Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
27.11.2010 21:02:17
Hojda
Leo - no já bych taky nepoznala, že to jsou Zubejdy, ale ten tábor byl celý v duchu té pohádky, tak prostě holčičky byly Zubejdy a kluci Lotrandové - a oblíkli jsme je podle toho co jsme doma našli |
Hwezdi&Viktorie | 110091 |
27.11.2010 19:23:42
Ahoj
Máme pracovní víkend, finišujeme s hlavním vánočním úklidem a výzdobou, teď už bude do Vánoc jen udržovačka ). Zítra má přijít sněhová kalamita, to jsem zvědavá, kolik sněhu napadne u nás. Zubejda. Viktorka má v jeslích besídku 8. prosince, od muže z práce máme besídku 4. prosince. U mě v práci žádná pro děti není, ale jdeme banda z práce na vánoční bowling ). Leo, od ledna nástup není špatnej, bude se ti to hezky počítat, pokud to tedy vyjde. V týdnu už jsem objednávala letní dovolenou, zatím jen u nás, jedeme v červenci do Krkonoš - http://www.dumalois.cz/. Pěknej rodinnej penzion. Těším se. Rádi bychom ještě moře, uvidíme, jak na tom budeme s volnem a vůbec.. Je to ještě daleko. Jdu sebou plácnout a odpočívat, mějte se hezky a užívejte zimy. |
Lvice+lvíčata | 73763 |
26.11.2010 9:42:22
u nás sníh žádnej, ale sehnali jsme malé lyže, tak má už vše helmu, lyžáky i lyže a ted už jen ten sníh
u nás zatím jen po ránu námraza byl přízemní mrazík, na teploměru už nad nulou, ráno byla nula |
Lvice+lvíčata | 73763 |
26.11.2010 9:39:33
Zdenčo super Zubejda...
jsem na toto antitalent a masku bych nepoznala , že jde o Zubejdy.... hele koukněte co jsem potkala , toršku s křížkem po funusu, ale teba těm co plánují mimi se to bude hodit http://www.mi mibazar.cz/foto.php?id=39817603&tab=1 |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
25.11.2010 9:10:40
krásná Zubejda
U nás drobnej poprašek sněhu už se drží, námraza a psal manžel, že musel jet jinudy než serpentýnama, neb tam byla kolona a bouračka... tož se bojím ranních jízd v tomto počasí tady u nás...V Brně ne, tak pohoda, ale tady, ouha... Leo, tož si užiješ vánoce po novém roce šup do práce, už to určitě klapne tfuj tfuj tfuj!!!!! a už nevím, co jsem chtěla.... |
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
23.11.2010 21:32:50
Hooooooooooooj po delší době.
Leo - no mooooc držím palce. Úplně chápu jak se cítíš. Já se stále tak nějak konejším, že nějaké nabídky mám, ale urt to je takové to , no počíáme s tebou, ale najisto v ruce nic nemám Pořád jsem plánovala od nového roku nějaké školení a náhodou se mi podařilo narazit přímo na účetnický kurz. Navíc je to hrazené z EU a i s hlídáním dětí, takže tam zítra poprvé jdu. Je to teda komplet kurz od začátečníků, ale povedlo se mi domluvit, že na ty začátky chodit nemusím a můžu si vybrat jen co budu potřebovat. Snad to k něčemu bude Za těch pět let jsem dost mimo, na posledním školení jsem byla před Lendulkou, pak už to nešlo Teď jsme byli s prckama na takovém podzimním táboře. Bylo to v duchu pohádky Lotrando a Zubejda. Děti byly úplně nadšené a Petřík (dokonce) s něma chce jet i na letní tábor, tak jsem moc ráda. No a musím se pochlubit, že chlapečci zvolili Leničku nejhezčí Zubejdou Tady nějaké fotečky: Zubejdy tancujou Lotrando Petřík (dělali foto :) Zubejdy Leny maluje svůj obraz |
23.11.2010 17:02:03
Leo, tak snad to nějak dopadne, pokud možno co nejlíp pro tebe.
Já už začala "stříhat metr". Zbývá mi 18 pracovních dní ve staré práci, zbytek mám dovolenou do konce roku. Přituhává a konečně snad napadne sníh, no netěším se. Mějte se, zas nakouknu. |
Lvice+lvíčata | 73763 |
23.11.2010 0:58:29
tak hlásím, že zájem pořád mají jen neví kdy bude nástup....koncem měsíce se to prej snad rozhodne, tak to vidím, že to bude nejspíš až po Novém roce .....
máme doma novou baterku do auta, ta stará dosloužila....tak to snad bylo to do třetice a už bude klid, doufám |
19.11.2010 19:33:38
Nakukuju.
Tenhle týden hezky utekl. Leo, určitě to nenech plavat a zavolej tam. V práci se mi to trochu zklidňuje, kdyby ne, fakt tam nezůstanu do konce. Je to jen na nich. Já se kdyžtak zařídím. Jak já tyhle konce a odchody ze zaměstnání nesnáším. Málokdy se to obejde bez problémů.. Holt je blbá doba. Přeju všem hezkej víkend a sobě hodně odpočinku. |
Lvice+lvíčata | 73763 |
19.11.2010 0:42:29
se nedivím, že nestíháš...2 školáky a malé neposedné pídě k tomu
nás čeká třídní schůzka příští týden...tak jsem zvědavá co nevím a co se dozvím..u těch starších už toho moc nevíme, žákovskou nemají...teda už mají...zavedli známky on line tak ted už začne kontrola....zatím to bylo co ve škole, odpoved: nic....známky nemáš: ne, nevím.....asi tak nějak a u mě nic nového nevolali, nechám tomu ještě tento týden a v pondělí zavolám.... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.