| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 42709  [Dalších 42419 >>]
Jana, Adámek05+Eliška08 32879
19.1.2011 20:41:36

Tak jestli dobře počítám, tak by tu bylo již 8 kandidátek na BEZDĚTNÝ VÍKEND? Tak to by bylo ~g~~g~~g~ Tak už jen vymyslet kdy a kam a jedeméééé. ~b~
Jana, Adámek a Eliška 81226
19.1.2011 17:54:48

No, já bych ten BEZDĚTNÝ VÍKEND viděla tak sobota + neděle.
andreáš 82428
19.1.2011 13:28:37
Jani, já asi ne, u nás v rodině je víkend neděle a pondělí a pokud by jo, tak bych mohla dorazit v sobotu odpoledne na 1noc, ale spíše ne.

Jak - znám, když poučujou naši miláčkové. Jedno auto máme na naftu a druhé na benzin a pokaždé mne upozornoval, co jdu tankovat, tak at to nepopletu a co myslíš? Samo, že jednou si to otočil- místo nafty dal benzin, no včas zastavil, ale těch poučení co jsem vyslechla~t~
jak 39257
19.1.2011 12:52:27
jinak chcete se pobavit?
ja dostala nove auto od Jeziska:)) manzel spoustu reci, jak mam byt opatrna , atd.
Minuly vikend jedeme plavat, byl jeste snih a on frajer nacouval do snehu, kde byl zelezny sloupek. Mi to auto naboural:))Jako stane se, ale to kazani me:))
Tak si dneska zase dam pochodak do mesta.
Tak hezky den holky.
19.1.2011 12:47:04

jj, Slevomat sleduju a nakupuju. Jakmile se mi dítka uzdraví, jdu se nechat hýčkat. ~j~

SlevaX je taky super... Ale já jsem lenoška to všechno pročítat.

Andrej, přidala by ses k nám na BEZDĚTNÝ VÍKEND?
jak 39257
19.1.2011 12:40:34
Andreasi, FB nepouzivam.
nejak jsem zamrzla na Rodine a jinak socialni site nemusim:))
andreáš 82428
19.1.2011 12:37:51
Jo ještě sem zapomněla, házely jste odkazy na slevy- dostala jsem doporučení na www.slevax.cz- kde jsou kompletní slevy od všech.
andreáš 82428
19.1.2011 12:37:03
Ahoj holky~3~

Koukám, že se nám to tu docela rozjelo díky nové mamince, kterou taky vítám~3~

Míry nevím, dnes jsem zapomněla poprosit Dr o zvážení a opravdu si moje prdolka blokla pravou stranu krku, už 10dní se nás drží zadní rýma(tedy nestěžuji si, lepší než chřipka), zkouší smrkat a občas odsáváme.

Ještě k srazíku(narozeninového), ten by se mohl uskutečnit jakmile "epidemie" opadne, kdekdo je ted nemocný a vedou hodně anginy~Rv

Klárko- super, že si se do toho pustila, a čím větší rozhled tím lepší nabídky pro Tebe.

JAK- užíváš FB nebo ho máte k dispozici jako celá rodina?

Uspávání- jj skončila v naší posteli, uspávám ji, ale trvá jí to max 30min, takže to není hrůza. Ba naopak, nějak nám to nevadí mít prdolku u nás. Jednou jí to přejde a mně zůstanou vzpomínky:-)

Pleny-prý to nemám ještě řešit, ale je mi jasné, že budeme ti poslední kdo přestane kupovat pleny~t~. Obzvlášť na noc.

Já se už nemůžu dočkat delších dnů, neb v zimě nic nestíhám, den je prostě krátký a já jsem nějak zpomalená~l~

Přeji marůdkům brzké uzdravení~s~

Krásný den všem~3~
jak 39257
19.1.2011 10:10:45
holky, dobre akce maji na slevomatu.
Deti tu klidne manzelovi necham,jsou i jeho:))
My jedeme v dubnu k mori, ale s Votjou to fakt nebude relax.
Me sice 2-3x tydne hlidaji dopoledne nasi,ale to jdu do prace, spis to jsou dostihy:)Tak me to ale drzi celkem dobre naladenou, Vojta je chvili jinde a ja resim i jine veci nez pleny, jidlo a pradlo:))
Hlavne o vikendech si totiz doma prijdu jako pradlena, kucharka a zasobovacka:)
19.1.2011 9:58:35

jj, bezdětný víkend se cvičením by byl super. ~R^ Už jsem psala Kláře, zda je ten Wellnes víkend pro maminky (jakože maminky cvičí a mají možnost hlídání dětí) nebo jakože cvičí i děti (v doprovodu maminek).

Dani, hoď sem ten leták. ~j~
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 42709  [Dalších 42419 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.