| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 22350  [Dalších 22250 >>]
Claire 222 110702
11.7.2013 7:08:04
Jo, jinak jsem Klára s Domíkem a Terezkou, obrázek je stejný, ale změnila jsem přezdívku ~5~
Claire 222 110702
11.7.2013 7:06:42
Káčátko, to jsi ty Katko, viď? No já tedy vůbec netuším, co se tu děje, nějak nemám čas sem chodit, ale maličko jsem to prolítla a koukám, kolik z Vás má další mimčo, takže všem gratulace velikááá ~x~.
Já jsem teď na konci 8.tt, u mě v příslušné skupince ale taak mrtvolno, že asi zase začnu nakukovat sem, jestli můžu? :-)Jak se všechny máte? Paa:-)
Zeptám se nových rodiček, holky, je pravda (já se to dozvím příští úterý při 2.KO), že proběhla změna a už se nedělají tripple testy, ale teď je běžný NT screening?? Prý je to daleko lepší a je to ve 13.tt??
Kacatko-75 13776
30.6.2013 4:37:36
Az ted jsem si vsimla, ze jste tu take mesic nebyly.....hmm.....nejste nekde na nejake jine diskusi? nebo to tu uz padlo?
Kacatko-75 13776
30.6.2013 4:36:39
WIS- moc moc gratuluji!!! =)

Po dlouhe dobe jsem nakoukla a tady takove radostne zpravicky

~R^~R^~R^~R^

Tomik byl taky nemocny kdyz se mala narodila- vidim to jak dnes- porad ho "odhanet" aby nenakazil miminko- chjo....ale prezili jsme to

Jaks e mate holky?

Jsem tu nebyla ani nepamatuji- porad nejake shony a spech....

tady je male video male- nedavno mi delala predstaveni- nenatocila jsem vsechno- tohle jen kdyz si nevsimla ze tocim na telefon- nesmi videt kameru nebo prestane....

je to legracni

http://youtu.be/6N1INvaFkj8
Wis+2 131737
22.5.2013 13:32:59
Katko, oni doktori rikali, ze se musi vvolavat pozvolna kvuli te sekci pred dvema lety, aby ten napor na jizvu nebyl tak nahly....Nevim, jaky vliv to na jizvu melo, ale ja myslim, ze pro me to byl spravne zvoleny postup. Pred dvema lety toho do me rvali co to slo a vysledkem byly jen silene kontrakce, pri kterych jsem se stejne neotvirala ani pres kapaky oxytocinu a maly z toho byl po par hodinach "unaveny" jak rekl doktor....Ted to byl sice napor na psychiku, ale pondeli a utery bylo temer bezbolestne, streda uz teda docela narocna, ale na noc vse ustalo, taky jsem dostala neco na uklidneni, ale me to fakt prineslo 3 hodiny tvrdeho spanku, po kterem jsem byla totalne odpocata a mela silu na finis. Takze za mne "sice to bylo dlouhe, ale nestezuju si".
Jinak mala je takovy drobinek, ale jako miminko je uplne stejna jako byl Patricek, neverila bych, ze si muzou byt takhle podobni.....~s~
maw 84192
20.5.2013 14:45:22
Katko, mail nee, nepřišel.
Katka+3 kluci 79533
20.5.2013 11:48:09
Ahoj WIS,tak vítáme doma! Teda, co se to tu děje? Źe ty sourozenci hned nemocní??? ~8~ (asi nějak tuší, že přišla "konkurence", tak se snaží na sebe upoutat pozornost ~t~~;) ) No hlavně že jste už doma a obě zdravé a v pořádku. Co se týče porodu, tak nakonec spokojenost? Sice nevím, proč se tolik dní čeká...jak jsem psala, nedávno nechali moji nejlepší kamarádku v Bohunicích rodit 3dny, kontrakce co 5-10min a jedna PA kámošce dokonce řekla, at už tak nejančí, že žádná rodička bez kontrakcí neporodila a dala jí na noc Lexaurin na zklidnění ~:( No stejně to bylo na nic, kámoška "vesele" běhala po místnosti s kontrakcemi dál. TOhle nějak nechápu, ten přístup. Ale abych nešla od tématu...super, že jste to takhle zvládly. Určitě i ta váha byla k dobru,že to nebyl nějaký macík ~;) A ty bezesné noci...to už jsi, Wis, vytrénovaná a brzy to vypilujete :-)
Katka+3 kluci 79533
20.5.2013 11:39:11
Maw, prosím tě, přišel ti ten můj mail minulý týden? Ted koukám na odeslané zprávy a nevidím ho tam. Se mi ten seznam zas nějak se.e .~q~
Wis+2 131737
20.5.2013 9:53:20
Ahoj holky! Moc děkujeme za gratulace, včera nás propustili. A ano, tak jak píše Lei - porod byl indukovaný a vaginální. Ono to sice zní hrozně - do porodnice jsem nastoupila v pondělí a malá se narodila ve čtvrtek, ale oni záměrně zvolili pozvolné vyvolávání - vždy ráno jen 1 tableta Postinoru, víc nic, proto to tak trvalo, kdybychom to do čtvrtka do večera nezvládly, tak bych opět skončila na sekci, takže jsem moc štastná, že to nakonec klaplo, protože samotný porod byl opravdu úžasný, strašná rychlovka, když mi říkali, že dítě bude za chvíli na světě, tak jsem myslela, že mi lžou, že tak jednoduché to být nemůže. (Ale to už jsem měla epidurál, před ním mi do smíchu fakt nebylo ~;)). Ale myslím, že velikou zásluhu na tom měla právě malá, protože v pravou chvíli pochopila, že je třeba mi pomoct a jak řekla PA doslova se rvala ven sama, šikulka moje ~6~~6~, no a pak taky ta její velikost hodně pomohla, že ~;)
Takže jsme to zvládly bez nástřihu a jen se dvěma stehy. Malou si opravdu moc užívám - hlavně teda dnes v noci, jsme si to hoooodně užívaly ~t~, ale snad se to brzy zlepší.~;)
Ale ani u nás jsme neporušili zdejší tradici - včera nám onemocněl Paťa. Zatím sice bez horečeky, ale to co slyším na průduškách se mi vůbec nelíbí ~a~
AsiD 110366
19.5.2013 21:09:32
Joll, díky za zprávu. Wis, veliká gratulace ~;((~;((~;(( - ať jste hlavně zdraví ~s~
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 22350  [Dalších 22250 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.