| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 42709  [Dalších 42389 >>]
Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 93053
17.1.2011 21:41:24
Ahoj holky~;((~;((

Tak ostuda zdraví asi po 3 týdnech...~f~

A vítám novou maminku....já jsem ta co přišla zatím poslední a to loni v květnu...tuším na začátku....to tu jelo i 100 příspěvků za den ~t~~t~~t~~t~

Mám 3 děti nejstaršímu Patrikovi 18,pak Anička 13 a prosinčátko Zdenda...a taky je hurá bez plínek už od května,ale dudánka máme..sice jen na noční usnutí,ale je mi ho líto mu ho brát,když se ptá můžu spinkat s dudánkem?~6~~6~~6~...no přiznám,že tohle třetí teda i já rozmazluju,ale je poslední,no~f~

Jinak jsem docela ráda,že je po sněhu..to se fakt už nedalo...a včera to teplíčko,by mi nevadilo,to být do jara.

Jinak koláž je bomba a tabulky super...jsme nějací prckové...ho snad jako začnu natahovat na skřipec...jsme byli u kámošky a ona říká ten je malinkej~4~
~4~~4~~4~~4~

Ale ona 176 a manža 214 cm a děti ve 2 letech skoro metr~t~...mají 3 a jdou do 4...a to je stejně stará jako já...už bych asi nechtěla,ale být mi znova 33,tak jsu ještě do jednoho~m~~m~~m~

Tak končím..to je zase hodin...jdu žehlit a zítra kouknu,ne po 3 týdnech~o~~o~~o~papapa
jak 39257
17.1.2011 18:39:58
Dani, kdyz neni dudlik, porad ji:)) hele, to je bracha naseho VOjty:)
Ja pliny nehrotim, zacne byt teplo a pujde to. Mluvi krasne, hlavne,kdyz komanduje brachu.
A dela ostudu, v Tescu pravidelne rve : UKRADNU. Tak me asi brzo zavrou. Protoze doma si berou s Matejem veci a rikaj si, jak si to ukradli.
Meguska,Tomik 12/08 114109
17.1.2011 17:55:12
Ja Vas taky vsechny zdravim :-)
Dekuji Dani za uvitani ~z~.Nemyslim,ze jste zaostaly,ja jsem z plynek tak trochu nestastna,ale jak to tak vse procitam tak asi nema cenu se tim nejak trapit.
Ja jsem jeste na zadbem srazu nebyla a tmam tucha jak to probuïha ~a~Toamsek je takova mamina prdelka,ale mezi detma je ve svem zivlu to je jak utrzeny ze retezu.
Jana, Adámek a Eliška 81226
17.1.2011 9:50:21

Ahoooj holky, krásné pondělní ránko! ~x~

Kláro, co je Bosu a jeho podskupiny? U nás nic takového není, tak ani nevím, co si pod tím představit. ~d~

Připojuji aktualizaci. :-)

Jak si stojíme ve 2 letech

Ondra Mirky: 96cm a 14kg

Kubík Kao: 95cm a 14,5kg

Tomášek Megusky: 93cm a 15kg

Tobík Kačky: 93cm a 14,5kg

Kubík Evy: 93cm a 13,2kg

Terezka Janniny: 93cm a 13kg

Viktorka Wendy: 92cm a 11,2kg

Kubík Haňuly: 91cm a 15kg

Domík Dani: 90cm a 13kg

Vašík Jáji: 90cm a 12,8kg

Markétka Lusy: 89cm a 13,8kg

Terezka Esmi: 89cm a 12,8kg

Eliška Jany: 89cm a 11,8kg

Zdeněček Jarky: 87cm a 12,5kg

Tomášek Švestky: 86cm a 13kg

Hanička BAK: 86cm a 9,9kg
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
17.1.2011 9:39:48
AHOOOJ ~x~

Zdravím z našeho "marodova" - tedy doufám, že už se všechno k dobrému obrací ~b~ Od listopadu se to s námi nějak táhne. Začalo to neštovicemi a pak jsme postupně lehli všichni ~t~ Už jsme všichni zdraví (v rámci možností - rýmu, kašel nepočítám) - jen já ještě dobírám atb..

