Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Anicol | 108690 |
3.9.2011 15:41:33
Už tu nebudu přispívat. Vysvětlení je v deníčku. nechci aby se to řešilo věřejně prosím. Až budu schopná psát něco víc, možná se zase ozvu.
|
Renča, Erča04/08 a Verča02/10 | 86959 |
2.9.2011 17:22:36
ahoj holky, tak jsme dneska byli na opožděně na 18. měsíční prohlídce a Verunka váží 8,06kg a měří 76 cm - drobeček můj malý, asi už jsme nejlehčí, co? Jinak pořád nechodí, tak nás poslali na neurologii, ale dr neví co s ní, byl se radit i s rehabkou. Tak tomu ještě nechají čas, prohlídl ji a řekl že to není vývojem ale že to má v hlavě, že si našla způsob pohybu (klečí na kolínkách a šoupe s nimi a ruce nemá na zemi, nevím jak to popsat ...) a to ji stačí, tak je otázka kdy bude chtít. Erinka začala chodit od včerejška do školky, tak třeba teď jak na ní budu mít více času tak to nějak dopilujeme .
Mějte se všichni krásně, papa |
Myšička21 | 98603 |
1.9.2011 19:11:02
Jejda Anicol, to je mi moc líto ty malý broučkové a berušky by opravdu neměli být nemocný No snad bude brzy líp, držíme palečky a Vladánkovi posílá pusinku na čelíčko
|
Špoky | 97907 |
1.9.2011 13:23:46
Anicol,jak se to vyvíjí?Je líp?Uf,potvora zákeřná,hnusnáPohled na dítko v tomto stavu se fakt zoufalý,zažila jsem s tenkrát 5letou Ellenkou 2dny zvracení a byla total nemohoucí,na WC jsem jí musela nosit,ale naštěstí pomohla dieta a postupně se to pak zlepšovalo.
Držím moc pěsti,hlavně aby to nechytil ještě malinký. Dej vědět a držte se A děkuju |
Anicol | 108690 |
31.8.2011 21:22:56
Tak ahoj, dneska mám za sebou celkem náročný den a budou další a horší. Vladánek od tří hodin blinkal, jeli jsme na pohotovost a vypadá to na rotaviry. Zatím ještě nemá průjem, ale prý to přijde. Do teď se mi do něj nepodařilo dostat víc jak 4 lžičky tekutin. Vedu dilema jestli ho nechat prospat, nebo snažit se aby něco do sebe dostal, v půl jedné vypil mlíko a pak jen to co jsem psala. Nechám ho ještě chvilku a pak ho asi snad půjdu probudit. Manžel bude dneska spát v pokojíku, kdybych v noci nekojila, jsem tam já. Pokud je to vážně tak infekční, tak to má za chvíli i Táďa, tam se bojím ještě víc. Děti by neměly být nikdy nemocné Holky potřebuju trochu povzbudit. Vím, že to má kde kdo, ale mě to celkem sebralo, hlavně jak byl vyčerpaný a tak odevzdaně ležel a nemluvil, to není ani moje dítě
jinak Špoky, taky moc gratuluju |
akpilif | 99435 |
30.8.2011 10:01:06
Ještě ...Špoky...velkáááá gratulace...jsem jednička
|
akpilif | 99435 |
30.8.2011 9:59:17
ahojky holky...omlouvám se, ale nestííííhááám)včil jsou všechyn tři děti na dva dny u babičky, tak jsem včera tři hodiny žehlila a tři probírala všechny skříněS Beníkem jsme na 18 měsíční byli až ted..skoro o měsíc později..má 11.5 kg a 83 cmočkování ještě nemáme ani první dávku myslím priorixu...byl pořád nemocný ..po ATB dobrý, ale v těch hicech a po těch febrilkách jsem to ještě odmítla, tak půjdem v září
jo a 20.9 jdem na gastro, tak třeba už bude moct i něco od mlíka..jsem zvědavá tak pááááá a po prázdninách třeba bude víc času |
Myšička21 | 98603 |
29.8.2011 16:38:51
