| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 28940  [Dalších 28760 >>]
Fredyna 110296
13.10.2010 15:51:32
Asi sem něco špatně pomačkala tak se omlouvám že tu dělám takovej bo....~g~~g~
Jana Buřič 106614
13.10.2010 13:22:27
My dáváme ráno mlíčko....dopoledne ovocnou přesnídávku(ta jí moooc chutná),myslím,že by klíďo snědla i celou lahvičku....k obědu zeleninku a trochu jí dám mlíčko na zapití....odpo ovocná přesnídávka a mlíčko a večer kaši,kterou mi teď přestala jíst,prostě jí nechce,tak jen mlíko.Takto mi to bylo doporučeno od mudr..Ale každý má jiný názor.Příkrmy nám moooc chutnají ~w~....hlavně aby tam bylo masíčko ~6~.Hezký den
sosak 102547
12.10.2010 19:19:44
Rybko, to nevypadá dobře raději si dojdi k doktorovi. Nejsi k tomu ještě unavená? aby jsi neměla problém se štítnou žlázou, to bývá časté.
sosak 102547
12.10.2010 19:15:08
Ahojky, holky kolik vám toho děti za celý den zbaští? Naše malá, ráno si ode mne cucne, k obědu má okolo 100 ml zeleninky pak ještě trochu dokojím. Odpolene kolem třetí hodiny mlíčko, večer dávám kaši, té taky sní 100 ml ale už moc nechce bumbat mlíčko. V noci jednou až dvakrát kojim. Tak nevím jestli těch příkrmů dávám málo nebo akorát.
sosak 102547
10.10.2010 19:47:20
Leonko, neboj chodíme. Jen tady není tak rušno jako dřív, ale když jde o nějakou rady vždy někdo napíše.~x~
Rybka24 94386
10.10.2010 19:39:45
Ahoj, nemáte někdo zkušenost? Začlo se mi z ničeho nic dělat blbě po kojení večer. Je mi až na zvracení a trvá to klidně až do rána. Napadlo mě i těhu, ale naštěstí test negativní. Takhle brzo bych ještě další nechtěla.
Lea+Denielek+// 101724
10.10.2010 13:06:40
vůbec nikdo sem nechodíte :(
Lea+Denielek+// 101724
8.10.2010 22:16:02
Ahojky děvčátka moje...Tak jsem po dlouhé době zase zavýtala~f~Já přesnídávku dělám i s pudinkem dám ho do té vyvařené štávi a pak normálně zamíchám do rozmixovaného ovoce.A malýmu to chutná..Ale nesladím.Teda abych se přiznala udělala jsem si i pár sklenic pro sebe jelikož přesnídávky miluju a přisladila jsem si je ale jen ždibek.Letos se nám urodila sladká jablíčka~w~~y~ Jinak přikrmuji už od 5 měsíce jelikož se mi ztratilo mlíčko.~n~ dávám mrkvičku,bramboru,kousíček másla,a bud kuřátko nebo králíčka.Ty mu chutnaj nejvíc ~t~~w~.... Jinak se také neplazíme a neotáčíme na bříško je to lenoch,ale párkrát se mu to podařilo.Sedět by chtěl,ale vypadá při tom jako kdyby byl napitej~v~~t~Vždy se skácí a pak se vzteká,ale za to by na nožíčkách chtěl stát furt..asi ani nepolezem a budem rovnou chodit~6~6vatláme krásně a říká něco jako máma a bába :-) a slovo táta zkracuje na ta ~t~ děláme pápá a posílá pusinky je to kouzelný.Máme 2 zoubky...už venku na plno a ano jsme o tom nevěděli tak doufám,že to tak půjde dál~6~
kotě01 111250
8.10.2010 12:18:14
mirenu mám asi 2,5 roku, a je to hrůza, mám všechny tyto porblémy co tady uvádíte, ale navíc mám stavy jako při memopauze, návaly, nervozita v noci jsem co hodinu vzhůru spocená ...no prostě hrůza. doktor mi řekl že se tělo chová jako bych měla přechod, když nemám menzes( ale s vložkou chodím pořád, dal mi další horm.léky a nepomáhá nic. sex nevím co je, asi půjde ven a bude pokoj. tak se všechny mějte a přeju pevné nervy
Myšička21 98603
7.10.2010 23:50:40
Ahoj holky, tak jsem po týdnu zase zavítala. Koukám že se tu vesele roste, přikrmuje, leze, plazí, otáčí, rostou zoubky atd. všem vám moc gratulujeme v úspěších :-)

Tak jsme zkusily tu kaši s lepkem, bylo to dobrý, ale pak mi v úterý a včera vyzvracela skoro celou večeři, tu kaši, dneska sem jí kaši nedala a nezvracela, tak mám teď strach jestli to fakt nebylo z toho lepku ~:(
Dneska nám už asi opravdicky začal růst první zoubek, přijde mi že už tam vidím špičku :-)
Jinak se stále neotáčíme ani neplazíme o lezení ani zdání, ani na kolínka se nezvedá ~a~ ale chce sedět a v kočárku se snaží posadit :-) máme pořád ještě hlubokou korbičku.
Omlouvám se za chyby, v úterý mi Kiki pozvracela notebook a on tak trochu, tedy spíš víc, nechce fungovat, běží jen když vyndám klávesnici a to je pak celkem na nic, takže to ťukám na mobilu, chudák můj palec :-D raději mu už jdu dát pauzu :-)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 28940  [Dalších 28760 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.