| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 42709  [Dalších 42399 >>]
ZuzkaN 7401
18.1.2011 22:26:20
no a ještě se vám "pochlubím", jak to u nás vypadá momentálně- bydlíme totiž v lazaretu. První padnul manžel, v pátek mi volali ze školy, abych si přišla pro Matyho. Měl zimnici, horkej, bílej, naštěstí jen viroza, dr. strašila spálou. A když jsem přivedla šimona ze školky a změřila ho, měl taky horečku. Teploty mezi 38,5 až přes 40, chudáci většinu času jen leželi, i spali. V neděli začal horečkovat i Tadeáš. Ten teda i při větších horečkách neposedí, natož aby poležel. ~a~ Včera už to vypadalo nadějně a dneska zase všichni horečku. Krom manžela, ten byl odvčera v práci. čekám jestli já to přežiju bez úhony nebo taky lehnu.

A už končím, dneska to nějak přeháním..
.......sakra, ted mi došlo, že jsem chtěla žehlit ~t~ NO dneska už ne. ~t~
Jana, Adámek a Eliška 81226
18.1.2011 22:25:36

Zuzko, taky bych potřebovala relax bez dětí. Nedomluvíme tady nějaký víkend (sobota+neděle) jen samy, maminky? ~j~
ZuzkaN 7401
18.1.2011 22:21:20
Jak, pro mě je nepřestavitelné, že by Tadeáš takhle mluvil ~t~ Ten si jede ty svý slůvka, občas vypustí neznámé, ale to si asi zavčasu uvědomí, že to s tou mluvou přehnal a jede dál ve starých kolejích ~t~

Přes den už mu plínky nedávám, někdy je to celkem v pohodě, občas si sám i řekne, ale třeba dneska to pouštěl skoro furt do gatí a to komplet, nejen učůrnutí.
Dudlíka neměl nikdy, ten jsem mu vnutila jednou jedinkrát, takže aspon tohle řešit nemusíme.
Jé, teď nevím kdo se ptal Dany, jak uspává Domíka, tak já třeba musím Tadeáše unosit v Manduce, v posteli bych ho musela řádně přimáčknout a ani to v poslední době nefunguje, jeden čas to šlo. Že by sám usnul v postýlce, o tom se mi může snad jen zdát. Podobné to bylo s Matyášem, jenže u něj jsem neměla ten úžasný vynález Manducu a s šátkem to bylo na dlouhý lokte. ~d~
ZuzkaN 7401
18.1.2011 22:15:14
Hm, tak nevím ty třetí dítka ~t~ Já jsem z Tadeáše taky vyřízená, je to taky rozdíl oproti šimonovi, ten byl takový hodný, klidný dítko. Tadeáš je jako Maty, ten byl taky rarach a stále je, dá mi nejvíc zabrat. Maty začal běhat někdy v 9m a já za ním běhala jako šílená. Na pískovišti všechny maminky seděly na lavičkách a já furt jen běhala. Šimon byl opak, toho kde jsem nechala tam byl. Tadeáš vlastně ještě ani nevím, ten na veřejném pískovišti moc nebyl, co máme zahrádku a chalupu, jsme spíš tam.
Být Matyáš dítě druhé, tak do třetího nejdu ~t~

Klári, takový pobyt mě láká, ale jela bych bez dětí ~t~ Se třema dětma, ba ani s jedním by to pro mě nebyl relax ~d~ A já si tááák potřebuju odpočinout.
18.1.2011 21:47:37

Tý jo, Dani, tak to je fakt síla... ~a~ A večer usíná nějak normálně? Jak si dobíjíš energii? Tohle musí být šílený záhul.

JAK, tak to mluví krásně. Ikdyž význam těch vět je božíííí! ~t~

Kláro, tak to cvičíš tady u nás? Přímo ve Fitness Vinohradská?
jj, určo sem písni bližší info o Wellnes pobytu. :-)
kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
18.1.2011 20:54:52
Ten pobyt se řeší dvě místa,takže zatím kde přesně to bude nevím.Písnu ve čtvrtek.

Cvičím na Vinohradské,zatím jen záskoky ale od března už budu mít svoje hodiny.Zatím se stále vzdělávám~t~~t~~t~~t~.Některé zkoušky už mám hotové,ale nabalila jsem si další~t~~t~Chci docílit senior trenér pilates.Zatím jsem jen instruktor.Ted mě čekají zkoušky na basic trenér,takže budu pak preferovat individuál.Jelikož mít na hodine 15 lidí a všechny musím kontrolovat aby měly správné postavení páteře a pánve a to je pak fakt mazec.Teď na čtvrtek se mi jich tam nahlásilo také 15 tak to bude~8~.Musíme udělat pár hodin kde bude jen omezená kapacita.Chci se všem věnovat a když jich je tolik tak to není ono.
Vybrala jsem cvičení kde je nejvíce učení.No to abych se nenudila~t~~t~.Nikdy bych nevěřila,ale ten pilates mi hodně pomohl a už se mi neblokuje krční páteř~b~~b~~b~
Bosu je úžasné a doma na tom blbnou i prckové~t~~t~~t~Výborná věc na stabilitu.

