Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Hwezdi&Viktorie | 110091 |
30.12.2010 17:47:25
Tygří, omlouvám se za zkomolení nicku.
|
Hwezdi&Viktorie | 110091 |
30.12.2010 17:46:33
Ahoj.
Díky, holky. Leo, pozice technologa určitě náročná a zajímavá. Držím moc palce, abys to v poho zvládla. Platově taky určo dobrý . Tytří, ke jménům moc nevím. My měli vybraného Matyáše, ze kterého pak byla Viktorie ). Ale Matyáš se pro vás zrovna nehodí s tím -š na konci. Mně se líbí i obyč Jan, dokonce i Toník. Na exotiku moc nejsem. Dnes jsem se byla naposled podívat ve staré práci, mám už zápočťák, odevzdala jsem klíče, čip, razítka ), rozloučila se s kolegy... po těch se mi bude asi stýskat nejvíc, po práci taky, byla rozhodně zajímavá, ale láká mě větší svoboda, možnosti a prostor, proto jdu jinam. Jestli jsem udělala chybu se dozvím až v průběhu příštího roku ))). Zítra ještě nakouknu a přijdu popřát. Pěkný večer. |
tygrickova | 76581 |
30.12.2010 16:42:26
jéé tak Huga bych taky litovala.Viktor byl můj favorit ale opet překážka,manžel. :))))) ten chce Olivera a le to se mi nelíbí k našemu příjmené..
|
Denyna | 14851 |
30.12.2010 16:20:45
Ahoj,
přeju vše nej do nového roku Eeko, upřímnou soustrast. Tygří, jé, mimi:) Já mám mezi klučičími dlouhodobé favority Samuela, Olivera, Benjamína, Patrika a Marka. Z těch neobvyklejších znám Arona, Edgara, Bruna, Igora, Viktora |
Lendulina | 76456 |
30.12.2010 11:49:18
Ahoj holky
Eeko: babicky je mi moc lito:-( uprimnou soustrast cele rodine Hwezdi: teda to si Viki uzila a Vy s ni. Hlavne ze je uz ok. Leo: gratulace k praci Hrosi: gratulace k autoskole Tygri: se jmenama je to tezky, ale moc se mi ten Nikola, Adrian nelibi. Jeste zkuste popatrat, treba jeste na nejake ktere vas chyti oba prijdete. Oni jak psala Lem, ty malo davana jmena jdou ted vpred, i kdyz to samo neni tak jako ty bezny, ty jsou mega oblibene. Jedna znama tady dala chlapeckovi jmeno Hugo a pak toho dokonce i trochu litovali |
tygrickova | 76581 |
30.12.2010 11:01:53
Holky díky moc za nápady :)
Adrian Hadrian..:))to je dobrý...vím,že to je jeho původ, čtu si o tom furt a už me to práve nebaví, ptž nic zajímavýho nejak ne a ne najít a když,tak to MM zavrhne no... Alana jsme měli taky psa právě : ( Nikola mi zase připomíná Nikola šuhaj loupežník.:)))) tohle je blbý,když má nekdo blok a všee mu neco připomíná, ale to má hodně lidí :.... |
Eeka | 20824 |
30.12.2010 5:48:48
me se libi jeste Joachim ci Ian (Ijen)...nebo Zachary (Zak), Benjamin (Ben), William (Will)...
|
Eeka | 20824 |
30.12.2010 5:41:30
Me se tedy Alen ci Alan nelibi vubec, ale libi se mi Marek Stefaniak...
My meli ve skole Nikolu, ktery byl socka takze tam mam zase tu neblahou asociaci ja, ale neda se poprit, ze Nikola Stefaniak zni dobre;-) Adrian se mi nelibi, eveokuje Hadriana, kdyz uz tak bych dala Andreas Stefaniak. Synovec je klasicky Andrej... |
Berry & berušky | 8026 |
29.12.2010 22:57:34
Lem, hezky jsme se shodly
Mne se vůbec jmého Nikola moc líbí a měla bych ho mezi favoritama, ale k našemu příjmení by znělo bohužel jak jazykolam, tak jsme aspon holčičí verzi šoupli k Petře |
Lemora | 42963 |
29.12.2010 22:53:04
jsem o tom ještě chvíli dumala
Ellen a Alan zní divně ale Ellen a Nikola je moc hezký - stejně tak zní hezky Nikola Štefaniak |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.