Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Eeka | 20824 |
1.1.2011 13:05:42
Hrosi, jako fakt ftipna historka s biltongem...vyfilcovali mi ho celnici na letisti s tim, ze ac vakuovany tak se nesmi vyvazet ze zeme;-((( takze smolik pro vas a ponauceni pro me...;-(
|
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
1.1.2011 12:45:48
Ahojda
Všem přeju krásný Nový rok a hodně štěstí po celý rok Já si teď chvíli užívám volníčka. Lenďa spinká a kluci šli na novoroční výstup na ostravské haldy, tož to vypadá, že dorazí až k večeru Já dneska uvařila čočku s uzeným ať se nás drží penízky, tož doufám, že to pomůže Hroší - to je fajn, že jsi hned začala jezdit, to dost pomůže Přeju hooooooodně kilometrů bez nehody |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
1.1.2011 12:20:31
krásný nový rok holky, ať je pro mnohé z vás lepší, než ten letošní a pro ty, které měli loňský super, tak i tento ať je takový stále!!!!A hlavně všem zdravíčko!!!! Od Vánoc ani jeden celý den doma, ale 2x jsme nechali malou hlídat, byli na super večeři v hodně luxusní restauračce, pak squash s bazénem, paráda...
Malá zvládla na jedničku, kromě spaní, to čekala na mě... Silvestr v rodinném kruhu, plný pupky, vypito hodně a tatínek léčí kocovinku :o)) No a já už mám v peněžence od 30.12. řidičák a i jsem hnedka jela(z donucení, ale bylo to super). Zítra jedu do Rousínova, tak snad to zase půjde dobře.... Eeko, přeji za celou rodinku upřímnou soustrast!!!! Teď už je babičce dobře a dožila se úctihodného věku!!!! nedočítám, až bdue klidněji, tak snad dočtu... |
Eeka | 20824 |
1.1.2011 7:21:12
1.1.2011...tak pravou, i kdyby byla po vcerejsku vratka!
|
tygrickova | 76581 |
31.12.2010 17:00:37
AHoj holky,jdu popřát krásného silvestra a vstup do roku 2011 pravou nohou at se vše daří a hlavně at jsme všichni zdraví !
|
Lvice+lvíčata | 73763 |
31.12.2010 13:55:16
jdu vám popřát Veselý Silvestr a pohodový Nový rok 2011
Hwezdi no žádné terno to tady finančně nebude, tady jsou nástupní platy technologů od 12-18 tisíc hrubého a nebudu mít ani nejmín ani nejvíc , ještě když odečtu přes 4 tisíce za jesle, budu jak na mateřské lyžujeme, paráda, malé se dařilo a líbilo pár foteček a zbytek je na FC a pak si ještě zabobovala |
Hwezdi&Viktorie | 110091 |
31.12.2010 10:33:32
Užijte si to a v roce 2011 opravdu jen to NEJ. Ať se daří!
r |
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
30.12.2010 23:43:46
Ahojda, jdu vám pořát ceselého Silvestra s dovolila jsem si změnit název
Eeko - je to smutné, tohle člověka zabolí ať je to v jakémkoli věku... Tygří - no ke jménům - když koukneš na můj výběr tak je ti asi jasné, že já na ty zvláštní jména moc nejsem, za mě bych volila Marka, ale věřím, že to pravé jméno tě napadne v pravou chvíli a klučíkovi padne jako ulité My s Lendulkou teď zase docela bojujeme. Rostou jí pětky tak máme divoké noci Ji u toho trápí i děsivé sny, tak čekám co zase přijde, chjo... Krásně si to všechny dneska užijte, do nového roku Vám ještě určitě zítra přijdu popřát |
olgava | 9999 |
30.12.2010 20:29:39
Ahojte, zdravim po dlouhe dobe. Co je u nas noveho ? Na Katynku spadla televize. Mela jsem pod televizi takovou fischer price farmu a ona si ji posunula vice k tv a vylezla na ni, ale zrejme zavravorala, chtela se chytit necoeho, ale ztrhla na sebe tv. My mame jeste starou, asi 16let starou televizi, a jak je na predni strane takovy ten kryt, tak ten ji zrejme sekl do holene. Ja to nevidela, byla jsem v kuchyni, pak uz jsem videla jen lezici K. a rvouci, a hrajici!!! televizi.
Na te nozicce mela takovy "sek", ale nemela tam krev, jen jako ryhu. Prvni den nechtela moc chodit a kdyz chodila, tak kulhala, ale hned druhy den uz byla normalni. Az teda na to, ze se ji tam vyrazil modrak. Delala vsechno, litala, skakala, no uplne normalne, tak jsem neuvazovala o kontrole u dr. Jenze ji tam porad zustala ta modrina, a kdyz se ji na to zmacklo, tak to bolelo. A tak mi to nedalo, a dneska jsme sli k nasi dr., ta nas hned poslala na chirurgii a ona to ma zlomene :-( Je to teda pry miniaturni zlomenina, hlavne je na kosti lytkove a ta pry vlastne nic nenese a ona tudiz pri chuzi a tak nepocitovala zadne bolesti. Aby se to ale dalo do kupy poradne, tak chudina dostala dlahu. Mohla si vybrat barvu, ma cervenou, muze normalne chodit, dostala takovou botu. Akorat ona by chtela porad chodit do vany a to nemuze :-( Chudak rvala uplne silene na rentgenu, nechtela takove ty zastery ( dostala dve ), no bylo to hrozny. Na sundani jdeme 11.1, tak snad to bude dobre. K tem jmenum, mne se k prijmeni libi Patrik, Marek, libil by se mi i Petr( Peter ). Co Ronald ? Denis jsem slysela asociaci, nevim, jestli ji sem muzu napsat. stejne jako denis akorat s p na zacatku nic, mejte se krasne a pravou nohou vykrocte do noveho roku !!! |
........ | 64599 |
30.12.2010 19:18:41
ahojky,
Tygří u nás byl teď favorit Denis |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.