Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Anicol | 108690 |
25.8.2011 11:05:40
No jo zoo, my než se tam dostaneme, tak to taky trvá hodinu, někdy i víc. A voda je zábava úplně všude. Vladánek se baví tím, že si stoupne nad kanál a hází do něj kamínky a křičí "da" což znamená voda. Kdybych měla les jen 300m tak jsem tam asi celý den. Tady ho máme asi kilometr a nikam se nedá chodit. Táďulka mi venku pláče, já se mu nedivím a Vladánek to snáší celkem dobře, krásně si říká o pití, takže je zavodněný fakt dobře.
Včera jsme mu byli kupovat sandále. No to bylo něco, ve třech nák. stř. sedm obchodů s obuví, no snad na tuhle sezonu už mu sandále vydrží. Nějak moc rychle mu roste noha, u něj je problém, že má hodně široký nárt, ale mám pár tipů kde a jakou značku koupit, tak pro příště. Holky, napište jak s emáte, jaké byly/jsou dovolené a jak dětičky. Je tady prázndo to teda jo... |
Myšička21 | 98603 |
24.8.2011 21:36:49
Anicol, koukám že jsi tu sama samotinká a je tu úplně mrtvo je to škoda asi jsou všichni venku u vody a užívají si slunečného počasí my jsme tedy většinu dne doma, jdeme ven tak na hoďku a půl dopoledne a pak až večer po 17 hod. v tom vedru to nejde a bazén nemáme V lese je příjemněji, ale cesta tam "dlouhá", těch asi 300m na přímém slunci na rozpáleném chodníku co jdeme s Kiki min. půl hodiny je na mě moc a nedám to už se normálně těším na víkend až přijde to velké ochlazení
Ale i tak jsme byli v pondělí v zoo s dvěma kamarádkama co mají stejně velké děti a prckové si to užili, hlavně ráchání v potůčku, to je bralo víc než medvědi nebo žirafy ale byli jsme tam jen do půl 2, to už byl 29°C, tak dýl bych tam asi nevydržela Jeli jsme tam lodičkou přes Vltavu a dětem se to mooooc líbilo i když to jede necelé 2 minuty a je to pidi lodička, tak asi budeme muset jezdit častěji škoda že nám trvá hoďku než se k loďce dostaneme ale příští týden bych chtěla do zoo zase, snad na to bude příhodné počasí S tím kdy děti začínají dělat letadlo ti bohužel neporadím, Kiki ho nedělala |
Anicol | 108690 |
19.8.2011 19:17:29
Ahoj holky, chtěla jsem se jen zeptat. Tadeášek mi začal dělat letadlo. Vladánek tuto fázi asi nějak přeskočil, nebo co. V kolika měsících to mimča dělají, myslela jsem že až tak v půl roce. Ale je to vlastně jedno
|
Anicol | 108690 |
16.8.2011 17:37:05
Myšičko, já chci kolo(odrážedlo) pro Vladánka, až bude trochu "rozumný". Zatím po něm ani netouží a tana hřišti ho nechávají chladným Hrozně rád je tlač, ale sedět tam nechce. Musím běžet
|
Myšička21 | 98603 |
12.8.2011 15:47:18
Ahoj holky, je tu nějak mrtvo asi všechny dovolenkujete a využíváte nedeštivého počasí a lítáte po venku co dobře děláte Kiki teď rostou stoličky, všechyn 4 najednou , tak toho v noci moc nenaspíme a doháníme to přes den Jináč už řádí na odrážedle jak drak, tak mám trochu víc rychlejšího pohybu, ráda jezdí z kopce stylem "odraz, odraz, nohy nahoru", takže mám co dělat abych jí chytla a nevjela mi někam pod auto sice je to tu samá obytná zóna a místa kam se auta ani nedostanou, ale nikdy nevíte kam zatočí nebo jaké pako pojede třeba "jen" na kole už jsem přemýšlela nad tím dát jí kšíry a připnout ji na "vodítko", ale nevim nevim jestli je to bezpečné, aby zase nepadala a abych nebyla matka tyranka tkalounek na řídítka motorky moc nefunguje, spíš brání ježdění a motá se do kola, vydržel tak minutu a jen po bytě, to mi přijde dost velké riziko, kdyby se to do toho kola fakt zamotalo, tak je to prů*** jak to řešíte vy? Kiki moc v tomto směru nechce poslouchat a když křičím že pomalu a ať stojí, brzdí apod., tak udělá pravý opak a ještě se odrazí tak nevim jestli nerozumí a myslí si že křičím "rychleji" nebo to dělá naschvál jak už je u dětí v tomto věku zvykem, že dělají přesný opak toho co se po nich chce ale řekla bych že spíš to druhý páč při běhání zpomalí když křiknu že "pomalu" a většinou i zastaví když slyší "stůj", asi okokala od hafana poslouchá i na poveli sedni, lehni, dones, zůstaň... a taky se snaží opakovat fakt všechno, včetně i složitých slov, krásně teď říká "papej, papám, pojď, tady, tam, bác..." a snaží se už i spojovat slova jo a zpívá si
|
Anicol | 108690 |
7.8.2011 11:36:04
Joa Zuzko, jsi-li tu někde, všechno nejlepší k narozeninám, jak jsi to včera oslavila?
