Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Zobpusinka | 41577 |
3.4.2013 17:59:17
to je super..
Holky a kolikáté dítko čekáte? Jsem tu sama se třetím že? |
Lenushka89 | 135810 |
3.4.2013 17:48:33
|
piskaa | 105164 |
3.4.2013 17:47:46
konečněěě...mám chuť na plněné papriky a rajskou :))))))))
|
Lenushka89 | 135810 |
3.4.2013 16:54:24
Leni, i přítel to pár dní vydrží No neuteče, ale těším se, až prcka zase uvidím a hlavně se ujistím, že je všechno v pořádku. Až ucítíme pohyby, tak to bude hned jiné, budem vědět, jestli je prcek OK nebo ne. Ale teď, kdy nic necítím, tak jsem občas nervózní, jestli je všechno v pohodě. Praxe mi nějak moc náročná nepřijde. V téhle třídě jsem byla už několikrát, tak je všechny znám a paní učitelka je skvělá. Ví, že jsem těhotná, takže mě děti nenechá vůbec zvedat, i když na ty lehčí bych si zatím v pohodě troufla. Jsou tam děti na prvním stupni, smíšená třída, 7-12 let. Jediné, co mi vadí, je ta šílená únava. Tam si člověk ani na chvíli neodpočine a odpoledne jsem pak mrtvá. Ale i tak mě to hodně baví :)
Venuše, "hračky nejsou nepořádek" - to jsem ještě neslyšela. Musím si zapamatovat Lenčo, odkud jsi, že vám tam tak chumelí? Tady sem tam poletuje sníh, dopoledne spíš pršelo. Už aby bylo jaro, to hned budu mít lepší náladu a víc energie. Mončo, brr, viróza! U nás na bytě jsou teď dvě spolubydlící nemocné, tak se jen modlím, ať to taky nechytnu. Přeju brzké uzdravení A vím, že podle // se nedá vypočítat TP, ale Lenča psala, že miminko bylo neplánovaně plánované, proto jsem nepředpokládala, že by testovala dřív. Zobpusinko, vítej A určitě nevadí, že máš termín na konci října. Ono stejně člověk neví, kdy to na něj přijde :) |
Zobpusinka | 41577 |
3.4.2013 16:00:30
Ahojky holky sice čekám prcka v říjnu ale vypadá, že tam nikdo nechodí. Tak jestli můžu plkat tady s vámi? Jsem v 10+3tt dle UTZ Termín porodu dle MS 30.10. Jinak je to naše neplánované třetí
|
Moncaka | 56657 |
3.4.2013 12:06:01
Ahojky,
tak bordel v bytě, to je u nás pořád, ale teď už fakt neúnosný. Minulý týden jsem měla hodně práce do práce, tak šlo vše stranou. Na Velikonoce jsme byli pryč, tak jsem se těšila,že vše debordelizuji a nic, mám nějakou příšernou virozu, že nezvládám ani dítě. Nevolnosti mám jak kdy, nikdy jsem teda nezvracela, ale jíst jsem nemohla, mám je tak průběžně celý den. Je pravda, že když víc jím tak jsou menší. A jím když je mi chvilku dobře. Chutě se mi trochu změnili, takže trochu tápu, co mi vlastně chutná. Podle nalezení // se moc délka těhotenství určit nedá, já je měla už i 25.2. a jsem 8+4. Já testovala hodně brzo. |
Lenca_85 + Elinka 3/10 + // | 98803 |
3.4.2013 9:14:18
Venuse, me podle te kalkulacky vysel 7tt - 6+6. ovsem u me je to takove vselijake, ja mam kazdy cyklus jinak dlouhy Takze se to pak spatne pocita
A hracky opravdu nevadi, jenze me dite si hraje se vsim, jen ne s hrackami :-D Uz se taky tesim, az posupajdi do skolky, pokud ji letos vezmou, no. U nas dneska chumeli a chumeli. Mala nema zimni boty a ja musim na pracak, pojistovnu, skocit do knihovny, nakoupit... Fakt super :-/ Jeste ze mi neni dobre a prijede pro nas tatinek, jinak teda nevim, jak by to dopadlo To jsou napady, v dubnu snih |
Vendoušek | 56009 |
3.4.2013 8:56:51
já v prvním těhotenství taky ještě pracovala, vlastně až skoro do porodu.... a bylo to dost krušné, protože jsem byla fakt hrozně unavená.... v druhém těhotenství už jsem měla Adinku, takže jak píše Lenca, dítě doma řádilo a já odpočívala ale jak říkají psychologové "hračky nejsou nepořádek" teď už mám obě děti ve školce, tak je akorát ráno musím vypravit a odvést je tam, a odpoledne zase pro ně jít, a jinak pracuji převážně z domova, takže si můžu přes den třeba i lehnout, což je výhoda
|
Vendoušek | 56009 |
3.4.2013 8:49:57
podle té kalukačky mi vyšlo toto:
1. den poslední menstruace 22. 1. 2013 Týden těhotenství 11. týden Lékařské označení stáří těhotenství 10+1 Trimestr 1. trimestr Předpokládaný termín porodu 29. 10. 2013 Počet dní do předpokládaného termínu porodu 209 Časové rozmezí pro porod v termínu (38+0 až 42+0) 15. 10. 2013 až 12. 11. 2013 Průměrná délka plodu v tomto týdnu 4,1 cm (délka od temene ke kostrči) Průměrná váha plodu v tomto týdnu 7 gramů |
Vendoušek | 56009 |
3.4.2013 8:48:35
dobré ráno,
Lenčo, v kolikátém jsi týdnu si můžeš spočítat podle toho, kdy jsi měla první den poslední mentruace, tady je pak na to kalkulačka: http://www.maminkam.cz/tehotenska-kalkulacka |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.