| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 28940  [Dalších 28740 >>]
Nelisara 109448
2.10.2010 21:09:07
Ahoj,já mám taky podušený jablíčka ve skleničkách a pak přidávám třeba banán,hrušku,nastrohaný sunarkový sušenky atd..Vím že se dělají přesnídávky s pudinkem,ale já dávám zatím jen čistě ovocný a nepřislazený~w~.
sosak 102547
1.10.2010 10:42:16
ahoj, tak já dělám ovocné přesnídávky úplně jednoduše. Jablíčka očistím, nakrájím na kousky a dusím do měkka potom rozmixuji dám do skleniček a zavařím. Dělám i kombinované jablko-hruška, ta je moc dobrá poměr 1:1, jablko-mrkev tam dávám menší dávku mrkve, jablko-meruňka, jablko-broskev, i samotnou jablíčkovou. Nepřidávám žádný cukr je to jen čistě přírodní.
Lucupir & Mary 26/03/10 100503
30.9.2010 23:53:27
Ahoj holky..tak dneska jsme konečně byly na půlroční prohlídce. Mary má 7470g a měří 67cm. Poslední dva měsíce moc nepřibrala :o( Asi to bude MM mám pocit ýe už to není taková kvalitka co bývalo. Zato mám pocit,že buď rostou zoubky a nebo máme první období vzdoru :-) po kom ta naše holčička je táááák umíněná ~b~
Pak jsem se chtěla zeptat, už začínám s příkrmama a vzpomínám si, že nám máma dělávala jablečnou přesnídávku, byla to mňamka ~w~ Chtěla bych Mary udělat taky něco takového. Nemáte náhodou některá receptík? Naše mamča ho nemůže najít. Samozřejmě to asi budu muset nějak upravit pro mimíska... Tak kdyby náhodou se nějaký receptík našel byla bych moooc ráda ~x~
A poslední dotázek..malá chce pořád sedět a koukat na svět tak ji pomalinku dáváme na papu do jídelní židličky, není to moc brzo? Doktorka nám teda nic neříkala, ale kdo ví ~d~
Jináč vás všecky moc zdravíme ~6~
Rybka24 94386
30.9.2010 19:39:34
Tak zkus zavolat normálně doktorce. Vždyť tam jsou, aby poradili, ne? Lepší je volat zbytečně, než až by se mělo něco dít.
Hanka+2 kluci 34418
29.9.2010 16:51:32
Ahoj,

synkovi se už několikrát stalo, většinou s rozestupy jedno nebou dvoutýdenními, že se mu při kojení třese hlavička. Vždycky u toho zrovna usíná a trvá to asi 3 - 4 vteřiny. Dneska se mu to stalo dokonce dvakrát. Není to ani takový to cukání, když člověk usíná, prostě vysloveně třes.
Musím říct, že je to hrozně nepříjemný a nevím, co si o tom myslet. Snad je to z nějakého vypětí... Naše doktorka to slyšela nejspíš poprvý, asi se necháme poslat na nervový, ale nadšená z toho nejsem. Samozřejmě doufám, že to neni nic vážnýho, ale klidnou mě to nenechává :(
Pravděpodobně nikdo nemáte s něčím podobným zkušenost, že??? Ani nevím, kde se ještě zeptat, když jsem někdy v minulosti napsala někam o radu k lékaři apod., nikdy jsem nedostala odpovědi, takže nebudu dělat něco, co je zbytečný.
Nelisara 109448
29.9.2010 15:55:24
Myško,ono to že je drobek má svý výhody.Zase Ti aspoň hned neodroste z těch mini věciček.Já jsem Sárince kupovala na zimu capáčky ve velikosti na 12-18 měsíců~d~ .Má nožičku 11 cm.
sosak 102547
28.9.2010 11:28:01
myško stejně si na lepek bude muset zvyknout, neměj z toho strach zkus po troškách třeba tu kaši a uvidíš, myslim že reakce by měla být do tří dnů ale třeba i hned.
sosak 102547
28.9.2010 11:25:33
ahoj, tak naše malá tohle dělala ze začátku s kaší. Zkusila jsem jí dát menší porce jen na špičku lžičky a pak jsem pomalu přidávala a ted už dobrý. Samozřejmě jsem u toho dělal různý opičky ~w~
Rybka24 94386
28.9.2010 8:34:11
Poradíte mi prosím, jak naučit malou polknout? Dala jsem jí lžičkou mixovanou mrkvičku a ona se začla dávit a nabíhala na zvracení. Tak jsme ji chvilku nechali zkusili znova a opět to samé. Teď sbírám odvahu abych to zkusila znova. Vypadalo to dost děsivě. To se nám se synáčkem nestalo nikdy.
A malá se nám zatim otočila jen jednou. Paní doktorka nám hrozí vojtovkou :/
Myšička21 98603
27.9.2010 13:34:12
Sosaku, taky jsem si to tak myslela, ale nějak na to pořád nemám odvahu ~a~ dneska jsme znovu zkusily bramboru, tak asi lepek zkoušet nemůžu, kdyby něco, tak ať vím z čeho to je... Možná ho zkusím zítra nebo ve středu, ale nevím, ve čtvrtek jedeme k našim. Za jak dlouho by se nějaká ta alergie nebo tak něco na lepek projevilo?
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 28940  [Dalších 28740 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.