| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 9208  [Dalších 9138 >>]
Anicol 108690
3.9.2011 15:41:33
Už tu nebudu přispívat. Vysvětlení je v deníčku. nechci aby se to řešilo věřejně prosím. Až budu schopná psát něco víc, možná se zase ozvu.
Renča, Erča04/08 a Verča02/10 86959
2.9.2011 17:22:36
ahoj holky, tak jsme dneska byli na opožděně na 18. měsíční prohlídce a Verunka váží 8,06kg a měří 76 cm - drobeček můj malý, asi už jsme nejlehčí, co? Jinak pořád nechodí, tak nás poslali na neurologii, ale dr neví co s ní, byl se radit i s rehabkou. Tak tomu ještě nechají čas, prohlídl ji a řekl že to není vývojem ale že to má v hlavě, že si našla způsob pohybu (klečí na kolínkách a šoupe s nimi a ruce nemá na zemi, nevím jak to popsat ...) a to ji stačí, tak je otázka kdy bude chtít. Erinka začala chodit od včerejška do školky, tak třeba teď jak na ní budu mít více času tak to nějak dopilujeme :-).
Mějte se všichni krásně, papa
Myšička21 98603
1.9.2011 19:11:02
Jejda Anicol, to je mi moc líto ~7~ ty malý broučkové a berušky by opravdu neměli být nemocný ~a~ No snad bude brzy líp, držíme palečky ~R^ a Vladánkovi posílá pusinku na čelíčko ~m~
Špoky 97907
1.9.2011 13:23:46
Anicol,jak se to vyvíjí?Je líp?Uf,potvora zákeřná,hnusná~q~Pohled na dítko v tomto stavu se fakt zoufalý,zažila jsem s tenkrát 5letou Ellenkou 2dny zvracení a byla total nemohoucí,na WC jsem jí musela nosit,ale naštěstí pomohla dieta a postupně se to pak zlepšovalo.
Držím moc pěsti,hlavně aby to nechytil ještě malinký.
Dej vědět a držte se~x~~x~

A děkuju~3~
Anicol 108690
31.8.2011 21:22:56
Tak ahoj, dneska mám za sebou celkem náročný den a budou další a horší. Vladánek od tří hodin blinkal, jeli jsme na pohotovost a vypadá to na rotaviry. Zatím ještě nemá průjem, ale prý to přijde. Do teď se mi do něj nepodařilo dostat víc jak 4 lžičky tekutin. Vedu dilema jestli ho nechat prospat, nebo snažit se aby něco do sebe dostal, v půl jedné vypil mlíko a pak jen to co jsem psala. Nechám ho ještě chvilku a pak ho asi snad půjdu probudit. Manžel bude dneska spát v pokojíku, kdybych v noci nekojila, jsem tam já. Pokud je to vážně tak infekční, tak to má za chvíli i Táďa, tam se bojím ještě víc. Děti by neměly být nikdy nemocné~n~ Holky potřebuju trochu povzbudit. Vím, že to má kde kdo, ale mě to celkem sebralo, hlavně jak byl vyčerpaný a tak odevzdaně ležel a nemluvil, to není ani moje dítě~n~

jinak Špoky, taky moc gratuluju :-)
akpilif 99435
30.8.2011 10:01:06
Ještě ...Špoky...velkáááá gratulace...jsem jednička~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~
akpilif 99435
30.8.2011 9:59:17
ahojky holky...omlouvám se, ale nestííííhááám:-))včil jsou všechyn tři děti na dva dny u babičky, tak jsem včera tři hodiny žehlila a tři probírala všechny skříně~a~S Beníkem jsme na 18 měsíční byli až ted..skoro o měsíc později..má 11.5 kg a 83 cm~R^očkování ještě nemáme ani první dávku myslím priorixu...byl pořád nemocný ..po ATB dobrý, ale v těch hicech a po těch febrilkách jsem to ještě odmítla, tak půjdem v září~x~
jo a 20.9 jdem na gastro, tak třeba už bude moct i něco od mlíka..jsem zvědavá~x~
tak pááááá a po prázdninách třeba bude víc času~f~
Myšička21 98603
29.8.2011 16:38:51
Ahojda, nevím jak kdo dočítáte/nedočítáte, ale vzkaz pro Pražandy, jestli by se vám někomu chtělo tento týden do zoo, tak mi písněte na mail pod nickem a můžeme se domluvit ~;) ať tam Kiki není sama, ona si tedy kamarády udělá hned a všude ~b~ nevím po kom to má, ale po mně teda ne ~t~~f~ den zatím nemám pevně daný, úřady jsme sfoukly dneska (ale sem mrtvá), takže už máme do konce týdne volno ~b~~b~~b~

