| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 380  [Dalších 210 >>]
Alay 102482
3.4.2013 18:56:01
Ahoj tak já taky sem psala na diskuzi na říjnátka, bohužel sem v 6tt potratila samovolně, ale hned ten cyklus sem zase otěhotněla. Nechtěla sem zatím moc přispívat, termín bych měla koncem listopadu až. K doktorce du příští čtvrtek, do té doby tomu radši ani nevěřím.
Lenushka89 135810
3.4.2013 18:47:16
Zobpusinko, já čekám první. Naopak já tu jsem jediná, kdo ještě děti nemá, třetí tu čeká více holek ~;)

Leni, já si vždycky myslela, že jak budu těhotná, tak na to budu pořád myslet a nebudu řešit nic jiného. A teď je spíš opak pravdou. Často na to zapomínám, řešíme teď s přítelem hlavně společné bydlení a já školu, takže na miminko dost zapomínám. Až je mi to takové blbé ~f~ I proto už se těším na pohyby a na to, až mi víc naroste břicho, protože pak už na to asi zapomenout nepůjde :)
Já pocházím asi 45km od Ovy. Teď o víkendu jsme byli v Ostravici a v neděli to byl děs. Přítel musel ten den pracovně do Opavy, tak jsem jela s ním, páč na chatě nebylo co dělat, když tak chumelilo a ta cesta byla fakt šílená. Půlka Ostravy vůbec neodklizená, neprotažená, sypače nikde. Takže si dokážu představit, jak to tam teď asi vypadá.

Já chtěla vždycky 5 dětí, ale přítel nechce ani slyšet ~t~ S ním budu ráda, když budou 2, ani na 3. ho asi nepřemluvím. Ale třeba až se prcek narodí, tak se mu to zalíbí a změní názor ~:-D
Zobpusinka 41577
3.4.2013 18:34:07
Moni ted naštěstí :D a pak mám kluka v červnu bude mít 6. No a co takhle koupit za pár kaček stetoskop? :) Můžeš poslouchat srdíčko mimi a nebo pak existuje domácí UTZ kde si srdíčko můžeš i nahrát ale to už stojí 1000kč.. někdo říká, že je to škodlivé a někdo zase, že ne.. Příjde mi to jako dobrý nápad ale mám stetoskop, tak sice to není tak pěkně slyšet ale přeci jen trošku jo.. :) Mě to stačí ´-)
Moncaka 56657
3.4.2013 18:24:39
A jak máš staré ty starší děti? 20 měsíců má teď, nebo až budeš rodit?
Moncaka 56657
3.4.2013 18:21:02
Vůbec nevadí, že máš termín na konce října, třeba budeš nakonec přenášet.
Uf když čtu o těch potratech tak je mi úplně blbě. Už jsem něco zažila, tak mám prostě strach. Bych potřebovala něco, co mi každou chcíli řekne, vše je OK.
Zobpusinka 41577
3.4.2013 18:15:35
no já chtěla taky tři mám děti moc ráda ale nechtěli jsme tak brzy po malé. Bude teprve mít 20 měsíců
Zobpusinka 41577
3.4.2013 18:12:03
nj snad nebudu patřit mezi ty neštastnice.. hodně těhulek tam potratilo..~n~a tak tam nikdo není..asi jsou říjnátka nějak prokletý ~n~
Lenca_85 + Elinka 3/10 + // 98803
3.4.2013 18:10:21
Zobpusinko, ja druhe :-) Mym snem byly vzdycky 3, ale po tomhle tehu teda nevim ~t~
3.4.2013 18:09:21
~g~~z~~g~~R^ parada~t~
3.4.2013 18:07:49
Lenus, s tema pohybama si to moc nemaluj :-) Znam to z prvniho tehu, kdy bylo ditko par dnu linejsi a hned jsem plasila, co se deje :-D Ale ja osobne to prvni tehu prozivala strasne hodne, takze plne chapu, jak to citis a myslis. Me tohle tehu zatim nechava vicemene chladnou (ne ze bych se na miminko netesila), ale diky velkym nevolnostem nemam nejak sanci nad tim moc premyslet :-) Ze zacatku jsem mela hodne strach, ja na tehu prisla velice brzy, hned jsem citila, ze se neco deje, takze po brzke kontrole u dr, kdy tvrdil, ze je to tak 4-5 tt, spis min, jsem byla trosku nervozni, jestli to neni zamlklinka, ale o opaku me utvrdil stale silici test a to me uklidnilo.
S praxi je to super, ze Te to bavi, tak to ma byt. A unavu holt musis premahat odpolednim vydatnym spankem :-D
Jinak jsem z Ostravy a tady se pocasi opravdu zblaznilo :-) Taky uz me to neba, ale co nadelame, no :-)

Monco, preju brzke uzdraveni! Ted je to vsude sama viroza :-( Tak at se z toho hlavne rychle dostanes

Zobpusinko, ahoj. Ja myslim, ze termin je jedno, jak psala Lenushka:-) Me vychazi zase na konci listopadu, takze kdo vi, jestli si to neprotahnu treba do prosince :-D Ikdyz u prvni jsem rodila driv, tak kdo vi :-) A koukala jsem, ze rijen je nejaky mrtvy
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 380  [Dalších 210 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.