|
Anicol | 108690 |
6.8.2011 11:16:11
To je Danielka šikovná, že to takhle zvládá A závidím, že sis do teď mohla dát něco sladkého aniž by to malého vzrušovalo. U nás ho mamka naučila říkat káva Pořád o ni škemral, když viděl jakýkoliv hrníček, tak jsem mu včera udělala meltu, no a jak jsem očekávala, ji nechtěl.
|
Hanka+2 | 33843 |
4.8.2011 21:28:27
Ahojky,
Anicol, tak to sis v poradně pěkně "užila". Máš pěkný chlapáky, já vůbec netuším, kolik Patrik váží. Na 18ti měsíční jdeme za 2 týdny, ale mohla bych ho zvážit doma, kdybych si vzpoměla My jsme zpátky z Rumunska, Danielka tam týden zůstala s babičkou, občas tetou, strejdou, bratrancema, sestřenicí...Je tam sama poprvé a odjezd byl úplně vpohodě. Každý den mluvíme přes Skype a zatím si na nic nestěžovala. Patrik je pěkný číslo. Dělá na mě grimasy, zvedá obočí, když se urazí, vyhrbí záda a svěsí ruce - no sranda. Horší už jsou jeho neustálý návštěvy koše, to je zábava posledních pár dní. Dneska jsem koukala, že má v puse slanou tyčinku a nevzpomínám si, že by byla někde v jeho dosahu. Až na ty, které jsem vyhodila do koše z jeho misky a samozřejmě koš byl otevřený. Včera mi z něj vyndal papír od másla, položil ho na svůj stolek a přendal si na něj šunku z rohlíku Tak jsem náhodou nechala otevřený záchod, hned se v něm hrabal a hodil tam Danielky zajíčka na PES bombony. Neustále se hrabe někam do výšek, sundavá mi ze sušáku mokré prádlo a roznáší ho po bytě. KDyž luxuju, odpojuje mi vysavač ze zásuvky, další velká zábava je hrabat se v krabičce s kuskusem a sypat ho po zemi. Naneštěstí mám tyhle potraviny ve spodním výsuvu Taky už poznal, jak chutnají nejrůznější bombony, s tolika bratrancema v Rumunsku se to nedalo uhlídat. Vždycky tam jedeme s plnou taškou sladkostí. Teď už si ani nemůžu dát vklidu kafe s nějakou čokoládkou, protože hned ukazuje a říká "ham, ham". V Rumunsku jsme bydleli u švagrový ve velikánským baráku, to měl Patrik rozběh. Neustále lezl po schodech nahoru, vůbec jsem ho nestíhala sundavat. Poslední den jim začal rozebírat barák - sundaval lišty z podlahy, spojovací rohy, trhal listy z kytek, otevíral a zapínal myčku, už jsem byla ráda, že jedeme domů, jinak by to dopadlo blbě. I když jsou zvyklí, mají 2 kluky a pěkný raubíře. Teď zase doma peru a peru a až přijede Danielka, odbavíme se na chalupu. |
Anicol | 108690 |
4.8.2011 12:22:23
Ahoj holky, tak se hlásím z další preventivky. Teda hrůza. Tadeášek klidné, hodné mimi. Ale Vladánek, jen co jsem ho pochválila, začal se strašně vztekat, ječel a nenechal se v klidu vysvlíct. A když ho chtěla doktorka poslechnout, tak se mě křečovitě držel a ječel a ječel... Obléknout ho byl taky horor. No a když už konečně bylo po všem, tak odtama vůbec nechtěl Maminka co šla s dítkem po nás, se ptala jestli to očkování přežil, tak jsem jí musela vysvětlit, že to byla jen prohlídka. Míry máme v necelém roce a půl: 12kg (zhubnul skoro kilo) a cca 80cm, svíjel se jako had, takže všechno tak nějak orientační. Táďa ve 4,5měsících: skoro 7,3kg a 66cm, teda až se vzbudí jdu si ho tady převážit, protože mi před týdnem vážil víc. A většinou když jsem si ho zvážila doma, tak u doktorky měl víc, tak nevím. Ale i tak je to krásná váha. Je trošku buřtík, ale kouzelnej
|
Anicol | 108690 |
30.7.2011 21:22:15
Ahoj holky,
tak se hlásím po dovolené. To byla pohoda. Sice nám tam celkem pršelo nebo zase hnusně připalovalo a nebylo se kam moc schovat a řval až do noci kamenolom, ale jinak bylo super. Čekali jsme mnohem více práce u zvířátek, ale vše bylo hotové už když jsme přijížděli. A když byl zapotřebí naše ruka, tak jsme zaspali. Vladánek prďola byl vzhůru každý den před šestou a ten jeden den si vychrápával až do půl osmé a v osm jsme měli být na statku Bylo to ale moc fajn. Jen jsme odjeli o den dřív, holt jsem měkota. Rojili se tam mravenci, přímo v rozsoše týpka a padali dolů. No třetí noc jsem to už riskovat nechtěla. Vladánek se tam krásně opálil a naučil balancovat, kdybyste viděly jak už umí seběhnout kopec A Tadeášek se už krásně točí na bříško a začíná lézt teda zatím dozadu, ale nebude trvat dlouho a přijde na to, jak správně ty pohyby zkoordinovat Jsem nějaká ko zítra písnu víc |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.