| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 380  [Dalších 230 >>]
Vendoušek 56009
4.4.2013 10:39:46
Pippi - my to máme také tak, finanční pomoc od nikoho žádná, rodiče a rodina daleko, takže všechno je jen na nás.... musíme tvrdě pracovat, abychom si pořídili vše co chceme... já po rozvodu myslela, že už třetí mimi mít nikdy nebudu, co si budem povídat, už mi není nejmíň... ale potkala jsem partnera, s kterým to všechno funguje jak má, a hned na počátku jsme si řekli, že když on nemá své dítě (svoji krev), i když bere moje děti jako svoje děti, tak že do dalšího mimi půjdeme, a já si moc přeji, aby zažil co to je - těhotenství, porod, novorozenec se všemi jeho prvními projevy, první krůčky, první slůvka, první úsměvy.... aby měl ten otcovský zážitek od prvních okamžiků
Pippi 108434
4.4.2013 10:37:40
Venuše, my jsme se s první diskusí přestěhovaly na dámu.cz. Je to uzavřená skupina, registrace trvá dvě minuty a neuvádí se tam žádné osobní detaily. Takže je to řešení i pro ty, co facebook nemají, nebo nechtějí ještě zveřejňovat svoje údaje a fotky jako na FB, přece jen se ještě neznáme. Každopádně se soukromou skupinou souhlasím.
Pippi 108434
4.4.2013 10:26:40
My víc dětí než dvě neplánujeme. Být to jen na manželovi, máme jen jedno. On razí tu teorii, že je lepší, když jednomu dítěti dáme všechno. Já zase naopak, že pro dítě je důležitější sourozenec než to, aby mohlo každý rok na hory, mít všechno fungl nové a mít všechno, na co si ukáže. Se dvěmi dětmi to nehrozí, nejsme žádní pracháči, nikdo nám nic nedal, o všechno se musíme postarat sami. Platíme hypotéku, finančně nás nikdo nepodporuje, nemáme ani žádné hlídání (rodiče bydlí 100 km daleko a nejezdí za námi). Přesto si myslím, že když zvládneme jedno dítě,zvládneme i dvě. Ale ten počet asi bude konečný.
Pippi 108434
4.4.2013 10:26:36
My víc dětí než dvě neplánujeme. Být to jen na manželovi, máme jen jedno. On razí tu teorii, že je lepší, když jednomu dítěti dáme všechno. Já zase naopak, že pro dítě je důležitější sourozenec než to, aby mohlo každý rok na hory, mít všechno fungl nové a mít všechno, na co si ukáže. Se dvěmi dětmi to nehrozí, nejsme žádní pracháči, nikdo nám nic nedal, o všechno se musíme postarat sami. Platíme hypotéku, finančně nás nikdo nepodporuje, nemáme ani žádné hlídání (rodiče bydlí 100 km daleko a nejezdí za námi). Přesto si myslím, že když zvládneme jedno dítě,zvládneme i dvě. Ale ten počet asi bude konečný.
Vendoušek 56009
4.4.2013 10:25:42
jinak termín mi vychází 29.10. ale u obou dětí jsem 10 dní přenášela, takže proto jsem se rovnou připojila sem do listopadových ~;)
ono je to de facto jedno, stejně někdo porodí dříve a nekdo později, nakonec tu budou říjňátka/listopaďátka/prosinčátka :-)

na ten FB jsem se ptala, že bych tam založila uzavřenou skupinu, pokud si budeme psát "citlivější" věci, abychom to nemusely tady probírat veřejně... ono to tak dopadlo i u mé první a druhé miminkovské diskuze ~d~ že jsme se přestěhovaly jinam, do uzavřeného prostředí
Vendoušek 56009
4.4.2013 10:17:04
já měla zamlklinku hned při prvním otěhotnění, tenkrát jsem musela jít i na vyčištění... tak nám DR. řekl, že nemáme pospíchat a rok to nechat odležet, já myslela, že se zblázním, moje psychika byla v pr... já když viděla někde kočárek nebo těhulku, tak jsem měla těžkou depresi.... naštěstí se nám pak podařilo otěhotnět hned na první pokus, a při druhém mimi taky hned.... DR. nám poradil, že nejlépe se otěhotní na jaře, že to je tak dáno i trochu přírodou.... jinak teď čekám 3. mimi, ale s novým přítelem ~s~ také jsme zvedaví, jak to budeme finančně zvládat se 3 dětmi, dokud jsou malí, tak to ještě jde, ale až jim budeme platit školy, kroužky, oblečení, a vlastně i to jídlo stojí majlant, když pak vyluxují ledničku za pár minut ~t~
Vendoušek 56009
4.4.2013 10:10:25
jůůůůůůůůů tady se to rozjelo ~z~ ~z~ ~z~ ~z~ ~z~ ~z~ ~z~ ~z~

tak jsem dočetla... vítám Alay a Zobpusinku ~3~

(já jsem hroznej sklerotik na jména, tak se kdyžtak omlouvám předem, pokud někomu komolím jméno ~q~)
Zobpusinka 41577
4.4.2013 8:30:09
Holky taky se bojím, jak to budeme zvládat. :( No budeme muset nějak, když už se zadařilo. O ty dvě jsme bojovali.. bez doktorů nešli a ted z ničeho nic buch..nemám srdce jej dát prýč.. Škoda, že tu nejdou posílat fotečky nebo aspon nevím jak.. bych vám poslala fotečku mimíska.. :)
Alay 102482
4.4.2013 8:18:25
Tak dvojčata to ne, to děkuji, toho se spíš trochu děsím:-)

No vzali sme to hopem, sem nevěřila, že by se povedlo hned :-)

Ted ale i tak nějak vnitřně cítím, že by to mohlo být dobré.

Jinak už jednu dceru mám 2,5 roku a tímto končíme stopro, jestli se povede.
piskaa 105164
4.4.2013 8:04:02
koukam, ze pisete o financich...moje prani bylo taky vzdycky hodne deti..ale timto druhym koncime...copak kdyz jsou jeste mali, tak se to utahnout da, obleceni, hracky po nekom..ale cim starsi dite, tim drazsi dite...moje kamaradka ma 3 děti..nejstarsi je ted na vysoke, druhe pujde za rok na stredni a nejmladsimu je 10., jenom ta vysoka je vyjde měsíčně na 5.tis a o zbytku ani nemluvim..a to je jeste stesti, ze zatim nejsou skoly zpoplatněné. Děti musíte nějak oblect, aby se za sebe nemuseli stydet...atd, atd,...vzdyt sami vite...všechno se dá zvládnout..ale za jakou cenu. a je fakt, že k udržení populace je třeba 2,5 dětí na rodinu..takze za mě to někdo musí odprdnout.))Dvě jsou ideál:))a mozna i naděje, že se za pár let pojedeme podívat někam za teplem:))~2~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 380  [Dalších 230 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.