| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 380  [Dalších 250 >>]
Zobpusinka 41577
4.4.2013 12:57:23
Venuše nj jenže dle UTZ mi to vychází na 4dny před lednovou mrškou, která byla o dost slnější než jindová..tak že bych měla dvě a jedno se neudrželo? Já fakt nevím..
Zobpusinka 41577
4.4.2013 12:55:05
Lenushko díky za odkaz..já jí ještě na netu zatím nikde nemám.. moc lidí to ještě o mě neví.. :)
Vendoušek 56009
4.4.2013 12:53:43
Zobpusinko - to bych taky ráda věděla ~t~ ono taky dost záleží, kdy má žena ovulaci, nemusí to být vždy přesně podle tabulek, takže třeba jsme otěhotněli o trochu dříve
Zobpusinka 41577
4.4.2013 12:49:11
Venuš čím, že ty děti máme dle UTZ větší? :D :D
Pippi 108434
4.4.2013 12:46:52
piskoo, moncako, tak ne každý si na facebooku přidává lidi, které jednou v životě potkal a ne každý si tam dává fotky každé blbiny, nebo dokonce nahaté děti a tak. Já tam teda mám jen takové fotky, které může vidět každý, nicméně nemám zapotřebí je každému nutně ukazovat, je to moje věc. Spousta lidí na fb jsou ale exhibicionisti, kteří tam dávají i svoje nahaté fotky (třeba si jen zakryjí prsa) a ještě mají profil přístupný všem. Pak jsou tam lidi, kteří každý den píšou, co budou vařit a dávají tam fotky svých výtvorů, nebo napíšou, co dneska uklízeli, případně každou kravinu co si koupí nafotí ze všech úhlů a dají to tam. To je holt na každém.
Vendoušek 56009
4.4.2013 12:45:37
Zobpusinko - jj to jsme na tom hodně podobně, já jsem dnes dle poslední MS 10+2 a podle UTZ 10+6

já jsem se FB také dlouho bránila, ale nakonec jsem si ho udělala, a jsem spokojená, co si tam člověk chce dát, to si tam dá, co nechce nedá.... a to samé s přáteli, když někoho chce mít v přátelích, má ho tam, když ne, tak ne.... navíc se dá celé soukromí zamknout, takže nějakí načuhovači nemusí vidět vůbec nic

Pippi 108434
4.4.2013 12:42:59
zobpusinko, já rozhodně nejsem proti více dětem! ~;) Sama jsem ze tří dětí, ten typický případ, který tu už několikrát zazněl - mamka se rozvedla a znovu vdala a pořídili si ještě třetí, mojí sestru. Jen jsem napsala co já a počet dětí. Kdybych otěhotněla potřetí, tak na potrat určitě nepůjdu. Jen zatím víc dětí než dvě neplánujeme. Ale můžu vám říct, že být finančně nezávislá (nemít žádné dluhy jako hypotéka) a mít partnera, který to cítí stejně, pořídím si dětí třeba pět :-)
Moncaka 56657
4.4.2013 12:41:33
Pro uzavřenou skupinu bych i byla, ale až časem, teď se teprve holky začnou přidávat. Já už chodím na několik uzavřených skupin na koníkovi a struktura mi tam docela vyhovuje.
FB si zařizovat nechci a slyšela jsem, že ochrana soukromí nic moc, že holky měly u sebe neveřejné fotky a spousta cizích lidí se na ně dostala, ač teoreticky nemohla.
Vendoušek 56009
4.4.2013 12:41:11
jedináčka jsem taky nikdy nechtěla, myslím, že si každé dítě přeje mít sourozence ~d~ prostě je to lepší, mít kromě rodičů a prarodičů i někoho sobě věkově blízkého, na kterého se může i v budoucnosti spolehnout
Vendoušek 56009
4.4.2013 12:38:27
tak to tu necháme ještě tak měsíc rozběhnout, aby se stihly přidat i nové maminky, a pak bych byla pro tu diskuzi na Dama.cz..... vždyť tady můžeme pak psát nadále, jen třeba né všechno chce psát člověk veřejně.... no a pokud se blíže poznáme na Dámě, tak kdo bude chtít, může tam pak dát na sebe kontakt na FB :-)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 380  [Dalších 250 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.