| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 34966  [Dalších 34886 >>]
ZuzkaN 7401
13.12.2010 13:32:41
Můj syn je narozený 16. a slavíme normálně narozky a pak vánoce. Prostřední syn má zase před vánocema svátek. Jsem proti tomu, aby se narozky sfoukly s vánocema, teda v úzké rodině. Muselo by to být dětem líto. Teď ještě ne, ale později určitě.
U ostatních příbuzných bych to moc neřešila, ti můžou obdarovat při vánocích. Ale měly by vždycky zdůraznit, že to a to má k narozkám a to a to k vánocům.
Zrovna dneska asi už upeču korpus, abych stíhala udělat dort ~g~ Už se moc těším na oslavu, synovi budou dva roky, bude to sranda.
Beruška+J02A07T10 48718
13.12.2010 13:26:00
benym, co řešíš? moje děti nemají tedy narozeniny kolem vánoc a prarodiče od nás nebydlí 160 km a i tak jim tchýně, co bydlí čoveče 10minut od nás pěšky, přeje třeba s měsíčním spožděním?
V čem je problém? nikam nejezdi, udělej te mu oslavunormálně doma s váma, dort, udělej třeba ovocnej nepečenej dejte mu dárky, pakza dva vánoce zase dárky a potom, až pojedete za týden k prarodičům, tak oni mu popřejí k narozeninám a pak jim oběma se setrou dají dohromady dárky k vánocům.

Mimochodem manželova sestra má narozeniny den po vánocích a vždy dostává od nás dva dárky, páč poprvé sem to nevěděla, že ty narozeniny má a bylo mi to nehezky vyčteno a od té doby si jo dávám pozor, aby to nesplynulo, takže má ač třeba prkotinu - tak ale jeden dárek k vánocům a jeden k narozeninám a je to na nich napsaný a to jí je 27
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 17377
13.12.2010 13:22:55
Mám stejný názor jako holky. jsme narozená 2.1 a dodnes tzrpím tím, že s e mnou nechtěl nikdo slavit a vždy s e to odbylo. No nejsou po vánocích peníze, dostala jsi už pod stromečkem, sladkostí a všho byly všichni přejezenía dodneška mě to mrzí a cítíms e ochuzená. Jak já záviděla lidem narozeným v létě a tak, že může být grilovačka, opékání, všichni posedí apod.~6~

Určitě nedejd e nikdy znát, že je před vánoci a dělejte stejné oslavy jako s estře. I když je to pro vás náročné.
Lily+3 107438
13.12.2010 13:22:43
Náš miláček má narozeniny 26.12. slavíme normálně jako kdyby nebyly Vánoce, ale je to znát - všichni jsou nacpaní,takoví zlenivělí ale bylo by mi líto se na to vykašlat a přesunovat už vůbec ne! Jo mimochodem jsem teď těhotná a TP mi vychází na 28.12. - tak uvidíme!
*Sněhulka a sněhuláčci* 99425
13.12.2010 13:21:55
Slavila bych vzdy, jakoby vanoce nebyly, to zejmena! Co se tyce terminu, asi by mi prislo nejlepsi vikend pred - tj. letos napr. vikend 18-19 nebo jak to vychazi. S tim, ze oslavy se na vikend posouvaji bezne, takze to je v poho, a aspon to trosku posunes pred ty vanoce... a bude mit svych par minut slavy tyden pred vanoci, to uz jde...
Černá kronika 103775
13.12.2010 13:21:09
Slavila bych to o nejbližším víkendu před datem narození a se vším všudy, tedy i s dortem. Já tedy nechám na dětech, co chtějí upéct, teď už dort nevyžaduje nikdo z nich, nejraději mají karamelový řezy na plech nebo tiramisu - obojí je rychlovka, napíchají se do toho svíčky a hotovo. Já mám syna zase 6. 12. a svátek má na Štědrý den, takže taky trochu dilema. Svátky jsme nakonec u všech odbourali, slavíme jen narozeniny a Štědrý den.
Edysha 29937
13.12.2010 13:20:40
A ma to samozrejme s dortem a se vsim ostatnim, co k oslave narozenin patri (bez ohledu na tuny cukrovi a na to,ze jsou Vanoce v dohledu). Spojit s oslavou sourozencu (u nas by to taky teoreticky slo - konec rijna a konec zari), by mi prislo nefer. Ja si treba do dnes pamatuji, jak mi bylo neskutecne lito, ze mam narozeniny na jarni prazdniny a nikdy nemuzu donest do skoly bonbony a nemam tak svuj oslavenecky den, jako vsichni ostatni. ~;)
Edysha 29937
13.12.2010 13:14:28
Syn je 23.12. a druhy syn ma 22.12. svatek. Slavime vzdy cca 14 dni predem, abysme si to vsichni uzili. Oslavu i hracky a vyhli se stresu a shonu. Ted jsme slavili v sobotu a bylo to super, jako vzdy :-)
Vaclavka 34188
13.12.2010 13:10:18
Beny, my slavíme úplně normálně, dort... jen holt část dárků dostane k narozeninám a část pod stromeček... A jsme skoro všichni pokupě, naši, tedy teď už jen mamka, ségry. Se zbytkem rodiny se to oslaví na Štěpána, kdy se všichni tradičně scházíme. Ale mladej má od sester dodneška na talíři, že jsem tenkrát kvůli bráchovi nebyla s nimi na Vánoce :-).
Hanka+ 4 berušky 22964
13.12.2010 13:08:55
Určitě bych udělala oslavu zvlášt aspon pro vás doma a až bude větší tak případně pozvat kamarády. Já mám narozky 27.12 a vždy 26 přijeli všichni a popřáli mi, dostala jsem dort a zárověn se teda slavily i vánoce, když jsem byla větší tak už mi mamka dort nedělala že je plno cukroví a že se ji nechce dělat na svátky ještě s dortem, to mi nevadilo, jen loni na kulatiny jsem si dort přála ~;) Nikdy jsem nedostala mín dárků jako že by mi naši ubrali z pod stromečku a dali to na narozky. Nikdy mi nepřišlo že jsem šizená. Měsíc dopředu to by mi hodně vadilo. ~Rv
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 34966  [Dalších 34886 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.