Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Bak | 22830 |
19.1.2011 9:54:46
nojo v únoru jsou prázdniny, to my ještě neřešíme .... každopádně my teda můžeme jen únor a pak až druhou půlku dubna, ale podle nás se neřiďte, my stejně budeme nemocní
Bezdětný víkend ANOOOOOO i se cvičením bych brala |
Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
19.1.2011 9:39:34
U nás bezdětný víkend projde a pokud něco spácháme, mohu s sebou vzít další 4 lidičky do auta. |
19.1.2011 9:37:27
Dani, tak to je parádní! A pokud máte hlídání, tak je to ještě lepšíííí! Mně zase přišlo toto Prodloužení řas Sice taky forma relaxu, ale jen na 2 hodiny... |
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
19.1.2011 9:29:51
A tohle mi přišlo mailem, tak přemýšlím, jestli není lepší si zajet i s manželem někam.. pryč od dětí
http://www.vykupto.cz/praha/302-jen-2990kc-za-romanticky-pobytovy-balicek-pro-dva |
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
19.1.2011 9:28:12
Ahoj
Jani, uspáváme ho tak, že si s ním musí jít někdo lehnout.. A funguje to tak i přes den.. Jen s tím rozdílem, že večer usne určitě a přes den mu to někdy nejde A zjistila jsem, že v noci líp spí, když s ním jde večer lehnout manžel Včera jsem šla na aerobic, takže na ně byl manžel sám, přišla jsem, všechny děti spaly a v noci byl taky klid.. tentokrát nepřišel s brekem, ale jen přišel.. Zuzko, tak čtu, že máš doma asi to samé Taky si pamatuji, že jsem dlooouho za Kubou musela běhávat na hřišti.. záviděla jsem maminám, jak sedí na lavičce. S Dominikem jsem v létě občas na hřiště zašla, ale pak jsem byla zralá na panáka Jsem zvědavá, jak letos.. Karolínka je na hřišti úúúplně jiná A máme stejné myšlenky.. občas bych potřebovala pár dní nemít doma nikoho - minimálně jeden den bych věnovala úklidu a pak bych si odpočinula Občas má všechny děti babička a já začnu uklízet.. mám to všude roztahané a najednou přijdou.. To jsou pak fofry My měli doma to samé - všichni nemocní.. Snad nejhůř jsem na tom byla já - musela jsem vybrat dvoje antibiotika.. Ale jinak na tom samozřejmě byl nejhůř manžel (asi to taky znáte) - dokud tady kdokoli kašlal nebo si na něco stěžoval, tak měl manžel to samé.. Všichni už máme celkem klid, tak i on už je asi zdravý Já bych taky byla pro bezdětný víkend.. jen nevím, co na to manžel Ale ze včerejšího aerobicu jsem si donesla letáček, kde jsou víkendové cvičební pobyty.. Dala jsem to na skříňku, tak snad si toho všimne Píše se tam - BOSU, Body Ball, Aerobics, Over Ball a na tom druhém pobytu - Aerobics, Over Ball a Body Styling.. A je to jen pro dospělé Já bych s dětmi na "cvičební" víkend nejela.. |
19.1.2011 9:09:21
Tak paráda... Jestli se přidá ještě někdo na BEZDĚTNÝ VÍKEND, tak budeme vymýšlet kdy a kam, jo. |
jak | 39257 |
19.1.2011 6:24:06
tak holky, na sraz bych jela, wellnes vikend bych taky dala bez deti. Ale sraz v unoru, jak pise Zuzka, jsou prazdniny, my jedeme na hory.
|
ZuzkaN | 7401 |
18.1.2011 22:36:30
Jani, to bych taky ráda někdy uskutečnila, aspoň bych si užila jeden den (jeden bych musela věnovat úklidu) uklizený byt. A hrozně se mi stýská po tom jak jsem se doma válela nebo si něco dělala a mohla to mít všude roztahané aniž bych se bála, že mi to děti zničí To zažiju asi až v důchodu, jeslti se ho vůbec dožiju
|
18.1.2011 22:33:08
Zuzko, u nás víkend bez dětí projde. Když bude nejhůř, vyšlu rodinku na víkend pryč a budu užívat "ticha domova". |
ZuzkaN | 7401 |
18.1.2011 22:27:50
jo, nekončím. V únoru je srazík dle mého hůř uskutečnitelný, protože budou prázdniny. My máme od 14. a jedeme na hory (pokud budeme zdraví samozřejmě)
Jani, já jsem pro! Jen nevím co by na to řekl manžel |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.