Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Myšička21 | 98603 |
29.7.2011 11:53:31
Ahoj holky, koukám že všecny někde dovolenkujete, to je dobře, užívejte si prázdnin dokud a pokud to jde My byly sami s malou pár dní u našich jinak nás žádná další dovča nečeká, manžel na to moc není a samotnou mě to neba, když někam, tak jako rodina... Tak se snažín to malé alespoň trochu zpestřit, ale tím jak jsou teď všichni někde pryč, tak skončíme zase sami na hřišti nebo v lese Kiki teď rostou zuby, takže ono to stejně ani na nějaký extra dlouhý výlety není, člověk nikdy neví kdy jí jak bude vim že to trápí každého, ale Kiki asi bude cíťa po mně i když nemá horečky, tak ale bolest špatně snáší Zato miluje cestování, hlavně vláček, v autě brečí dokud se neuřve ke spaní, ale ve vlaku usne z vyčerpání z nadšení busem moc jezdit nechci
Jináč se Kiki u našich naučila bevadně říkat "máma" a jen se jí ztratím z očí, tak hned volá "mamááá, mamáááá, mamááá" beruška moje a včera takhle začla volat i "tatááá, tatááá, tatááá" se chudinka asi bojí že jí někde necháme no babičky ani tety jí holt nestačí no samozřejmě mi tchýně hned vynadala že jí to nemám dovolit protože to bude mamánek a že jí mám na týden nechat u ní, no to určitě dyť ještě kojím, to jako bude ona kojit za mě hlavně že ona kojila děti do 3 let, a já mám v 17 měsících dát STOP proto abych neměla mamánka??? to mi nějak hlava nebere Jináč sem chtěla aby sem na pár dní přijeli naši a na dalších pár dní oba tchánovci, ale tchán má moc práce, je to živnostník, takže toho sem nedostaneme a můj taťka dal výpověď a mění zaměstnání, tak má asi jen 3 dny dovolený a ty využije na práci kolem baráku takže budeme zase sami zase dorazí jen samotná tchýně... moje mamka sama nepojede a kamarádka se kterou tu byla loni, tak je na celé léto na Slovensku ach jo, já chci své rodiče vidět taky častěji než jednou za XY měsíců, ale manžela tam nedostanu a bez něj jezdit nechci Kurňa kdyby alespoň to auto bylo a nemuseli jsme řešit jestli budou mít ve vlaku funkční plošinu a v zimě jim nezamrzne a nemuseli si místo ve vlaku rezervovat několik dní dopředu aby na to pak zase zapomněli, už mě takovýto způsob cestování sejří Ale blíž k nim se stěhovat nehodláme, tam chcíp pes a bez auta se člověk nikam pořádně nedostane, natož když je na vozíku... to jede tak 1 nízkej vlak za den a to ještě není jistý... Tak jsem si vylila své omlouvám se, ale mám holt ty "své dny" snad vy máte náladičky lepší |
Hanka+2 | 33843 |
27.7.2011 12:57:07
Ahojky,
hlasim se z Rumunska. My jsem taky porad nekde, takze se na net tolik nedostanu. Tyden jsme byli v Italii, potom asi 10 dni na chalupe. Net tam ma sice segra, ale porad na nem pracuje. Ted jsme v Rumunsku u manzelovy rodiny. Planujeme, ze tady Danielka jeste tyden zustane sama. Je to letos poprve a rumunsky vubec neumi, tak z toho mam hruzu. Ale ona se na to tesi a s jazykem si problemy nedela. Co se tyce pokroku, Patrik taky zacal chodit pozdeji, stejne jako Danielka. Jeste pred mesicem to bylo vic lezeni nez chozeni, ale ted uz cile beha. Segry oba kluci zacali chodit nekdy mezi 16 a 18 mesicema. Jinak ale rychlej byl i s lezenim a neustale se hrabe nekam do vysek, je tezky ho uhlidat. Mejte se fain, napisu vic az dorazime domu a budu mit lepsi pripojeni. Tady to porad vypadava. |
akpilif | 99435 |
27.7.2011 11:30:54
tAK HLÁSÍM, ŽE TAKY ŽIJEM)JSME PO DOVOLENÉ, ALE JAK JSOU VŠECI DOMA, TAK JE TO ZÁHUL)---Nestíhám nic..zavařuju, peru, vařím, smažím)však to znáte....dovolená byla super a včil už musím zase zabrat..mám tu plno povinné četby k maturitě, účetnictví taky chodím ke kámošce na doučování a ještě nás čeká příští týden pouť, takže peče, jak o život)
jo a musím se pochkubit..Beník teda nic moc stále nemluví..jen základy..mama, tata nana, babab deda)...ale....už třetí den se nám daří plína jen na spanídokonce si i řekne..tak mám z něj radost)tak holky..hezký zbytek prázdnin a snad se nám to tu nerozpadne úplně |
Renča, Erča04/08 a Verča02/10 | 86959 |
26.7.2011 15:04:56
ahoj holky, nevím jestli si na mě pamatujete, hóóódně dlouho jsem tady nebyla, nějak není čas, ty dvě holky po sobě dávají zabrat.