Vítám "u nás" Megusku.
Já se jmenuji Daniela - jsem z Moravy - z Přerova. Prosincový syn Dominik je můj třetí. Mám ještě desetiletého Jakuba a skoro pětiletou Karolínku. Domík měl být původně parťačka pro Karol - ta byla totiž oproti Kubovi tááák hodná, že jsem zatoužila po další holčičce.. Místo té mé vysněné Aničky se mi narodil raubíř Dominik ~t~

Holky, jak si vás tu čtu, tak mám asi fakt zaostalé dítě ~t~
-Dominik si nočníku a záchodu vůbec nevšímá.. ať se snažím jak chci (je fakt, že zatím se až tak moc nesnažím - říkala jsem si, že až se uzdravíme ~d~)
-nemluví.. Vystačí si s několika slůvkama.. On se nějak dorozumí a asi mu to stačí.. ~8~
-dudlík mu taky asi jen tak nesebereme.. Ale to jsem taky říkala, že až bude zdravý, tak půjde z domu.. Ale zase je fakt, že on v té puse musí pořád něco mít - když není dudlík, tak jenom jí ~o~ Takže až sebereme dudlík, tak půjde s váhou nahoru ~t~

K oslavě prosinčátek.. Uvidím, na kdy se to domluví a snad taky přijedeme.. Je to sice trochu z ruky, ale nemůžeme pořád trčet doma ~y~
jak 39257
16.1.2011 7:54:57
Megusko, ja bydlim v Kralupech, ale na konci mesta, u lesa. Nekdy zavidim holkam v Praze, tady si treba nezajdu s malym do kavarny ci na obed:))
KAO, co je to za pobyt s detmi?
kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
15.1.2011 19:32:06
Meguško

ten náš lumpík taky jen smrkne aby se neřeklo,takže pak stejně odsávám.Nerada bych pak jela na píchání oušek.
Se spánkem to je u nás docela v poho.Když spinká po obědě tak jde spát v 7 max půl 8 a vstává kolem 7-8 ráno a když nejde spát po obědě tak pak už v 6 spinká jak andílek~t~~t~

No vidiš,já bych zas kdyby to šlo,tak bych šla za Prahu,
Cvičím.Bosu core,Bosu strench,Bosu cardio,Pilates,Bosu Pilates.Pilates zdravotní.Flowin pilates.S dětma můžu cvičit od dvou let.
15.1.2011 13:44:08
¨dekuji za hezke privitani.a co predcvicujes??docela Vam zavidim ,ze bydkite ve meste.Taky bych potrebovala nekam vypadnout.
Malej mi uz nechce chodit odpoledne spat :-(pritom ma od malicka spaci rezim jak na noc tak na den a ted se to nejak nevede.Co vasi šmudličci??Jo a smrkat nechce.
kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
15.1.2011 9:29:00
Ahoj holky:-)

Meguško vítej~x~~x~~x~
Takovéto tapety tady mooc vítáme:-)

Já jsem Klára jsem z Prahy.Mám 3 dítka.Náš malej měl při porodu 4kg a to byl 37+2tt.Krapet cvalíček~t~~t~.Bodejď ne když jsem nabrala 38kg~t~~t~~t~

Zuzi nše Áda má ve 4 letech 15kg,takže jen o 0,5 kg víc jak Kubís~t~~t~

Magdi Tánička už je velká slečna a moc ji to sluší.:-)

Opět trčíme doma,teď má pro změnu neštovice malej.Má ktomu dost ošklivý kašel,rýmu a průjem.Takže výborná kombinace~a~

Už aby bylo léto~;)

Jo a už jsem začla předcvičovat,tak občas si skočím do práce a je to moc přijemná změna:-)
V červnu pojedu na wellnes pobyt s dětma,tak kdyby jste některá chtěla.Ráda vás tam uvidím

Všem přeji pěkný víkend

14.1.2011 17:51:35
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 42709  [Dalších 42389 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.