Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Pavlína Zaoralová | 98753 |
21.6.2012 22:36:53
janí moc gratulujem k poradně a váha mě rozesmála jakýho my máme teda otesánka ad mastička jojo zelenobílá imazol a ještě jedna je to stejná krabička snad to taky zabere
nevíte někdo jak se sem dávaj fotky? vím z lednátek že to šlo ale už nevím jak mohly jsme se pochlubit s těma prďouskama tak se opatrujte a je tu vubec ještě někdo kdo má pupíček |
Jana*K a sluníčka | 51000 |
21.6.2012 16:45:54
Palusko, to jste holky šikovné, takhle hezky přibírat
Ty kvasinky jsme měly taky, ještě u Haninky, dostaly jsme na to krém...nemůžu si vzpomenout na název, krabičku měla bílo-zelenou a skvěle zabrala. My jsme byly taky v poradně, na měsíční kontrole a máme 3750g a 52cm Mějte se hezky |
20.6.2012 22:57:20
janí no zvládáme jak se dá zorinka je chovací nechce být v postýlce jen na ruce nebou prsa a v poradně -dostaly jsme antibiotikové kapky do nosánku a už je to o něco lepší a krém na kvasinky má to chudák až na stehýnkách prý to mívaj dobře kojené děti no a do nosánku ani do oušek se štourat nemá tak to řekli nám v porodce ouška jen osuškou a do nosánku jen pokud je rýma tak jako my tak odsávat atd jinak nic oni to vykýchají
jo a přibrala 190g za týden a váží 4050g je to kus ženský tak se opatrujte |
Carlin | 40902 |
20.6.2012 21:49:49
Jani, Žubko, díky za radu.
Mě právě příjde děsný Violku každý večer tak trápit šťouráním hluboko v nosánku. Šlo mi o to zjistit, jestli v jiných porodnicích to tak taky doporučují nebo je to jen specialita Podolí. Tak se na to vykašlu a nechám jí nosánek být. Moc díky! |
19.6.2012 21:38:33
Carlin, taky si myslím, že čištění nosánku každý den je zbytečné dráždění.
|
Žubka | 15263 |
19.6.2012 20:53:34
Ahoj, sice k Vám nepatřím, jsem čerstvě těhotná, ale nakukuju na narozená miminka (bouří se mi hormony ) a jako trojmatka Ti můžu říct, že čím míň budeš miminku do něčeho šťourat, tím lépe. Nevidím důvod, proč miminku zbytečně vrtat do nosánku, akorát se mu to tam zatlačí, když bude mít nos plný, tak to vyfrkne.
Jinak co se kojení týče, tak klidně koj podle potřeb miminka, to jsou fámy, že se nesmí smíchávat natrávené mléko s čerstvým. Uvidíš, že se to usadí a kojení bude pravidelnější. |
Carlin | 40902 |
19.6.2012 9:33:31
Díky za postřehy.
Malá by právě nejradši pila pořád. Třeba hodinu po kojení už zase hledá, pláče a vzteká se, když dostane jedn dudlík. Tak se snažím jí kojit nejdřív po 2 hodinách. přeci jen by měl žaludek dostat možnost všechno stačit ztrávit. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli vás v porodnici taky učili, že se má každý den (po každém koupání) čistit nosánek. V Podolí to dělali srolovaným čterečkem z buničiny a šťourali do nosánku fakt hluboko, přes 1 cm. Miminkům se to hodně nelíbí a příjde mi to dost drsný. Tak si říkám, jestli to je fakt nutný.... |
19.6.2012 7:19:18
Blanko, gratulace k Adélce
Palusko, jak zvládáte? Co vám řekli v poradně, co rýma? My kojíme, taky jak si malá řekne, většinou je to po 3 až 4hodinách, v noci spinká i 6 ale někdy se budí i po 3...to je možná tím vedrem. Ale nám už je měsíc Malá miminka se mají krmit po 2,5 až 3 hodinách. Já jsem teda v noci budila po 4. Někdo jste se tu kdysi ptal na kosmetiku na mimi, tak na pudinku(zadeček) používám buď Sudokrém, dostala jsem vzorek u gynekologa, pak ještě v porodnici a pak koupila v lékárně. A ještě Bepanthen. Jinak záhybky promazáváme olivovým olejem z lékárny. Přeji krásný den |
17.6.2012 22:01:45
carlin taky kojím jak si zorinka řekne a třeba i dýl jak 15 min většinou kojim na třikrát a pak teprvě usne a spinká taky nevím jestli je to úplně správně ,ale vím že když jsou horka má se jim dávat pít často aspon trošku to přední mlíko, jinak po týdnu doma ještě nemáme žádný režim a to jde zítra ta´tka už do práce tak to budem muset zmáknout samy a do toho má zorinka nějakou rýmu uvidím co mi řeknou zítra v poradně tak se opatrujte a zatim papa
|
BlankaSi | 122809 |
15.6.2012 20:01:00
Po zkušenostech s Andrejkou kojím tak, jak si malá řekne, přes den cca každé 2,5 - 3,5 hodiny + 1 - 2x za noc.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.