Chci hlavně napsat Amálko, ty si mi udělala takovou radost, Verunka taky nechodí a přesně jak píšeš, v prostoru sama stojí jen vyjímečně a po kolenech lítá jako drak ale po dvou se jí nechce, už jsem z toho hodněkrát nešťastná a tak jak čtu že nejsme sami, tak mám radost a je mi o trochu lépe, díky. jinak je Veri moc šikovná, pěkně se snaží sama papat a pěkně ji to povídá a umí si krásně ukázat a říct co chce, tak to je super. Jen sestřička ji všechno bere, schovává před ní, takže je doma veselo. Jinak na to že nechodí tak je šplhout, cokoliv si kdekoliv přitáhne a vyleze klidně na stůl a nová záliba je si dát židličku pod okno, postavit se na ní a zhazovat sestřičce všechny poklady co si tam před ní schovává. Mějte se všichni krásně a ať Vám děti pěkně rostou a nezlobí |
Amálka, 2+2 | 97797 |
21.7.2011 16:58:41
Anicol,
tak zoubková víla k nám chodí. Už dostal korunky, tak jsme hned včera metelili do Bambule koupit za ně legopanáčka. Dovču v teepee závidím. Děti ty starší jsou teď na táboře. Tak je mě jich docela líto jak leje. No snad to ustojí. Hlavně Mája teď jí bude 8 a je to její první tábor. Vím, že co se týká programu a vedoucích by to mělo být OK. Pořád na ně myslím jak jim je. Včera jsem viděla někde v novinách super velký stan pro rodinu, tak jsem si říkala, že bychom mě měli pořídit a někam vyrazit.Jen nevím jestli bude toto nadšení sdílet i mužíček. Pořád tvrdí, že je starej . Ještě počkáme s čím přijedou děti a podle toho se zařídíme na příští rok. Teď nás bude čekat v srpnu a si kolová dovolená. DOufám, že tam nevypustím duši. Jinak Stázka se občas zapomene a stojí a něco drží a prohlíží. Jaklmile si to uvědomí, tak jde hned do kolínek. Ale expanduje do výšin. Si bude fakt jezdit s tatínkem na feráty. |
Anicol | 108690 |
20.7.2011 17:53:29
Pžišel mi stroj, huráááááá, konečně Večer ozkouším, teď pádím manžílkovi naproti. Jo a mám doma veget Vladánek si užívá s babičkou po krásách vlasti, dneska by měl dorazit do Chomutova a my si tam pojedem v pátek pro něj a pak dál na dovču do teepee k ovcím a kozám. Já se těším, teda klasickej vandr to není, ale jako kompromis super
|
Anicol | 108690 |
13.7.2011 22:04:37
Amálko, vítej po dlouhé době. Nevěš hlavu malá to všechno dožene. U nás se třeba vůbec nejí a nepije samostatně, jíst by chtěl, ale já nemám nervy a pít prostě mu to musím podržet, jinak to cucá a saje jen vzduch Ale to jsou určitě prkotiny, které ti moc nepomůžou. Prostě každé dítko je jedinečné, ne lepší nebo horší a jde svým tempem. A gratulace k vypadnutým zoubkům, hrajete na zoubkovou vílu?
