Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lenca_85 + Elinka 3/10 + // | 98803 |
3.4.2013 23:11:35
Lenushko, tak vam budu drzet pesti, at to zvladnete co nejlip A teda od tchyne to moc pekne neni, jeste nalehat, do kdy by jste se meli prestehovat, kdyz tam pritel bydlel doted, neni moc pekny mu rict, at se odstehuje driv, doslova aby uvolnil postel nekomu jinemu... Ale vy budete aspon brzy spolu, ono je to pak uplne o necem jinem. Hele a my bydlime v domecku, pritel tady ma pul baraku, pri zjisteni prvniho tehu zacali vsichni silet, co vse se musi do porodu stihnout. je pravda, ze jsme predelavali spoustu veci - topeni, okna, podlahy... pak vymalovat, ruzne dodelavky... Nabytek jsem montovala s pupkem a co myslis? Stale se najdou veci, ktere se do narozeni prvniho ditka nestihly. Samo se nic nezblazni, nebyly penize a nebyly to zivotne dulezite veci. Ale ted sili vsichni zase nanovo :-D Ale je teda jasne, ze musite udelat nutnou udrzbu pred nastehovanim se, za provozu se dela vsechno hur :-/
Pippi, ja to mam uplne presne stejne, u prvniho jsme taky pracovala do 6 mesice, bylo to narocne, ale dalo se to. Ted je mi mnohem vic spatne, ted bych to asi nezvladla, proto jsem rada, ze jsem doma. A ditko mam uz trilete, ale je to sileny cert, je divoka, momentalne vubec neposloucha, porad neco vymysli a provadi. Ona byla takovy akcnak od malicka, je hodne temperamentni, takze tehu v kombinaci mladsiho vydani meho ditete bych asi nezvladla :-D Ale co, hlavne ze je zdrava, ostatni prezijeme |
Pippi | 108434 |
3.4.2013 22:50:24
Lenca: já jsem v prvním těhotenství chodila do sedmého měsíce do práce, pak jsem musela zůstat doma. A zvládala jsem to v pohodě. Teď v druhém těhotenství se mi dělá dost blivno, ale naštěstí nezvracím.
Já mám doma taky binec, ale on se svět nezboří. Zobpusinka: vítej, to nevadí, že patříš do října, stejně některé z nás budou rodit dřív a ty třeba zase až v listopadu Já čekám druhé, věkový rozdíl bude 22 měsíců (až se malé narodí) a taky to budeme muset zvládnout, tak si myslím, že rozdíl 29 (tedy skoro 2,5 roku) není nijak hrozný. Lenuschka: taky se těším na pohyby, člověk aspoň je s dítětem nějak v kontaktu a ví, že žije. Minule jsem to cítila poprvé na začátku 19tt, ve druhém těhotenství to prý bývá i dřív, tak se těším. Alay, vítej, držím palce, ať je tentokrát vše v pořádku Na diskusi při mém prvním těhotenství chodila holka, která takhle potratila a hned otěhotněla a měla rovnou dvojčata Lenushko, kde tvůj přítel pracuje, že je půl měsíce pryč? |
Lenushka89 | 135810 |
3.4.2013 22:23:02
Leni, teď já bydlím na privátě a přítel s mamkou. Zrovna jsem řešila po telefonu s našima, co a jak spravit na tom bytě, kde se budeme stěhovat. Taťka se nabídl, že by na víkend dojel s kamarádem, tak potřebuje vědět, co je třeba tam udělat. Zrovna to vyšlo tak blbě, že přítel dneska odjel do Čech a vrátí se až příští týden ve středu. No a dovolenou si může vzít až po 15., takže kdyby taťka nepřijel pomoct, tak máme 2 týdny na spravení a zařízení bytu. Celkem děs. Původně jsme se chtěli stěhovat až od června, ale tchýně nám dost jasně naznačila, že by bylo fajn, kdybychom se odstěhovali už od května, protože má přiletět přítelova sestra s přítelem. Tak aby měli kde spát. Takže máme pěkné hoňky.
Já pocházím z Krnova, to je na opačnou stranu :) Ty jo, po porodu už snad na něj nezapomenu, chůdě malý Finance nás v pořizování dalších dětí budou taky dost brzdit. Ono i teď budeme mít co dělat, abychom to utáhli. Valím do betle. Zítra ráno mě čeká dvouhodinovka němčiny |
Lenca_85 + Elinka 3/10 + // | 98803 |
3.4.2013 22:08:31
Lenus a ted bydlite s pritelem kde? Ja pochazim z Trince No a ted ta Ostrava, noo A s Tvym zazitkem z neprotazene Ostravy jsi me pobavila, no, aspon mas predstavu :-DD
A ze na miminko "zapominas", z toho si nic nedelej, hlavne kdyz na nej nebudes zapominat po porodu :-D ted na to mas jeste narok, ze jo Zvlast kdyz mate spousty starosti A k tem detem... Ja jich taky chtela vzdycky vic, puvodne tak 4, pak jsme slevila na 3. no, ale po narozeni prvni dcerky, ktera je silena - a to vazne silena zacinam mit momentalne pocit, ze s detma timto koncim o a finance, to je hlavni, na dalsi dite by jsme nemeli, ale to se muze jeste zmenit, ze jo Alay, ahoj. Teda, koukam, ze to berete hopem Preju, aby to tentokrate vyslo a brzy bylo videt Ja mela pred vanoci taky takovou prihodu, MS meskala, tehu test byl pozitivni, ale velice slaby. MS ale dorazila a byla silnejsi. Dodnes netusim, jestli jsem tehotna byla, nebo ne, ale asi je to tak lepsi. Lepsi, o nicem nevedet. |
Lenushka89 | 135810 |
3.4.2013 20:30:40
Alay, vítej Ono se prý hned ten cyklus po brzkém potratu těhotní dobře. Držím palce, ať to tentokrát dopadne dobře
|
Alay | 102482 |
3.4.2013 20:25:42
ale vzhledem k tomu, že šlo o samovolnej brzkej potrat, tak mě doktorka řekla, že to mám považovat za opožděnou MS, takže sme se nechránili a buch
|
Alay | 102482 |
3.4.2013 20:24:55
Monco ahoj
Jj fofr to byl dost nečekanej, předtím se nedařilo přes půl rokuk, ale zatím to ještě nechcu zakřiknout dokud nebude srdíčko. |
Zobpusinka | 41577 |
3.4.2013 19:39:41
Moni nj slyšela jsem prcka ...myslím teda že to byl on..sice dost slabě to srdíčko ale bušilo o dost rychleji,jak moje.. ale to jsem poslouchala v noci.. kdy všichni spali.. :D :D
|
Zobpusinka | 41577 |
3.4.2013 19:38:01
Alay tak to je fofr..:) Tak to mooooooc držím pěstíky.. a pfuj pfuj pfuj.. at už je vše dobré!! .)
|
Moncaka | 56657 |
3.4.2013 19:11:14
A ty tím stetoskopem něco slyšíš? Já ho mám z minulého těhu a slyšela jsem (teda manžel) až od cca 20 tt a to už jsem měla pohyby. Do té doby to bylo jen moje srdíčko. Takže vlastně na nic. Ale ten elektonický, tím kamarádka slyšela něco od 12-13 týdne.
Alay vítej. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.