| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 380  [Dalších 190 >>]
Lenca_85 + Elinka 3/10 + // 98803
3.4.2013 7:59:07
Jj, bordel v byte - stastne dite... Ale prite moc nadseny neni :-DDD
A koukam, ze Ty si na kontrolu pockas jeste dost dlouho :-) Hele, ale ono nam v podstate nic neutece :-) Jenze to se lehce rika, kdyz se clovek na tu kontrolu vylozene tesi, co?:-)
Teda... A nemas praxi celkem narocnou? Povolani budes mit opravdu krasne, klobouk dolu~g~
Lenushka89 135810
3.4.2013 0:00:37
Leni, neboj, ono to taky přejde a bude líp :) A úklid neuteče - nemá nožičky (bohužel :D). Nějakou dobu to všichni vydržíte i v ne úplně naklizeném bytě. A víš, jak se to říká...bordel v bytě - šťastné dítě :)
Jestli jsi našla // 12. března, tak bys měla být maximálně o 2 týdny za mnou. Já je našla 28. února. A na kontrolu jdu až 19. dubna :( Zítra si musím zavolat na NT screening a zkusit se objednat.
Jinak studuju speciální pedagogiku a na praxi chodím do ZŠ speciální, kde jsou děti s těžkým kombinovaným postižením.
2.4.2013 22:27:02
Lenushko, aspon ze Ti to rano zabira a jsi schopna fungovat. Ja u prvniho tehu chodila do prace a taky jsem to zvladala vcelku dobre, proto to ted nesu tak nejak tezce, ze nejsem schopna fungovat :-) Doma bordel jako v tanku, dite je ted takovy samorost, dela si co chce - takze hlavne bordel ~t~
Jakou mas praxi? Co delas, jestli se muzu zeptat?
Ja teda netusim, v kterem jsem presne tydnu, na kontrole pred 14 dny to vypadalo teprve na 4-5tt - i presto, ze mi bylo uz 3 tydny blbe :-D A dalsi kontrolu mam az 26.4., takze jeste za dlouho :-)
Lenushka89 135810
2.4.2013 22:00:51
Maso já můžu pořád, i kořeněný. Naopak na jogurty nemám chuť vůbec. I když teď už se to taky lepší. Jogurtové nápoje si občas dám, jogurt zatím ne, ale teď jsem dostala chuť na pribiňáka. Zeleninu moc nejím, ale tu nejím ani normálně - většina mi nechutná a to, co mám ráda, tak mě dost nadýmá. Z ovoce jím každý den ten banán a pak tak obden jablka. Piju čistou kohoutkovou vodu, dopoledne spíš se šťávou než čistou. Občas si dám čaj, ale po tom chodím hodně na záchod a to teď chodím i bez toho, tak to ještě víc nepodporuju čajem :D Sladké jsem ze začátku nemohla vůbec, teď už na něj chuť mám, ale jím ho podstatně míň než před otěhotněním. Na slané chipsy mám taky celkem chuť. Ale jen ty slané a taky na křupky ani jiné krekry chuť nemám vůbec.

Lenčo, dneska jsem 9+1. Čekám první, takže s banánem v posteli problém nemám :) Na druhou stranu ještě studuju a chodím ráno na praxi, takže potřebuju, aby mi bylo dopoledne dobře. Kdybych byla doma, tak to tolik neřeším, to člověk nějak přežije. Jo a colu jsem ten minulý týden taky popíjela, teď už ji nepotřebuju. Tak držím palce, ať tě (a nejen tebe, ale i všechny ostatní) ty nevolnosti taky brzy přejdou ~;((
2.4.2013 21:17:56
Lenushko, dekuji :-*
A Ty jsi ktery tyden? Ono to zni totiz nadherne, ze Ti nevolnosti prechazi :-D Ja teda abych nekecala, neni mi spatne nonstop, ale v etapach. 3 dny je mi silene (prvni den nejhorsi, pak to pomalu ustava) a pak par dni jen lehka, celodenni nevolnost a kdyz si zacnu rikat, ze se to snad lepsi, prijde to zase v plne sile nanovo :-D Rano v posteli nemam moc sanci jist, mala me nenecha :-) Ja to resim nekolika dousky Coly, pak jsem schopna dojit si v klidu pro rohlik a postarat se o malou. A zuby, o tech radsi nemluvim :-D To mam uplne stejne :-)
2.4.2013 21:11:50
Venuse, teda, tak tohle ted opravdu zavidim! Takovy jidelnicek... ja se na jogurty, syry a vesmes vsechny mlecne vyrobky nemuzu ani podivat. Ze zeleniny je mi hodne tezko :-/ Zvladnu leda tak dusenou a to prave k tomu masu, takze ji moc neni :-/ Pritom normalne jsem zeleniny snedla kvanta denne. Ze sladkeho, slaneho me desne pali zaha... Neredeny dzus si neumim ani predstavit :-)
Lenushka89 135810
2.4.2013 21:09:16
Lenčo, vítám tě tady a gratuluju k // ~x~ Mně bylo špatně hlavně minulý týden, teď už je to dobrý, už jsem přišla na fígl, jak na to. Ráno ještě než vstanu z postele, tak sním pomalu a po malých kouskách banán. Pak přejdu do kuchyně, kde sním jeden suchý rohlík. A je mi dobře :) Když mám dopoledne žaludek jak na vodě, tak si vezmu žvýkačku a je to ok. Jen teda zuby si ráno nemůžu čistit, ty čistím až kolem poledne. Odpoledne a večer mi nikdy špatně nebylo. Nechutenství už taky přechází a naopak dostávám chutě na všechno. Tak se spíš hlídám, abych nejedla furt něco a nebyla pak jak balón.

Mně se líbí jak Sebík, tak i Bastík. Ale je jich už celkem dost a mají ho známí, takže ten u nás nebude :) Jinak je to pěkné jméno.
Vendoušek 56009
2.4.2013 21:02:42
Lenco - tak maso tedy úplně až tak nemusím, hlavně mi vadí uzeniny.... a dost mi vadí pachy vařeného a pečeného masa.... nejraději mám teď zeleninu (různé pestré saláty), vajíčko na tvrdo, sýry, těstoviny, domácí zeleninové polévky, občas ta šunka, nebo ryba, ořechy, slané keksy.... no a pití hlavně džusy, ale už si je začínám dost ředit vodou, jinak mi zase překyselují žaludek, minerálky bez příchuti a bez bublin, no a čaj s mlékem
2.4.2013 20:53:30
Venuse, me treba Sebik, ani Seby jako zdrobnelina nevadi :-) Zato Bastik, to by mi neslo pres pusu, ale nekomu se libi prave to :-)
2.4.2013 20:49:58
Dekuji holky,

Piskoo, Venuse, dzusy me nenapadly, ty asi vyzkousim. Me uz to "ziveni" se suchyma rohlikama, v obdobi klidu i se sunkou :-) uz leze krkem. Me zase maso problem nedela, ale nesmi byt korenene. Takze jen rohliky, sunka, kureci maso, cola a cerny cas s citronem. Absolutne nic jineho nesnesu. Doufam teda, ze se to brzy zmeni :-) Mam pocit, ze sunku nebudu chtit videt do konce zivota :-D Me teda bylo spatne i u prvniho tehu, ale tenkokrat to opravdu stoji za to :-( A jak jste tady nektera psala, taky uz pres tyden doma nevarim, to nezvladam :-) Pritom u prvniho jsem s tim problem nijak nemela

Venuse, ja taky prave musim neustale neco zobat, jinak je mi jeste hur
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 380  [Dalších 190 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.