| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 34966  [Dalších 34896 >>]
Hvezdicka (IP adresa: 93.91.240.7)
  • 
13.12.2010 14:04:56
Tak já budu mít teď ve čtvrtek 16.12 narozeniny,vždycky jsme je slavili jak jsem byla malá i když je to týden před vánoci.Vždycky doma z našima a o vánocích u babi na náštěvě jsem vždycky dostala i dárek u babi pod stromečkem a i extra pro mě k narozeninám. Teď jak jsem dospělá tak si dort nepeču jsou hory cukroví.I když to teď budou třicátiny,tak sama sobě péct dort nebudu uvažovala jsem o koupení aspoň zákusků ať nešidím návštěvu,ale naši s kterými bydlíme v domě zrovna ode dneška blijí skoro všichni,tak se i na ty zákusky vykašlu.~j~
M. (IP adresa: 94.112.236.50)
  • 
13.12.2010 14:03:26
Můj syn je narozený 24.12.Oslava narozenin probíhá dopoledne s dortem a narozeninovými dárečky,večer dostává dárky od Ježíška:O)).
zuzkahrn 90395
13.12.2010 14:01:25
Já mám narozky 16., jako dítě jsme to slavili vždy v tento termín. Když mám teď vlastní rodinu, tak se nám to nahromadilo, syn má 26. svátek a muj oted před silvestrem narozeniny, tak dávám přednost to slavit hromadně.
vánoční (IP adresa: 89.103.128.198)
  • 
13.12.2010 13:55:19
Mám bohaté zkušenosti. Jsem narozená 23.12., mamka 27.12. a syn 19.12. Teď spojujeme narozeniny moje a syna, slavíme to 19tého nebo víkend okolo, dřív jsem slavila před štědrým dnem. Rodina dojede, ale nemají to zas tak daleko. Dort musí být, sní se stejně na oslavě, když zůstane zabalím slakomilným příbuzným domů. Já jsem si tohle datu vždycky pochvalovala už jako dítě. Na vánoce se sjelo široké příbuzenstvo a gratulovali mi i ti, kteří by asi narozeniny normálně přešli. Dárky jsem dostávala na oboje. Všichni byli většinou na narozeniny doma, naklizeno, napečeno, ten sváteční náboj to už má. To v září nezažijete. Teď v dospělosti mě trochu mrzí ty bečky a grilovačky, ale ty holt uděláme v létě bez narozenin.
Jen manžel si stěžuje, že ho prosinec asi zruinuje, máme ještě na začátku výročí svatby. :-)
caira (Vojta1/03,Mates11/04) 5858
13.12.2010 13:53:12
normální oslava s dortem a svíčkami a s dárky
Mám syna 3.1., den před oslavou odzdobíme stromeček, pak je oslava a pak se jde po prázdninách do školy.
cazadora 24953
13.12.2010 13:53:03
pardon malá mi to odklepla. přidala se s nemocí a jejim dost zle takže nevim nevim jestli to toho 18 opět nebudem muset zrušit ale další roky budem slavit zvlášť
cazadora 24953
13.12.2010 13:51:55
tak naše malá má letos taky první narozeniny 18.12, chtěli jsme je slavit 12 protože švagrovka má na 18 naplánovaný porod tak aby nechcyběla, no nic nebylo omarodila starší tak sme posunuli na 18 s tím že budem slavit bez švagrové, nicméně mladá se přidala s nemocí
wicky 43484
13.12.2010 13:48:58
Na tvém místě bych udělala oslavu s váma v den narozenin, nafotila oslavence s dortem a dárečky. Ostatní mu popřejí, až se s vámi uvidí. Stejně takový mrně víc jak 2 nebo 3 dárky najednou nezvládne. Letos z toho bude mít hlavně ty fotky do alba, za rok za dva bych předem popřemýšlela, jak to zorganizovat, aby u toho byli i prarodiče a časem i kamarádi.

Mám narozky 24.12. Co si pamatuju, slavili jsme to s našima 24. odpoledne a bývalo to i s dortem. U nás se nikdy velký oslavy nedělaly, takže mi "jen" popřáli, dali dárek a společně jsme si dali kus dortu. Půst se u nás nedržel, možná i kvůli tomuhle. Pak jsme šli ven nebo bruslit nebo tak něco a večer byl normální Štědrý večer, jako by ani narozky předtím nebyly. Někdy jsem měla pocit, že dárků dostávám míň, ale srovnávat asi napadne každého sourozence. Jako puberťačku mě mrzelo, že jsem ty narozky nemohla slavit s kamarádama, domů jsme je vzít nemohla, protože je před Vánocema honička, venku je zima a brzo tma a každej měl svejch starostí dost. Aspoň jsem se naučila ty narozeniny moc neprožívat, což se s přibývajícím věkem docela hodí ~t~
BenyM + Klárka/04 + Vojtík/09 17022
13.12.2010 13:44:45
Moc děkuju za názory...večer dáme poradu jak to tedy udělat....
Levandulka+3 62559
13.12.2010 13:39:34
Ahoj, syn je narozený 18.prosince, takže to máme podobné, veškěrou rodinu máme ještě dál, než vy. Ala narozky normálně slavíme, samosebou k nám tak daleko taky nikdo nejezdí, ale slavíme normálně v užším rodinném kruhu, čili nás pět+od loňska ještě oslava s kamarády (teď budou synovi 4). Babičky a dědové mu dárek pošlou...Na vánoce jsme taky sami, na 2. svátek vánoční k nám přijedou naši. Smířila jsem se s tím, že ne všechny narozky a svátky slavíme v širším rodinném kruhu....~d~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 34966  [Dalších 34896 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.