| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 42709  [Dalších 42409 >>]
Bak 22830
19.1.2011 9:54:46
nojo v únoru jsou prázdniny, to my ještě neřešíme .... každopádně my teda můžeme jen únor a pak až druhou půlku dubna, ale podle nás se neřiďte, my stejně budeme nemocní ~t~~t~

Bezdětný víkend ANOOOOOO i se cvičením bych brala ~R^
Jana, Adámek a Eliška 81226
19.1.2011 9:39:34

U nás bezdětný víkend projde a pokud něco spácháme, mohu s sebou vzít další 4 lidičky do auta. :-)
19.1.2011 9:37:27

Dani, tak to je parádní! A pokud máte hlídání, tak je to ještě lepšíííí! ~g~~g~~g~

Mně zase přišlo toto Prodloužení řas Sice taky forma relaxu, ale jen na 2 hodiny...
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
19.1.2011 9:29:51
A tohle mi přišlo mailem, tak přemýšlím, jestli není lepší si zajet i s manželem někam.. pryč od dětí ~t~
http://www.vykupto.cz/praha/302-jen-2990kc-za-romanticky-pobytovy-balicek-pro-dva
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
19.1.2011 9:28:12
Ahoj ~;((

Jani, uspáváme ho tak, že si s ním musí jít někdo lehnout.. A funguje to tak i přes den.. Jen s tím rozdílem, že večer usne určitě a přes den mu to někdy nejde ~7~
A zjistila jsem, že v noci líp spí, když s ním jde večer lehnout manžel ~2~
Včera jsem šla na aerobic, takže na ně byl manžel sám, přišla jsem, všechny děti spaly a v noci byl taky klid.. tentokrát nepřišel s brekem, ale jen přišel..~t~

Zuzko, tak čtu, že máš doma asi to samé ~6~~6~~6~ Taky si pamatuji, že jsem dlooouho za Kubou musela běhávat na hřišti.. záviděla jsem maminám, jak sedí na lavičce. S Dominikem jsem v létě občas na hřiště zašla, ale pak jsem byla zralá na panáka ~t~ Jsem zvědavá, jak letos.. Karolínka je na hřišti úúúplně jiná ~x~

A máme stejné myšlenky.. občas bych potřebovala pár dní nemít doma nikoho - minimálně jeden den bych věnovala úklidu a pak bych si odpočinula ~2~ Občas má všechny děti babička a já začnu uklízet.. mám to všude roztahané a najednou přijdou.. To jsou pak fofry ~t~

My měli doma to samé - všichni nemocní.. Snad nejhůř jsem na tom byla já - musela jsem vybrat dvoje antibiotika.. Ale jinak na tom samozřejmě byl nejhůř manžel (asi to taky znáte) - dokud tady kdokoli kašlal nebo si na něco stěžoval, tak měl manžel to samé.. Všichni už máme celkem klid, tak i on už je asi zdravý ~t~~t~~t~

Já bych taky byla pro bezdětný víkend.. jen nevím, co na to manžel ~e~ Ale ze včerejšího aerobicu jsem si donesla letáček, kde jsou víkendové cvičební pobyty.. Dala jsem to na skříňku, tak snad si toho všimne ~t~
Píše se tam - BOSU, Body Ball, Aerobics, Over Ball
a na tom druhém pobytu - Aerobics, Over Ball a Body Styling..
A je to jen pro dospělé ~y~ Já bych s dětmi na "cvičební" víkend nejela..~6~
19.1.2011 9:09:21

Tak paráda... Jestli se přidá ještě někdo na BEZDĚTNÝ VÍKEND, tak budeme vymýšlet kdy a kam, jo. ~b~

jak 39257
19.1.2011 6:24:06
tak holky, na sraz bych jela, wellnes vikend bych taky dala bez deti. Ale sraz v unoru, jak pise Zuzka, jsou prazdniny, my jedeme na hory.
ZuzkaN 7401
18.1.2011 22:36:30
Jani, to bych taky ráda někdy uskutečnila, aspoň bych si užila jeden den (jeden bych musela věnovat úklidu) uklizený byt. ~t~ A hrozně se mi stýská po tom jak jsem se doma válela nebo si něco dělala a mohla to mít všude roztahané aniž bych se bála, že mi to děti zničí ~t~ To zažiju asi až v důchodu, jeslti se ho vůbec dožiju ~t~
18.1.2011 22:33:08

Zuzko, u nás víkend bez dětí projde. Když bude nejhůř, vyšlu rodinku na víkend pryč a budu užívat "ticha domova". ~t~
ZuzkaN 7401
18.1.2011 22:27:50
jo, nekončím. ~t~ V únoru je srazík dle mého hůř uskutečnitelný, protože budou prázdniny. My máme od 14. a jedeme na hory (pokud budeme zdraví samozřejmě)

Jani, já jsem pro! Jen nevím co by na to řekl manžel ~t~
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 42709  [Dalších 42409 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.