Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lei | 37503 |
15.4.2013 18:30:48
Zdravím Wis, jak se cítíš???
Holky, dala jsem konečně do deníčku dvě fotky Lady. |
Wis+2 | 131737 |
15.4.2013 14:20:29
Jo a nocnik na kakani ano, ale je to tak 50/50 - nekdy to nahlasi dopredu, nekdy az uz je v akci, curani si nekdy rekne, ale vetsinou teda ne, to je spis vyjimka. Zajimave je, ze oboji hlasi dopredu, kdyz se koupe - uz si tam proste nechce ani nacurat, ale kdyz ma plinku, tak je mu nejake curani sumak. Treba fakt potrebuje, abych mu tu plinku sebrala, ale to zacnu zkouset, az bude tepleji.
|
Wis+2 | 131737 |
15.4.2013 14:16:24
Maw my uz tradicne kupujeme boty u Deichmana - ja tak nejak preferuju, kdyz si tu botu muzu osahat a obout mu ji, on ma nohu docela atypickou - vysoky nart a pomerne sirokou. Kupovali jsme Elephanty, ale ted ma nejake uplne obycejne Bobbi za 300 a zdaji se mi hrozne fajn.
|
Wis+2 | 131737 |
15.4.2013 14:13:17
Joll a u nas snad jeste nebyla noc, kdy by se Paťa alespon jednou neprobudil a nepotreboval pohladit, nebo chytnout za ruku, spise je to teda nekolikrat za noc. I kvuli tomu spi porad s nama v posteli, protoze proste odmitam chodit v noci nekolikrat do vedlejsiho pokoje. To ze spi na moji ruce uz beru jako samozrejmost, usina vetsinou bud zady ke mne a hlavu si nacpe do prohlubne pod moji hlavou, takze musim hlavu zaklonit dozadu, nebo otoceny tvari ke mne a to se zas cpe oblicejem mezi moje prsa. A hrozne se zlobi, ze ho tak nechci nechat, ale ja mam strach, ze takhle nebude moct dychat. Je to proste hrozny mazel.
No ale pak ma nekdy dny, ze se rozhodne, ze dneska proste jde spat do sveho pelisku v pokojicku a ze tam chce spat sam a nic s nim nehne. Nevim proc, ale vzdycky je mi to lito. Pockame az usne a preneseme si ho do postele. Bez nej je tam proste strasne prazdno. |
Wis+2 | 131737 |
15.4.2013 14:02:17
Ahoj, tak ono s temi koly a trikolkami asi hodne zalezi na zdatnosti a pristupu ditete, my mame zatim plastovou motorku - odrazedlo a i kdyz ji Paťa bezmezne miluje, tak zadny extra zavodnik na ni to tedy nastesti neni. Manzel mu chtel poridit rovnou koloodrazedlo, protoze nektere jsou doporucene uz pro deti od 2 let a vysku by na neho asi i mel, ale schopnosti nikoliv Jak rikam, zadny extra sportovec to zatim neni a ze by slapal na trikolce, tak to si vubec neumim predstavit. Obcas kdyz jsme venku s "motorkou" a uz ho to nebavi, tak si proste zvedne nohy a "mamíííííí, tačííííít". Z kopce by jezdil, to jo, ale to mam strach ho nechat, tak "bežím" - no spis se kutalim vedle neho a pridrzuju ho za bundu, no musi na nas byt uzasny pohled.
|
MarikaP+3 | 82381 |
13.4.2013 23:50:26
http://www.detske-boticky.cz/obuv-detska/
fajn přístup,v případě,že bota nesedne, lze vyměnit, velkosti jsem vždy konzultovala po mailu, psala jsem i šířku nohy - to může být krom délky problematický, ale kdyby měl B. nějak významě úzkou nebo naopak širokou nohu, tak bys to už asi věděla. |
maw | 84192 |
13.4.2013 18:33:10
Jsem tu zas s botkama...
Máte nějaký dobrý tip na dobrý eshop? Značky jste tuším psaly Superfit, Pegres, Essi, Fare... vše ok? Ještě něco? Nějaké celoročky, kotníčkové, pref. zavazovací, bych ráda, za přijatelnou cenu... Nějaké zádrhely při zkoušení, že bota významně nesedí? Myslím, že krom délky, kterou stejně změřím líp doma v klidu toho stejně v obchodě zas tak moc nepoznám... Ještě mě teda dost zajímá ohebnost podrážky... Ď. a hezkou neděli. Báječně aprílové počasí... |
MarikaP+3 | 82381 |
12.4.2013 21:36:27
Jj, náš Maty\ je taky zvyklej na držení ruky, občas se v noci probudí a potřebuje za tu ruku chytit, jinak začne plakat, spíš to bývá až k ránu. My ho teda pořád máme v posteli, spíšme ve 4, cca do půlnoci já s dětmi, pak Eli manžel vyexpeduje do postýlky, aby s k nám vešel
|
Katka+3 kluci | 79533 |
11.4.2013 23:32:12
Joli, že chce Lea tu ručku, tak já bych to přičítala tomu, že byla zvyklá, že jsi ji takto vždy uspávala, pokud se dobře pamatuji. A v noci se holt vzbudí a chce se asi tou ručkou ujistit, že tam jsi. Chce to čas a přejde to . My jinak spíme celou noc...většinou. Ted po poslední nemoci je to trochu horší. Jak byl hrozně zahleněn, usínal jen s hlavou na mě, tak si tak nějak zvyknul a ted to tak často vyžaduje, což se zas nelíbí mě, už jsem z toho celá pochroumaná. No plánuju tu odstávku koja a zároveň odchod do postele (ještě nevím, jestli za klukama do pokojíčku nebo ještě rok u nás v ložnici, protože v pokojíku by se ráno rušil se školkáčkama).
Jinak my kakáme na střídačku do nočníku a plenky. Ted i několikrát za den, jak se rozjedl. A loužičky po bytě taky děláme. No na to odplenkování se fakt netěším, vždy to klukům trvalo několik dlouhých týdnů. |
MarikaP+3 | 82381 |
11.4.2013 10:41:54
Tak Eliška dostala kolo odrážedlo k vánocům, když jí bylo 2,5 a ten rok se na něm naučila, v 3,5 letech už dostala kolo se šlapkami a naučila se na něm na jaře jezdit. A vím, že děti, co se naučí na kole odrážedle začnou jezdit na kole ještě dřív. Jinak Eliška je vzrůstem spíš prce a na to kolo nebyla malá, sedadlo se dá pak zvýšit.
Co se týče bobků, tak naštěstí!!!! bobky už spolehlivě končí v nočníku, za to čůrání teda nedává ani náhadou, nechápu, veškeré naše snahy s bezplenkovkou šly asi do kopru, protože mi přijde, že to opravdu vůbec nechápe. Takže ho necháváme být. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.