Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Pavlína Zaoralová | 98753 |
6.7.2012 21:57:25
janí tak nakonec to jsou nějaké afty zase nenechá si tam moc koukat ale už trochu jí lépe
ad očko je to zatěžování organizmu a stejně je to 50% na 50% jestli to chytnou i naočkovaný taťka je s námi doma tak jsem ráda trochu si člověk stihne i poklidit nebo odpočinoutzorinka dneska spinkala krásně kojila jsem ve 20 pak ve dve a pak v 8 ráno je to zlatíčko tak se mějte a užívejte léta a teplíčka |
Jana*K a sluníčka | 51000 |
5.7.2012 19:33:52
Alfi, velká gratulace k Marice, ať je zdravá a máte se všichni moc rádi
Carlin, hezká váha, jste šikulky Vodu i fenykl jsme zkoušely, ale Marušce to nechutná a tak jen kojíme, teď v těch vedrech i po 20minutách K nepovinnému očkovaní, budeme se očkovat proti pneumokokům, ale jak se to jmenuje, to nevím. Palusko, proč se ti nepovinné očkování tak nelíbí? Ať je Stelince lépe a moc jí zoubky netrápí. |
3.7.2012 22:52:12
jani no to se máte naše tchýnka je taky p.učitelka v družině takže dva měsíce prázdnin bude vypomáhat,stelinka už je bez teplot ,ale bud jí lezou stoličky nebo ji vyskočili zase nějaký aftyod rána špatně jí kousne si a pak u toho brečí a že už nechce
alfi velikánská gratulace přejeme marince jen to nej nej nej carlin začala jsem dávat i vodu převařenou v těch nej vedrech dělala jsem to tak i u stelinky jinak kojim tak nejdřív po hodině a pul ,ale zorinka je poblion pulhodky se kojí pak se poblinká a pak má škitavku tak ji dám ještě cucnout nepoviné očkování nedám nic ani náhodou jdu na kutě tak papa |
Carlin | 40902 |
3.7.2012 16:32:50
Alfi, moc gratulujem k dcerušce Ať ti roste, je zdravá a spokojená.
My byli dnes s Violkou na kontrole, je jí 1 měsíc a má už 4480g. Za dva týdny přibrala půl kila! Je to teda pořádný Otesánek. Chtěla jsem se zeptat na dvě věci: 1) dáváte miminkům v těch velikých vedrech nějaký čajík nebo vodu nebo jen třeba častěji kojíte? 2) jak jste se rozhodli s nepovinným očkováním (Rotarix, Synflorix, Prevenar)? Já pořád nevím. |
Alfa3686 | 119314 |
1.7.2012 18:03:55
Ahoj všem ,
tak už jsme od pátku doma z porodnice. Byla jsem od minulé neděle hospitalizovaná a v noci na úterý mi praskla voda . Porod byl naštěstí rychlý a máme krásnou zdravou holčičku Mariku (3450g, 48cm). Je to naše sluníčko, tak si užíváme každé chvilky. Všem moc blahopřeju k mimískům a přeji jen to nej! |
29.6.2012 16:01:08
Palusko, ať je Stelinka brzy zdravá. My máme taky krémik Imazol, dnes jsme ho dostaly. Bříško nás taky občas pobolívá, ale když se v plínkách objeví "smažená vajíčka", je hned zase vše v pořádku Ve školce měli děti angínu, tak tam teď Haninka nechodila a teď budou prázdniny, tak zůstáváme doma. Babička je učitelka na ZŠ, tak o prázdninách bude u nás.
Jak Stelinka zvládá dalšího člena rodiny? Mějte se hezky |
27.6.2012 22:23:54
ahojky díky za optání jojo už je to dobrý i rýma i kvasinky zato stelinka má dva dny horečku tak jsem zvědavá co se z toho vyklube
zorinka má 4280g je to otesánek a pěknej poblion a asi ji i bolí bříško zítra jedem na echo na srdíčko a babička bude hlídat stelinku no máme ted těch doktoru a lítání nějak víc janí jak vy to zvládáte nic nepíšeš tak asi dobře |
27.6.2012 10:54:11
Alfi, jak?
Palusko, jak mastička, zabírá? A co hlava, je to lepší? Carlin, jak se máte vy? Hezký den |
23.6.2012 22:45:57
Alfi tak co jak je? Vím je to náročný,ale užívej si do poslední chvilky a odpočívej ono už to brzy přijde hlavně ať jde vêchno hladce a rychle
v uterý bude zorynce tři týdny a mě už asi 4x od porodu bolela hlava jako že migréna ufff mám to z nepravidelného spánku, dneska mě to polevilo tak jsem vždycky šťastná jako blecha a i když byl náročnej den tak jsme si to s holkama užily tak papa a opatrujte se |
Alfa3686 | 119314 |
22.6.2012 13:15:03
Ahoj všem ,
tak já mám dnes termín a stále nic...jen mě od rána pobolívá v podbřišku a v kříži. Není to ale nic hrozného, jen takové pobolívání. Doufám, že se malá umoudří a je to náznak toho, že už se chystá za námi na svět . Ten konec těhotenství je už dost náročnej a ta vedra mi taky nepřidají... Všem moc gratuluju k narození miminek a přeju jen to nej! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.