| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 380  [Dalších 240 >>]
piskaa 105164
4.4.2013 12:36:33
zdravim, ja FB nemam a zakladat si ho nehodlam...jsem velky odpurce!!!!~o~ vadi mi, ze se tam pisou informace, ktere si ma kazdy drzet v soukromí..o fotkach ani nemluvim..takze za me NE!!:)
Zobpusinka 41577
4.4.2013 12:31:54
Venuš já jsem dle UTZ 10+4 ale dle MS 9+4... termín mám na 30.10 dle poslední MS...tak nevím, jak to dopadne.. To jsme na tom téměř stejně. :)

Pipi taky myslím že jsou lepší dvě než jedno.. aby to jedno nebylo až moc rozmazlený.. dvě jsou akorát.. taky jsme chtěli dvě.. no brali jsme mojí plodnost na lehkou váhu pač sem neměla veliké šnace na přirozené otěhotnění a takto to dopadlo ale těším se i když to bude náročné. :) Zvláště v pozdějším věku.
Pippi 108434
4.4.2013 12:29:14
jinak teda já mám facebook docela osobní, nemám tam 300 přátel a mám tam rodinné fotky. Nechci se nikoho dotknout, ale zatím bych ho zveřejňovat nechtěla, nezlobte se na mě. Časem určitě ano, ale zatím ne.
Pippi 108434
4.4.2013 12:27:40
Lenushko, nemáš mi co závidět, někdy ty pohyby jsou cítit dost pozdě, záleží, jak je dítě "uloženo" v děloze. Takže to není záruka, že to tentokrát budu cítit dřív. Ale přesto doufám ~;) A s přítelem to k porodu snad stihnete, nevím, jak daleko od vás jezdí, ale on ten porod trvá většinou dost dlouho na to, aby stihl přijet.

Lenčo, vy bydlíte s tchánovci? To bych teda nezvládla (ani s mými rodiči). Naši zase nechápou, že nemůžeme hned zrekonstruovat celý byt, protože na to prostě nemáme a ani to nepovažujeme za tak důležité. My máme klasický byt v paneláku a dáváme ho dohromady postupně, asi si to dovedete představit, když máme jeden plat plus rodičák. A upřímně řečeno, než si koupit třeba nové skříně, tak to my zase raději jedeme jednou ročně na dovolenou, protože to považujeme za důležitější a pro vztah rozhodně prospěšnější. No a oni to mají obráceně, nikam nejezdí, ale za to do bytu kupují stále nové pitomosti a kroutí nad námi hlavou, jak můžeme žít v nezrekonstruovaném bytě.
Lenushka89 135810
4.4.2013 12:23:19
Tak koukám, že se návod nezobrazil, takže druhý pokus < IMG SRC=adresa fotky > Jen za první a před poslední závorkou nejsou mezery.

Zobpusinka 41577
4.4.2013 12:21:24
Holky na facebooku jsou ty diskuze divný.. nepřehledný.. každý začíná nové téma.. a to se tam pak dohledává..hodně věcí unikne. Uzavřená skupinka jde udělat i na emiminu.. :) Tam je to mnohem lepší. :)
Lenushka89 135810
4.4.2013 12:19:32
Pippi, pohyby dřív závidím :-) Přítel je obchoďák a musí objet klienty kvůli vyúčtování za minulý měsíc.

Lenčo, k tchýni se nevyjadřuju. A na společné bydlení se už těším. Chtěla jsem už mnohem dřív, abychom se sestěhovali, ale přítel pořád nechtěl. Nechtěl platit nájem někomu cizímu, když doma ho může dát mamce. Přítel má taky domeček, ale momentálně je to spíš taková ruinička. Peníze na opravu nejsou, tak chátrá dál. Nejspíš se bude muset celý shodit a postavit od začátku nový. Chtěli bychom ho začít spravovat příští rok, ale uvidíme, jak na tom budeme finančně.
Na bytě je třeba oškrábat úplně stropy a znovu nahodit omítku, oškrábat barvu ze zdi, vymalovat, udělat podlahy, koupelnu a vyměnit záchod. Plus sehnat aspoň základní nábytek.

Holky, já to s těmi pěti dětmi nemyslela až tak vážně. Jako jo, chtěla bych hodně dětí (uvidíme, co budu říkat po prvním ~t~), ale je mi jasné, že je to nereálné. To bychom museli vyhrát ve Sportce. Je lepší mít děti dvě a dopřát jim víc, než dětí pět a dát jim to nejnutnější.

Zobpusinko, fotku musíš mít uloženou někde na internetu, třeba na rajčeti. Pak si na ni klikneš pravým tlačítkem, najedeš na vlastnosti a zkopíruješ URL adresu. Tady napíšeš Ta poslední závorka je hned za tou adresou, teď jsem musela udělat mezeru, jinak by se to nezobrazilo.

Pro soukromou diskuzi jsem taky, ale založila bych ji až později. Určitě se ještě přidá dost holek. A na FB si vás klidně přidá, já tam žádné fotky ani nic osobního nemám :-)
Lenca_85 + Elinka 3/10 + // 98803
4.4.2013 12:06:51
Pippi, ja to mam uplne stejne, taky si myslim, ze pro dite je vic sourozenec, nez aby melo vse nejnovejsi, nejlepsi a proste vse, na co si jen pomysli.

Venuse, Pippi, jinak nas teda taky nikdo nijak moc nepodporoval, ale pripada mi, ze posledni dobou rodice nejak zacinaji. A uprimne, me to zacina byt proti srsti. Je pravda, ze na tom nejsme financne vubec dobre, ale postarat se o rodinu zvladneme, ikdyz zdaleka nebudeme mit vse. Na druhou stranu pritelovi rodice neustale tlaci na to, ze je na baraku potreba spousta veci dodelat a kdyz rekneme, ze na to nejsou penize, tak chteji vse platit :-/ Ja beru, ze tady maji pul baraku a ze my jsme investovali nemale penize i do jejich poloviny, ale proste to nejak nemuzu zkousnout.

Venuse, dite s novym partnerem mi taky prijde pochopitelne, zvlast kdyz on zadne "sve" nema. Ikdyz Tve deti bere jako vlastni, preci jen prozit vse uplne od zacatku je neco uplne jineho. A tenhle zazrak by si podle me mel projit kazdy chlap. Jen aby se mu to pak nezalibilo tak moc, ze bude chtit dalsi~t~
Pippi 108434
4.4.2013 10:55:28
Venuše, já to chápu, s novým partnerem to tak bývá často. Být na místě tvého přítele, chtěla bych to taky tak. Já bych si třeba časem taky přála ještě jedno dítě, ale v nejbližších letech to fakt nepůjde
Vendoušek 56009
4.4.2013 10:41:52
OK, Dáma je také řešení, tam jsem také chodila do svých diskuzí.... takže můžeme založit skupinu tam, a případně kdo bude chtít, můžeme si pak dát kontakt i na FB ~;)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 380  [Dalších 240 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.