Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
sosak | 102547 |
27.9.2010 12:57:08
Myško nám doktorka doporučila nejdřív lepek, dávám kaši s lepkem. A to jsme ještě na příkrmy nenajeli.
|
Myšička21 | 98603 |
27.9.2010 10:58:15
Ahoj holky, jak tak koukám, tak máte všechny pěkně zdravě rostlá miminka my se na 7 měsících (zítra) houpeme pořád někde kolem 6kg a to už měsíc dáváme příkrmy a Kiki baští pěkně Dopo ovoce, k obědu zeleninku a večer kaši... no a to vše se musí samo ještě zapít MM, co kdyby už mamka nechtěla dát prso, že Nějak se nechce vzdát těch 8 jídel za den téda, já tohle sníst, tak už mám tak 3 metráky
Si to určitě schovává někde v záloze a pak během týdne nabere 2kg však maminka to umí tak se má od koho učit K těm pribiňákům, malé bych to asi taky ještě nedala, ale byla jsem na ně totálně ujetá v těhu, musela sem mít každý den alespoň jeden, jinak jsem byla nešťastná Holky, vy co pikrmujete už delší dobu, co je lepší zkusit jako první lepek nebo mléko? Malá zatím ještě neměla nic s bílkovinou kravského mléka kaši dělám nemléčnou do MM. Synovec měl alergii na BKM, tak se mi do toho moc nechce a odkládám to co jen to jde... Ale když jím mléčné výrobky při kojení, tak jí to neva... Mám tu připravenou mléčnou rýžovou kaši a nemléčnou kaši s lepkem, no a pořád otálím s tím kterou otevřít jako první... Jináč se stále neotáčíme ani neplazíme chceme sedět, vydržíme už i pár vteřin bez opory. Co nám jde nejlíp je povídání a zpívání, hlas má pěknej a celé Praze se snaží ukázat že překřičí i metro Jo a taky umí dost dobře házet hračkama a celkem i vtipně mířit dudlík odhodí i na víc jak metr daleko a pěkně se strefí manželovi doprostřed čela |
sosak | 102547 |
26.9.2010 19:43:45
Rybko, teda Bety je teda pořádnej kousek, my teda taky pořád kojíme ale malá už tolik nepřibírá, za tři dny je nám půl roku takže začínáme s příkrmama. Jo a s tím pribináčkem, budu dělat domácí pribiňáček. Také nevěřím tomu současnému složení.
|
Nelisara | 109448 |
25.9.2010 22:47:53
Rybko, díky moc za názor odborníka.Mně ač laikovi se taky zdá že bych jí tím zbytečně zatěžovala
|
Rybka24 | 94386 |
25.9.2010 16:59:40
A k tomu pribiňáčku. Jsem technoložka potravin specializace na mléko, tuky. Rozhodně nedoporučuju kojencům. Bývají tam častěji plísně, navíc je to teda neskutečně přeslazené.
|
Rybka24 | 94386 |
25.9.2010 16:57:07
Naše Bety má 8600g, 69 cm a je zatim jen kojená. Měla porodní váhu 2800 :) Koukám, že asi vedeme. Pořádně mě vysává.
|
alej | 45027 |
24.9.2010 13:29:16
Holky díky za uklidnění, 4.10. jdeme zase k Dr. tak jsem zvědavá, co řekne ona.. dám vědět :) Moje první byla ve všem rychlík, tak mám asi tendence to řešit.
|
Z+2 | 109449 |
23.9.2010 11:25:28
Tonda má 72 cm a 8,350 Kg. Včera byl u Dr. na očkování. Denně má nějakou zeleninu s masem a ovocnou přesnídávku. Občas večer kaši. Strašně mu to chutná. Je z něj pěkná raketa. Plazí se jak o život a pořád po domě honí Amálu.(Naše Berňačka) občas se zvedá na kolena a popoleze jeden dva kroky, ale když se chce někam dostat tak nasadí vojenské plazení a jede.
Jinak z mého pohledu je řešení potravin v tomhle věku relativně nevýznamné. Nakonec si dítě samo vybere co mu chutná a co dokáže zpracovat. Všechny odborné názory na stravování procházejí takovými změnami, že brát na ně ohled se nejeví jako moc důležité. My teda Tondovi zatím ani pribináček, ani jogurt nedali, ale spíš protože nás to zatím nenapadlo, než z nějakých ideových důvodů. |
Z + 2 | 86960 |
23.9.2010 10:19:03
Tonda má 72 cm a 8,350 Kg. Včera byl u Dr. na očkování. Denně má nějakou zeleninu s masem a ovocnou přesnídávku. Občas večer kaši. Strašně mu to chutná. Je z něj pěkná raketa. Plazí se jak o život a pořád po domě honí Amálu.(Naše Berňačka) občas se zvedá na kolena a popoleze jeden dva kroky, ale když se chce někam dostat tak nasadí vojenské plazení a jede.
Jinak z mého pohledu je řešení potravin v tomhle věku relativně nevýznamné. Nakonec si dítě samo vybere co mu chutná a co dokáže zpracovat. Všechny odborné názory na stravování procházejí takovými změnami, že brát na ně ohled se nejeví jako moc důležité. My teda Tondovi zatím ani pribináček, ani jogurt nedali, ale spíš protože nás to zatím nenapadlo, než z nějakých ideových důvodů. |
Lenka a zlatíčka | 56804 |
22.9.2010 21:45:51
My z příkrmama začli teď v sobotu a zatím je malý úspěšně stále plně kojený, zeleninu umí akorát krásně ukázkově prskat ale má čas, když začne trochu jíst do 8-9ti měsíců, tak mi to stačí Takže má 2-3 měsíce čas...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.