|
Amálka, 2+2 | 97797 |
11.7.2011 22:52:24
Ahoj holky,
tak jsem po hooooooodně dlouhé době nakoukla. Nějak nás ten školní rok válcoval. Teď jsou prázdniny a mám o "zábavu" postaráno taky. Rodinná dovolená se nekoná páč se pokračuje v budování hnízdečka. Ale začínám být skeptická v tom, že bychom se ještě letos stěhovali. Co se týká místa, tak by to bylo super. Aby to šlo rychle, tak bychom museli asi vykrást banku. Jinak děti zvládli školu nááááádherně. Našemu skoropředškolákovi vypadly dva zuby. Už je to prostě velký kluk. Ach jo, proč ty děti rostou. Jak čtu, co všechno vaše dítka umí, tak si připadám, že jsme asi dost pozadu. Stázka hodně povídá. Leze jak ďas. Je to fofr. Když chce něco donést, tak je jak qasimodo. Sune se po zadečku jako v překážkovém sedu a drží v ruce svůj poklad. Stojí jen s oporou a popochází úž dlouho okolo nábytku. Jakmile jí nabídnu ruce, tak jde do kolen a nechce. Tak nevím jestli na to přijde. Před týdnem jsem jí vzala chůďě malý strojekem, takže prokoukla a neleze jí nic do pusenky, když jí. Asi nemá odvahu. Když jí dám na nohy botičky, tak říká Ťapy ťapy, ale skutek utek. Tak to je naše hlášení. Za měsíc nás čeká 18-ti měsíční kontrola, tak uvidíme co nám na naše pokroky řekne Dr. Zatím nechci plašit. Přeju krásné a pohodové léto . |
Anicol | 108690 |
7.7.2011 10:20:52
Ahoj holky,
člověk tu týden není a skoro žádná změna. V Praze jsme si to krásně užili a konečně můžu učit maminky masírovat jejich děti Myšičko díky, jsem ráda, že jsme se poznaly, bylo to moc fajn. Ten andílek je z jantaru (pryskyřice ne kámen), jsem ráda, že vám pomáhá Vladánek si na kurzu uvědomil, že má i mámu, to jsem skoro brečela dojetím, neb celých 16měsíců se po mě sháněl, jen když mu něco bylo. A teď je to pořád mama, mama, mááááááááááááááááááámáááááááááááááááááááááááááá A Tadeáška si konečně někdo všímal jak si zaslouží a přetočil se ze zádíček na bříško o dost dřív než Vladánek loni Je mu 16týdnů Vladánek toho umí hodně. Má svůj slovník, kterému občas nerozumí ani rodiče, nějaké znaky, které používá, když má náladu. Jinak poskládá 7 kostiček na sebe (ze dřeva a lakovaný). Po masážích se krásně zklidnil, fakt super Umí chodit jako koník, krok-sun-krok, a mlaská u toho jako klapot kopyt. Začneme se učit "plavat". Poznaly jsme se tam s lektorkou plavání pro miminka, tak Tadeášek začne ve vaně a Vladánka si vezmem do bazénu nebo na Prígl. Jo a zaříná používat slovo prosím, ale jen když něco mocmoc chce A přes den je už úplně bez plen, pokud teda nejdeme ven a hodláme použít nějaký dopravní prostředek, jinak je bez plínky i venku. Plínu má jen na spaní. A nehody jsou zřídka, když žárlí nebo je moc ponořený do hry. |
Siky,Klara 6/08,David 2/10 | 70577 |
2.7.2011 21:46:36
Ahoj holky... jak se máte? koukám že už jste tu jen dvě já jsem pořád v jednom kole...děsný záhul padám tak nějak na hubu únavou a na net vůbec nechodím..ale čtu vás aspoň občas a vzpomínám na porod a věci kolem...jak to hrozně letí...
Davídek se snaží Klárince ve všem vyrovnat..co dělá ona dělá i on.. když ona skočí ze schodů tak on pochopitelně taky ale je akový neohrabaný takže většinou končí pádem na hlavě... krásně se snaží mluvit a všemu už rozumí... ale je pořád takový vztekavý a umíněný jako byl od miminka...vše při starém...maminčin uplakánek ale jinak je kouzelný pořád něco vykládá a snaží se všemu rozumět... řádí už na odrážedle jako divý a kdyby mohl dělal by zkrátka vše co ostatní... a co Vaše ratolesti?? Co už umí a jak komunikují? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.