Tak se omlouvám za román~x~
Ohledně pobytu,písni co by tě zajímalo a ve čtvrtek večer nebo v pátek písnu.

Dani,Domísek je jak náš Kubís neskutečný raubíř~t~~t~

Pěkný večer
jak 39257
18.1.2011 18:06:43
Dani, Vojta je taky tezkej mamak.
On i rika: jsem mamak:))
snese moje rodice, manzela . Spi s nama, ma uz velkou postel vedle nasi. A cely den za mnou beha a vola:
CHCU maminku. Nevim, kde se chcu naucil, ale je jak z Moravy:)
JJ, nakupuju ted zbesile, ruda az na zadku:)
A vsechny vychovava:
Mateji, nech to.
Cici ( na kocoura), pod na mliko, honem.
Tato, di do prace:)))
A nejlepsi veta, kdyz nam dojde jidlo, on ji porad, tak:
MAMINKO, musis zitra koupit!!!!!
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
18.1.2011 14:20:17
Jak ~t~ Dobrý ~t~ Souhlasím s Jančou - asi nakupuješ rychleji ~6~

Megusko, na srazech to tak asi probíhá, jak píše Jana - ovšem, pokud tam jsem já, tak já musím neustále běhat za Domíkem (nebo ho mít alespoň na očích) ~t~

Uááá, já se z toho svého kluka asi fakt zblázním ~7~ Ráno vstává většinou se mnou (závisláčkovi v noci asi chybí máma, takže si v noci přijde za mnou).. prostě, jak vstávám, tak se vzbudí.. s brekem... chodí za mnou, stojí u mě.. a řve.. "mamáá mamáá". Když už chytá hysterák, tak pomůže lehká facka ~e~ Bohužel, ale to ho aspoň probere.. Celou dobu, co jsem v koupelně (když si umývám vlasy, tak i půl hodiny), stojí u mě.. Pak je to trochu lepší - vstávají starší.. Pak jdeme do školky.. po příchodu se nalepí na mě a nic ho nebaví - jen by se chtěl chovat, nosit... Kdybych celé dopoledne seděla u PC, tak mi sedí na klíně a je šťastný ~4~ Karolínka mi teď odmítá spávat ve školce, tak opět chodí po obědě.. Takže samozřejmě Dominik pookřeje a nechce spát.. ~o~
Venku je pravý opak - málokdy jde se mnou za ruku.. buď se loudá za mnou nebo utíká přede mnou.. Klidně i ve dvou letech je schopný se z fleku otočit a utéct mi na cestu ~n~ Když jsem s ním ve školce, tak nevydrží na jednom místě.. pořád pobíhá - nejraději ze dveří ven.. Takže já jediná pořád běhám za dítětem..
Už z toho fakt začínám šílet.. Když řeknu, že Kuba byl zlatý, tak to už je moc - ten mi totiž dal tak zabrat, že jsem další dítě mít už nechtěla...

Omlouvám se za román a za ten výlev.. Ale, když se "vykecám", tak je mi pak líp ~d~
18.1.2011 11:53:46

Ahoooj holky, ~x~

Megusko, na společném srazíku většinou kávičkujeme, kecáme a děti si volně hrají... samy nebo spolu. :-)
Pokud bys měla cestu do Prahy, klidně dej vědět, určo můžeme svolat srazík jen tak. :-)

JAK, tak to je výborný, s tím ukradnu! ~t~ To nakupujete tak 2x rychleji jak ostatní, že? ~t~

Kláro, Bosu - to je takový ten modrý půlbalon? Cvičí se na něm i prvky ze stepu? jj, tak to jsem viděla, ale nespojila jsem si to s tím názvem.
V jaké fitku to cvičíš?
Máš nějaké bližší info k tomu Wellnes pobytu s dětma? Nebo odkaz?

Dani, jak to myslíš, že máš zaostalé dítě? Co znám Domíka, tak v určitých věcech tu předčí všechna Prosinčátka dohromady! ~t~

kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
18.1.2011 6:52:11
Dobré ránko

Frčíme na trénink,tak musíme vstávat.Dávám si ranní kávičku.

JAK je to pobyt kde ženský budou cvičit zumbu a pilates a bude se tam cvičit s dětma a nebo s dětma a maminkama dohromady.Ještě uvidíme podle věku dětí

Jani Bosu je půl balon.Když zadáš do vyhledávače tak ti to vyjede.Ty podkategorie - Core je na zpevnění hlubokého stabilizačního systému(pánevní dno,multifidy-to jsou svalíky podél páteře)Je to moc fajn.Cardio je hodně choreografie a rychlost,Stretch je rychlý ale zameřený na posilování.
Flowin je na kluzké podložce.Při Z pilates se zaměřuji na bolesti bederní páteře.

Tak frčíme a pokusím se brzy nakouknout.:-):-)
Pěkný den
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 42709  [Dalších 42399 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.