| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 42102  [Dalších 41832 >>]
tygrickova 76581
2.12.2010 10:26:20
Lemoro,ty už taky chodíš do práce???? hmmmm tady jste už všechny pracující, taky bych chodila doma je nuda.. :))
jinak holky, kdo byste ješte uvažovat nad mimi tak ěm to teda vyšlo, holkám z dubna snad všem taky
http://www.pohlavi.mysteria.cz/
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
2.12.2010 8:26:17
No já se přiznám, že su i trošk uráda za to, že jedu te´d, protože kdybych jela jen v létě, nádherný počasí, asi bych zešílela jet teď...jako jo, bojím se, že chytnu smyk nebo nedobrzdím a brzdím zbytečně předem i kus před přechodem :o) jednou jsem takto zastavila kus před, abych pustial lidi a ona naboku tramvaj si myslela, že ji pouštím a pak jsme se rozjeli zároveň... chudák šalinář si asi klepal na čelo... já se ho lekla, že vyjel na mě takovej kolos...

Tygříčku, gratuluju moc k chalpečkovi a neboj, třebas nakonec na psolední chvíli vymyslíte a víš jak t oje, najedno use mimč oanrodí a bum, jméno prostě k němu sedí a je to... u nás strašně pracují hormony začít tak v létě snahu, ael uvidíme podle toho, jak půjde stavba od ruky...
Lemora 42963
1.12.2010 22:46:54
no já teda coby řidič tu zimu strašně nesnáším - boxuje se to ve mě s matkou která je ráda že děti (teda jedno dítě) mají aspoň príma zimní zábavu...
joo, nikam nemuset a jenom s dětma stavět huhuláky, to by byla jiná, ale takhle jsem fakt na prášky, cestou z práce domů zestárnu o deset let...~n~
tygrickova 76581
1.12.2010 20:02:36
Ahoj holky, u nás jsme zapadaný totálně,nevím,jak sem manžel ráno z práce zajede autem,prometaj to až kolem 9hodiny-..... nejsme u silnice,takže to je děs.. já mám ze snehu radost,když nikam nemusim jezdit je to fajn, s ell jsme každej den venku a bobujeme sánkujeme o 106, ale jen max 2 hopdky dýl se nedá kvuli zimě a hladu ..:)))) Ell je nadšená hlavne z dětí, jezdí s jinejma detma na sáních atd takže super :))
jinak mám potvrzenýho klučinu, byl videt pindík i kulička:)))))) ´
už se tešim na kluka,jen je pruser se jménem, nic se nám nelíbí hlavne teda k našemu příjmení, nikdo neví taky rady.... takže to je děs.... na holku bysme vědeli,na kluka an i tuk...co bylo vše se postupně zamítlo...
hrošíku, mě tohle řek v autoškole instruktor taky, časem to bude v pohodě ten strach neboj...jen ti nezávidim teda jízdy v tomto počasí...radeji nevyjíždet:)
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
1.12.2010 11:49:15
ahoj holky, fotky super, tady taky bílo a malá nadšená, ju to teda baví hodně a nejvíc lopatku a sníh nabírat a tak... boby dostane od ježíška....

Moc nehcodím, jezdím te´d 2x týdně, do toho teorie... dneska jsem jezdila a super, zatím to neklouže, ale furt se bojím. Instruktorka mi dneska řekla, že ježdění mám v sobě, že su šikovná, jen mě brzdí strach... ale že ten přkeonám ježděním, tak mě potěšila....
jdu si lehnout, vstávala jsem před 6h ráno, po jízdě vyzvedla malou a hurá domů, jsem doma chvíli... malá usníná a já se natáhnu, odpolko jedem zase na teorii a brrr, je tu kolem -6 stupňů
Lemora 42963
30.11.2010 20:44:39
jj, to je přesný~;)
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659
30.11.2010 20:13:11
Lem - u nás to stejné. Petříka tahám domů skoro násilím a Lenďa je z toho sněhu nešťastná. Ono se jí to líbí, ale jak začne trochu sněžit tak hysterčí, že to je mokré ~n~~n~
Lemora 42963
30.11.2010 16:06:29
já teda z toho sněhu zrovna dvakrát nadšená nejsem~t~
narozdíl od dětí...

no, kecám, Klaudi to baví chvilku a chce domů~;)
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659
30.11.2010 9:44:42
Lem - super fotečky,
u nás už je taky bílo

Lemora 42963
29.11.2010 22:21:07
trošku oživení...

děti u hasičů

a ještě jedna listopadová-výletní...

páni, skoro jsem zapomněla jak se vkládají fotky~t~
~t~ jsem tu nějak dlouho nebyla nebo už magořím...~t~
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 42102  [Dalších 41832 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.