda, že mě čeká víkend, první týden v práci hodnotím dost pozitivně, sice jsem z toho strávila dva dny - čt+pá - na školení v Mělníku a zkejsla tam celé dva dny, včera dokonce do večera - mmch výborná cesta domů, jak to všechno namrzlo )), ale mám to aspoň za sebou. Teď už můžu bejt plnohodnotným pracovníkem společnosti ). Podařilo se mi zjistit, že máme výhodný stravenky a 25 dní dovolený, takže samé plusy. Zatím změny nelituju. Ba přímo naopak. Neštovice zatím nemáme, drží se to svinstvo dál od nás ). Toť report od nás. Mějte se taky fajn. |
5.1.2011 17:41:17
Ahoj, letí to hrozně, tři dny v nové práci za mnou.
Zatím dobrý, zítra máme odpo kontrolní den, jede se na prohlídku projektu, tak to moc v práci nebudu ), jen ráno chvíli, v 11 oběd a pak už se do práce nevracím. Pomalu nasávám info a zaučuju se, snad to půjde. Máme vždy projekt na rok, i dýl, tak do toho doufám vpluju ). Leo, fakt děs s tou dobou u vás v jeslích. U nás v jeslích vše ok, jen malé dnes ztratili její milovanou ovečku..asi si jí odneslo nějaké dítě domů, tak muž jel sehnat novou, ale je to bída, mají ji v obchodech minimálně, spíš ji budeme muset objednat na internetu..a to chvíli trvá, než ji doručí. A malá je na ní doslova závisloň..spinká s ní, všude s ní chodí.. Navíc nám v jeslích oznámili, že tam řádí neštovice. Tak je očekáváme brzy. Babičku už jsem upozornila, že bude zase určitou dobu hlídat. Nedá se nic dělat. Ale třeba je malá hned nechytne. Jdu sebou plácnout. Vše pěkný večer. |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
4.1.2011 8:53:40
Ahoj holky!
Olgavo děsný, ještě, že už je malé líp a zlávád to tak dobře, šikulka!!!! Holky, ať i nadále se v práci cítíte dobře a ať vás baví. učení určitě hravě zvládnete U nás nic moc, zubařský místa nejsou, někam jinam nevím. Školky mě čekají oběhat a nejspíš to pak budeme muset nějak zvládnout s druhým tady, než se přestěhujeme, pokud práce nebude. Peníze budou potřeba... |
Lvice+lvíčata | 73763 |
3.1.2011 22:55:44
Hwezdi jj jen do 15.45, takže já si budu muset brát volno, když budu muset jet pro malou, no netuším proč to někde ve městě jde provozovat jesle za 1/3 peněz a ještě s delší otvírací dobou....a tady to stojí za houby.....
jinak z práce mám takový docela dobrý dojem, sice píchačku mám, ale jinak dneska taky pohoda, nikdo netlačí na nic, vše v pohodě, odeslali mně dřív domů, abych oběhla úřady a ještě jsem stihla zajet do jeslí pro malou zítra už budu celou směnu tak uvidím, hlavu budu mít jak balón asi , taky začínám něco co jsem nedělala a chce to čas než se zaučím, učeního spoutu taky bude, ale snad to zvládnu, všichni okolo se tváří, že nikdo učený z nebe nespadnul a vše se doladí dle mně |
3.1.2011 17:39:49
Ahooooj!
Tak první den v práci proběhl dobře ). Vyfásla jsem kancelář, noťas, mobil, klíče, kafe, čaj, voda jsou erár, žádné píchačky, docházka vedena jen formálně, ráno příchod někdy do 8 hod., na oběd kdykoli, lidi usměvaví a příjemní - je nás tam jen 6 ), nejbližší kolega, co spolu budeme pracovat, moc hodnej, takovej děda před důchodem, už jsme byli v terénu obhlédnout jeden projekt půl hodiny autem od firmy, vyfásla jsem slušivou reflexní vestičku a helmu a jelo se )). Pocity zatím fajn, budu se muset ale moc učit... chce to čas. Leo, ještě jsem se chtěla zeptat a minule zapomněla..u vás jsou jesle jen do 15.45 hod.??? U nás do 16.30 hod. právě. Tak mě to jen překvapilo. Doufám, žes měla nástup taky v poho. Všem hezký večer. |
olgava | 9999 |
3.1.2011 10:16:03
Jojo, desny, uz si na dlahu zvykla. Lita jako blazen, tak stejne netusim, jestli to k necemu je.
Moje sestra je rentgenova laborantka v nemocnici a rikala, ze u nich by ji s tim urcite nic nedelali, ze pokud je zlomena jen ta lytkova, a jeste tam neni zadna dislokace, tak ze se to nechava. Jinak vse nej do noveho roku!!! Hlavne tedy zdravi !! |
Eeka | 20824 |
3.1.2011 6:08:17
Hwezdi, Leo...do prace pravou!
Olgavo, ted jsem docetla o Katynce...fihaaaaa....foukameeeeeeeeee... Ja za chvili take mastim do prace... |
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
2.1.2011 22:35:37
Hwezdi, Leo - tož vám přeju ať se vám v nové práci líbí
|
Lvice+lvíčata | 73763 |
2.1.2011 20:45:53
Hwezdi tobě taky přeji vykročení pravou nohou zítra a oběma nám přeji at to zvládneme zítra co nejlíp
Olgavo, ty jo Katynka má zlomenou nožičku, tak přeji at se jí brzy zahojí. Hroší jízdy super |
2.1.2011 17:11:36
Zdravím v roce 2011!
Leo, fotky malé na lyžích super. Docela si mě navnadila, asi se taky dáme pořádně na zimní sporty. Co se týče platů, na technologa opravdu nic moc, ale třeba se vypracuješ..chce to čas. Hlavní je, že práce je. Ostatně, to mi připomíná zítřek - významný den - takže přeju tobě a i sobě ) úspěšný vstup do pracovního procesu . Bude to ráno kapánek hektické po těch dnech volna, ale zase si zvykneme. Já se moc těším a i jsem dost nervozní, ale to dám. Hroší, paráda, že hned jezdíš, to je moc dobře. Eeko, fajn, že jste domů dorazili v pořádku, doufám, že cesta byla ok. Olgavo, týjo, to je zas story. Ať jste brzy v pořádku. Zdeni, Viktorce taky rostou zoubky, hlavně ty nahoře, má jich stále málo celkově, aspoň jí dýl vydrží ). Při čištění zoubků musím být opatrná, má nateklé dásně, takže je vše citlivé. Jdu dělat chlebíčky, mějte krásný večer. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.