Ahojda, nevím jak kdo dočítáte/nedočítáte, ale vzkaz pro Pražandy, jestli by se vám někomu chtělo tento týden do zoo, tak mi písněte na mail pod nickem a můžeme se domluvit ať tam Kiki není sama, ona si tedy kamarády udělá hned a všude nevím po kom to má, ale po mně teda ne den zatím nemám pevně daný, úřady jsme sfoukly dneska (ale sem mrtvá), takže už máme do konce týdne volno
Špoky, velká gratulace |
Špoky | 97907 |
29.8.2011 13:35:11
ahoj holky,
už jsem tady nebyla ani nepamatuji,ale je to zrovna prázdninama,kdy jsme co nejvíce venku a k Pc se sice dostanu,ale ne vždy mám tolik prostoru,abych něco kloudného napsala Moc zdravím Myšičku a Kiki,fakt povedená náhoda. My se včera vrátili z Moravy,ujeli jsme před tropy,tady se nedalo vegetit,tak byť jsme měli mít prohlídku a očkování v 18m.,tak jsem to zrušila a podle sestřičky jsem nebyla vůbec první..,tak míry,váhy budu vědět za cca 3týdny.Barunka je upovídaná,hezky čistě umí"bába,děda,máma,táta,tady jé,toto,není,Ellí to je ségra,ham,aa,hopá,dolů",tak už si slušně popovídáme. Přes ty vedra malá tolik nebaštila a i se povytáhla,tak mi kdekdo říká,že už není taková kuličkaJinak má odrážedlo ve tvaru pejska,ale chci jí pořídit to klasické,má o trochu větší kola a přijde mi betelnější,stabilnější na zvětšující se jízdu na ní. Ještě se vám pochlubím,že před 2měsíci jsem úspěšně dokončila VŠ a 24.9.budu promována bakalářkoubyl to děs běs,jsem moc ráda,že už to mám za sebou. Tak zas někdy |
Myšička21 | 98603 |
26.8.2011 12:47:33
Anicol, o botičkách mi ani nemluv, Kiki má taky širokou nohu a je to děs, to abych brala všechno o 2 čísla větší, já nevim na jaké nohy ty botičky šijou (lepí) páč stejné problémy slyším skoro od všech maminek... měli jsme úúúúžasný sandálky od kmotřičky i Kiki krásně seděli a vydrželi by určo do podzimka, ale jednoho krásného dne jsme cestou na Chodov jednu ztratili a už se nenašla takže teď chudák Kiki nosí okopané sandálky co jsou na můj vkus až moc uzavřené a měla je původně jenom na odrážedlo no když jsem to zjistila, tak sem myslela že mě trefí páč den předtím jsme ztratili usínací panenku, to byl fakt dokonalý týden
Do lesa to máme sice jen 300m, ale po přímém slunci a jdeme to třeba i hodinu takže se můžeme v lese otočit na podpadku a jít hodinu zpátky už jsem zkoušela i vzít kočár a do lesa a z lesa hodit Kiki do kočáru, ale moc se to neosvědčilo, celou tu cestu prořvala (spíš proječela) a jak na mě byla naštvaná že jsem jí nenechala ťapat, tak mi v lese nechtěla nikam jít nebo na opačnou stranu než já a do křoví apod. kočárek otočila vzhůru nohama a nechala ho tam ležet a odešla si pryč, když měla motorku, tak jí vzala, hodila do trávy nebo nechala ležet uprostřed cesty a odešla si do křoví apod. jakmile sem na něco z toho sáhla, tak začla zase ječet taková procházka moc nemá smysl jediný kdy je to lepší je, když jdeme s někým, to je pak v kočáru víc v pohodě (pokud i druhý dítko má kočár) nebo jde rychleji po svých páč se s dítkem předhání kdo tam bude první domů už se ale tak nehrnou Já už se tak těším na to ochlazení, z toho vedra asi padnu Jo a minulý týden (teda myslím že to bylo minulý týden), tak jsem s Kiki šla na naše obvyklé hřiště (tam kupodivu na motorce jede bez problémů a jsme tam za 5 minut ) a potkala jsem tam Špoky, to byla fakt super náhodička Špoky, moc ráda jsem poznala celou rodinku a zdravíme |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.