| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 42102  [Dalších 41992 >>]
Hwezdi&Viktorie 110091
7.1.2011 17:44:34
Ahoj při pátku~;)
Tady to teda "frčí" :-))).
Jsem ráda, že mě čeká víkend, první týden v práci hodnotím dost pozitivně, sice jsem z toho strávila dva dny - čt+pá - na školení v Mělníku a zkejsla tam celé dva dny, včera dokonce do večera - mmch výborná cesta domů, jak to všechno namrzlo :-))), ale mám to aspoň za sebou. Teď už můžu bejt plnohodnotným pracovníkem společnosti :-)). Podařilo se mi zjistit, že máme výhodný stravenky a 25 dní dovolený, takže samé plusy~t~. Zatím změny nelituju. Ba přímo naopak.

Neštovice zatím nemáme~2~, drží se to svinstvo dál od nás :-)).
Toť report od nás~;)~b~.
Mějte se taky fajn~3~.
Hwezdi&Viktorie 110091
5.1.2011 17:41:17
Ahoj, letí to hrozně, tři dny v nové práci za mnou.
Zatím dobrý, zítra máme odpo kontrolní den, jede se na prohlídku projektu, tak to moc v práci nebudu :-)), jen ráno chvíli, v 11 oběd a pak už se do práce nevracím. Pomalu nasávám info a zaučuju se, snad to půjde. Máme vždy projekt na rok, i dýl, tak do toho doufám vpluju :-)).

Leo, fakt děs s tou dobou u vás v jeslích~a~. U nás v jeslích vše ok, jen malé dnes ztratili její milovanou ovečku..asi si jí odneslo nějaké dítě domů, tak muž jel sehnat novou, ale je to bída, mají ji v obchodech minimálně, spíš ji budeme muset objednat na internetu..a to chvíli trvá, než ji doručí~:(. A malá je na ní doslova závisloň..spinká s ní, všude s ní chodí..
Navíc nám v jeslích oznámili, že tam řádí neštovice~:-D. Tak je očekáváme brzy. Babičku už jsem upozornila, že bude zase určitou dobu hlídat~2~. Nedá se nic dělat. Ale třeba je malá hned nechytne.

Jdu sebou plácnout.
Vše pěkný večer~3~.
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
4.1.2011 8:53:40
Ahoj holky!
Olgavo děsný, ještě, že už je malé líp a zlávád to tak dobře, šikulka!!!!~6~

Holky, ať i nadále se v práci cítíte dobře a ať vás baví. učení určitě hravě zvládnete~g~~R^ U nás nic moc, zubařský místa nejsou, někam jinam nevím. Školky mě čekají oběhat a nejspíš to pak budeme muset nějak zvládnout s druhým tady, než se přestěhujeme, pokud práce nebude. Peníze budou potřeba...
Lvice+lvíčata 73763
3.1.2011 22:55:44
Hwezdi jj jen do 15.45, takže já si budu muset brát volno, když budu muset jet pro malou, no netuším proč to někde ve městě jde provozovat jesle za 1/3 peněz a ještě s delší otvírací dobou....a tady to stojí za houby.....

jinak z práce mám takový docela dobrý dojem, sice píchačku mám, ale jinak dneska taky pohoda, nikdo netlačí na nic, vše v pohodě, odeslali mně dřív domů, abych oběhla úřady a ještě jsem stihla zajet do jeslí pro malou

zítra už budu celou směnu tak uvidím, hlavu budu mít jak balón asi ~t~~t~~t~, taky začínám něco co jsem nedělala a chce to čas než se zaučím, učeního spoutu taky bude, ale snad to zvládnu, všichni okolo se tváří, že nikdo učený z nebe nespadnul a vše se doladí dle mně ~:-D
Hwezdi&Viktorie 110091
3.1.2011 17:39:49
Ahooooj!

Tak první den v práci proběhl dobře :-)). Vyfásla jsem kancelář, noťas, mobil, klíče, kafe, čaj, voda jsou erár, žádné píchačky, docházka vedena jen formálně, ráno příchod někdy do 8 hod., na oběd kdykoli, lidi usměvaví a příjemní - je nás tam jen 6 :-)), nejbližší kolega, co spolu budeme pracovat, moc hodnej, takovej děda před důchodem, už jsme byli v terénu obhlédnout jeden projekt půl hodiny autem od firmy, vyfásla jsem slušivou reflexní vestičku a helmu a jelo se :-))). Pocity zatím fajn, budu se muset ale moc učit~2~... chce to čas.

Leo, ještě jsem se chtěla zeptat a minule zapomněla..u vás jsou jesle jen do 15.45 hod.??? U nás do 16.30 hod. právě. Tak mě to jen překvapilo. Doufám, žes měla nástup taky v poho~;)~;((.

Všem hezký večer~x~.
olgava 9999
3.1.2011 10:16:03
Jojo, desny, uz si na dlahu zvykla. Lita jako blazen, tak stejne netusim, jestli to k necemu je.
Moje sestra je rentgenova laborantka v nemocnici a rikala, ze u nich by ji s tim urcite nic nedelali, ze pokud je zlomena jen ta lytkova, a jeste tam neni zadna dislokace, tak ze se to nechava.

Jinak vse nej do noveho roku!!! Hlavne tedy zdravi !!
Eeka 20824
3.1.2011 6:08:17
Hwezdi, Leo...do prace pravou!

Olgavo, ted jsem docetla o Katynce...fihaaaaa....foukameeeeeeeeee...~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~7~

Ja za chvili take mastim do prace...
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659
2.1.2011 22:35:37
Hwezdi, Leo - tož vám přeju ať se vám v nové práci líbí ~;((~;((~;((
Lvice+lvíčata 73763
2.1.2011 20:45:53
Hwezdi tobě taky přeji vykročení pravou nohou zítra a oběma nám přeji at to zvládneme zítra co nejlíp ~R^

Olgavo, ty jo Katynka má zlomenou nožičku, tak přeji at se jí brzy zahojí. ~6~~6~~6~

Hroší jízdy super ~g~~R^~R^~R^
Hwezdi&Viktorie 110091
2.1.2011 17:11:36
Zdravím v roce 2011!:-)

Leo, fotky malé na lyžích super~g~. Docela si mě navnadila, asi se taky dáme pořádně na zimní sporty~;). Co se týče platů, na technologa opravdu nic moc, ale třeba se vypracuješ..chce to čas. Hlavní je, že práce je.
Ostatně, to mi připomíná zítřek - významný den - takže přeju tobě a i sobě :-)) úspěšný vstup do pracovního procesu ~;((. Bude to ráno kapánek hektické po těch dnech volna, ale zase si zvykneme. Já se moc těším a i jsem dost nervozní~t~~2~, ale to dám.

Hroší, paráda, že hned jezdíš, to je moc dobře~;).
Eeko, fajn, že jste domů dorazili v pořádku, doufám, že cesta byla ok.
Olgavo, týjo, to je zas story. Ať jste brzy v pořádku~;((.
Zdeni, Viktorce taky rostou zoubky, hlavně ty nahoře, má jich stále málo celkově, aspoň jí dýl vydrží :-)). Při čištění zoubků musím být opatrná, má nateklé dásně, takže je vše citlivé~6~.

Jdu dělat chlebíčky, mějte krásný večer~3~.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 42102  [Dalších 41992 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.