Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 | 93053 |
17.1.2011 21:41:24
Ahoj holky
Tak ostuda zdraví asi po 3 týdnech... A vítám novou maminku....já jsem ta co přišla zatím poslední a to loni v květnu...tuším na začátku....to tu jelo i 100 příspěvků za den Mám 3 děti nejstaršímu Patrikovi 18,pak Anička 13 a prosinčátko Zdenda...a taky je hurá bez plínek už od května,ale dudánka máme..sice jen na noční usnutí,ale je mi ho líto mu ho brát,když se ptá můžu spinkat s dudánkem?...no přiznám,že tohle třetí teda i já rozmazluju,ale je poslední,no Jinak jsem docela ráda,že je po sněhu..to se fakt už nedalo...a včera to teplíčko,by mi nevadilo,to být do jara. Jinak koláž je bomba a tabulky super...jsme nějací prckové...ho snad jako začnu natahovat na skřipec...jsme byli u kámošky a ona říká ten je malinkej Ale ona 176 a manža 214 cm a děti ve 2 letech skoro metr...mají 3 a jdou do 4...a to je stejně stará jako já...už bych asi nechtěla,ale být mi znova 33,tak jsu ještě do jednoho Tak končím..to je zase hodin...jdu žehlit a zítra kouknu,ne po 3 týdnechpapapa |
jak | 39257 |
17.1.2011 18:39:58
Dani, kdyz neni dudlik, porad ji:)) hele, to je bracha naseho VOjty:)
Ja pliny nehrotim, zacne byt teplo a pujde to. Mluvi krasne, hlavne,kdyz komanduje brachu. A dela ostudu, v Tescu pravidelne rve : UKRADNU. Tak me asi brzo zavrou. Protoze doma si berou s Matejem veci a rikaj si, jak si to ukradli. |
Meguska,Tomik 12/08 | 114109 |
17.1.2011 17:55:12
Ja Vas taky vsechny zdravim
Dekuji Dani za uvitani .Nemyslim,ze jste zaostaly,ja jsem z plynek tak trochu nestastna,ale jak to tak vse procitam tak asi nema cenu se tim nejak trapit. Ja jsem jeste na zadbem srazu nebyla a tmam tucha jak to probuïha Toamsek je takova mamina prdelka,ale mezi detma je ve svem zivlu to je jak utrzeny ze retezu. |
Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
17.1.2011 9:50:21
Ahoooj holky, krásné pondělní ránko! Kláro, co je Bosu a jeho podskupiny? U nás nic takového není, tak ani nevím, co si pod tím představit. Připojuji aktualizaci. Jak si stojíme ve 2 letech Ondra Mirky: 96cm a 14kg Kubík Kao: 95cm a 14,5kg Tomášek Megusky: 93cm a 15kg Tobík Kačky: 93cm a 14,5kg Kubík Evy: 93cm a 13,2kg Terezka Janniny: 93cm a 13kg Viktorka Wendy: 92cm a 11,2kg Kubík Haňuly: 91cm a 15kg Domík Dani: 90cm a 13kg Vašík Jáji: 90cm a 12,8kg Markétka Lusy: 89cm a 13,8kg Terezka Esmi: 89cm a 12,8kg Eliška Jany: 89cm a 11,8kg Zdeněček Jarky: 87cm a 12,5kg Tomášek Švestky: 86cm a 13kg Hanička BAK: 86cm a 9,9kg |
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
17.1.2011 9:39:48
AHOOOJ
Zdravím z našeho "marodova" - tedy doufám, že už se všechno k dobrému obrací Od listopadu se to s námi nějak táhne. Začalo to neštovicemi a pak jsme postupně lehli všichni Už jsme všichni zdraví (v rámci možností - rýmu, kašel nepočítám) - jen já ještě dobírám atb.. Vítám "u nás" Megusku. Já se jmenuji Daniela - jsem z Moravy - z Přerova. Prosincový syn Dominik je můj třetí. Mám ještě desetiletého Jakuba a skoro pětiletou Karolínku. Domík měl být původně parťačka pro Karol - ta byla totiž oproti Kubovi tááák hodná, že jsem zatoužila po další holčičce.. Místo té mé vysněné Aničky se mi narodil raubíř Dominik Holky, jak si vás tu čtu, tak mám asi fakt zaostalé dítě -Dominik si nočníku a záchodu vůbec nevšímá.. ať se snažím jak chci (je fakt, že zatím se až tak moc nesnažím - říkala jsem si, že až se uzdravíme ) -nemluví.. Vystačí si s několika slůvkama.. On se nějak dorozumí a asi mu to stačí.. -dudlík mu taky asi jen tak nesebereme.. Ale to jsem taky říkala, že až bude zdravý, tak půjde z domu.. Ale zase je fakt, že on v té puse musí pořád něco mít - když není dudlík, tak jenom jí Takže až sebereme dudlík, tak půjde s váhou nahoru K oslavě prosinčátek.. Uvidím, na kdy se to domluví a snad taky přijedeme.. Je to sice trochu z ruky, ale nemůžeme pořád trčet doma |
jak | 39257 |
16.1.2011 7:54:57
Megusko, ja bydlim v Kralupech, ale na konci mesta, u lesa. Nekdy zavidim holkam v Praze, tady si treba nezajdu s malym do kavarny ci na obed:))
KAO, co je to za pobyt s detmi? |
kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 | 43618 |
15.1.2011 19:32:06
Meguško
ten náš lumpík taky jen smrkne aby se neřeklo,takže pak stejně odsávám.Nerada bych pak jela na píchání oušek. Se spánkem to je u nás docela v poho.Když spinká po obědě tak jde spát v 7 max půl 8 a vstává kolem 7-8 ráno a když nejde spát po obědě tak pak už v 6 spinká jak andílek No vidiš,já bych zas kdyby to šlo,tak bych šla za Prahu, Cvičím.Bosu core,Bosu strench,Bosu cardio,Pilates,Bosu Pilates.Pilates zdravotní.Flowin pilates.S dětma můžu cvičit od dvou let. |
15.1.2011 13:44:08
¨dekuji za hezke privitani.a co predcvicujes??docela Vam zavidim ,ze bydkite ve meste.Taky bych potrebovala nekam vypadnout.
Malej mi uz nechce chodit odpoledne spat :-(pritom ma od malicka spaci rezim jak na noc tak na den a ted se to nejak nevede.Co vasi šmudličci??Jo a smrkat nechce. |
kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 | 43618 |
15.1.2011 9:29:00
Ahoj holky
Meguško vítej Takovéto tapety tady mooc vítáme Já jsem Klára jsem z Prahy.Mám 3 dítka.Náš malej měl při porodu 4kg a to byl 37+2tt.Krapet cvalíček.Bodejď ne když jsem nabrala 38kg Zuzi nše Áda má ve 4 letech 15kg,takže jen o 0,5 kg víc jak Kubís Magdi Tánička už je velká slečna a moc ji to sluší. Opět trčíme doma,teď má pro změnu neštovice malej.Má ktomu dost ošklivý kašel,rýmu a průjem.Takže výborná kombinace Už aby bylo léto Jo a už jsem začla předcvičovat,tak občas si skočím do práce a je to moc přijemná změna V červnu pojedu na wellnes pobyt s dětma,tak kdyby jste některá chtěla.Ráda vás tam uvidím Všem přeji pěkný víkend |
14.1.2011 17:51:35
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.