Špoky, velká gratulace ~x~
Špoky 97907
29.8.2011 13:35:11
ahoj holky,
už jsem tady nebyla ani nepamatuji,ale je to zrovna prázdninama,kdy jsme co nejvíce venku a k Pc se sice dostanu,ale ne vždy mám tolik prostoru,abych něco kloudného napsala~d~
Moc zdravím Myšičku a Kiki,fakt povedená náhoda.~g~
My se včera vrátili z Moravy,ujeli jsme před tropy,tady se nedalo vegetit,tak byť jsme měli mít prohlídku a očkování v 18m.,tak jsem to zrušila a podle sestřičky jsem nebyla vůbec první..,tak míry,váhy budu vědět za cca 3týdny.Barunka je upovídaná,hezky čistě umí"bába,děda,máma,táta,tady jé,toto,není,Ellí to je ségra,ham,aa,hopá,dolů",tak už si slušně popovídáme.
Přes ty vedra malá tolik nebaštila a i se povytáhla,tak mi kdekdo říká,že už není taková kulička~t~Jinak má odrážedlo ve tvaru pejska,ale chci jí pořídit to klasické,má o trochu větší kola a přijde mi betelnější,stabilnější na zvětšující se jízdu na ní.
Ještě se vám pochlubím,že před 2měsíci jsem úspěšně dokončila VŠ a 24.9.budu promována bakalářkou~;)byl to děs běs,jsem moc ráda,že už to mám za sebou.
Tak zas někdy ~3~
Myšička21 98603
26.8.2011 12:47:33
Anicol, o botičkách mi ani nemluv, Kiki má taky širokou nohu a je to děs, to abych brala všechno o 2 čísla větší, já nevim na jaké nohy ty botičky šijou (lepí) páč stejné problémy slyším skoro od všech maminek... ~7~ měli jsme úúúúžasný sandálky od kmotřičky i Kiki krásně seděli a vydrželi by určo do podzimka, ale jednoho krásného dne jsme cestou na Chodov jednu ztratili a už se nenašla ~n~~n~~n~ takže teď chudák Kiki nosí okopané sandálky co jsou na můj vkus až moc uzavřené a měla je původně jenom na odrážedlo ~7~ no když jsem to zjistila, tak sem myslela že mě trefí páč den předtím jsme ztratili usínací panenku, to byl fakt dokonalý týden ~q~

Do lesa to máme sice jen 300m, ale po přímém slunci a jdeme to třeba i hodinu ~8~ takže se můžeme v lese otočit na podpadku a jít hodinu zpátky ~Rv už jsem zkoušela i vzít kočár a do lesa a z lesa hodit Kiki do kočáru, ale moc se to neosvědčilo, celou tu cestu prořvala (spíš proječela) a jak na mě byla naštvaná že jsem jí nenechala ťapat, tak mi v lese nechtěla nikam jít nebo na opačnou stranu než já a do křoví apod. kočárek otočila vzhůru nohama a nechala ho tam ležet a odešla si pryč, když měla motorku, tak jí vzala, hodila do trávy nebo nechala ležet uprostřed cesty a odešla si do křoví apod. jakmile sem na něco z toho sáhla, tak začla zase ječet ~7~ taková procházka moc nemá smysl ~a~ jediný kdy je to lepší je, když jdeme s někým, to je pak v kočáru víc v pohodě (pokud i druhý dítko má kočár) nebo jde rychleji po svých páč se s dítkem předhání kdo tam bude první ~:-D domů už se ale tak nehrnou ~d~

Já už se tak těším na to ochlazení, z toho vedra asi padnu ~8~

Jo a minulý týden (teda myslím že to bylo minulý týden), tak jsem s Kiki šla na naše obvyklé hřiště (tam kupodivu na motorce jede bez problémů a jsme tam za 5 minut ~:-D ) a potkala jsem tam Špoky, to byla fakt super náhodička ~:-D Špoky, moc ráda jsem poznala celou rodinku a zdravíme ~3~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 9208  [Dalších 9138 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.