Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Moncaka | 56657 |
29.3.2013 15:14:08
Já porod teda zrovna nemusím, na přístup si ztěžovat nemohu, ale jak rodím skoro 2 dny tak jsem ráda, že to mám za sebou. Bych chtěla epidurál konečně, fakt ta bolest nešla přežít - měla jsem pocit, že mi dělohu párají zaživa nožem.
|
Moncaka | 56657 |
29.3.2013 15:11:28
Já se nebojím, že bych nedojela, já rodím 2 dny. Ale manžel nemůže vypadnout neplánovaně na několik dní z práce - stačí den porodu a den pro nás. Navíc musí zajistit chod domácnosti místo mě. Babičky pracují a bydlí daleko. Jako ono by to nějak udělat šlo, ale já jakmile je víc komlikací, tak couvám, že to je znamení.
|
Pippi | 108434 |
29.3.2013 14:52:03
jo a do Vrchlabí s sebou můžeš vzít i děti, teda ne na sál ale na pokoj, ale my tam asi malého brát nebudeme, přece jen je moc malý.
|
Pippi | 108434 |
29.3.2013 14:51:03
Lenuschko, tak vy už máte děťátko pojmenované a víte i pohlaví?
Moncaka, to je teda dobré s tím Apolinářem A to mě vyšetřoval nějaký primář. V životě už bych tam nešla. Jinak s tím Vrchlabím to bylo logisticky úplně v pohodě, ve třičtvrtě na jednu ráno mi odtekla voda, do porodnice jsme vyjížděli v půl třetí a byli jsme tam v půl páté. Bolesti mi začaly až tam a malý byl v deset na světě. Já věřím, že záleží hlavně na psychice, já byla naprogramovaná tak, že to všechno klapne jak má a rozhodně jsem se nebála, že bychom to nestihli. Přinejhorším jsme měli zmapované porodnice po cestě. Manžel tam byl se mnou na pokoji a hodně mi pomáhal. Tentokrát asi necháme starší dítě u rodičů a manžel zase pojede se mnou. Ale i kdyby tam se mnou nebyl, tak tři dny bez návštěv bych určitě přežila a ten zážitek by mi za to rozhodně stál. Můj porod byl pro mě jeden z největších zážitků. |
Moncaka | 56657 |
29.3.2013 13:00:52
Asi fakt záleží i na jakého Dr. narazíš, já byla ve 14 tt s krvácením u Apolináře, nechali si mě tam asi 3 dny. a přístup skvělej.
Já si to Vrchlabí nedovedu vůbec představit logisticky. Jak by pak manžel za mnou dojížděl na návštěvy, navíc, co bychom dělali s malou - i tak bude asi problém. Asi poprosím kamarádku, hlídla jsem jí v prosinci syna, když rodila. |
Lenushka89 | 135810 |
29.3.2013 10:55:54
Pippi, taky mám Vrchlabí vybrané už dlouho. Dřív jsem ještě říkala, že nebudu rodit v Brně, ale u nás, byla tam taky dobrá porodnice. Teď se to ale tak zhoršilo, že radši to Brno. Úplně nejradši bych rodila doma, to by byl klídek. Ale asi si to netroufnu. Nehledě na to, že na PA bychom neměli peníze.
Já zkusím naší Kometce domluvit, ať nikam nespěchá a počká pár dní navíc, ať můžem do Vrchlabí |
Pippi | 108434 |
29.3.2013 10:49:41
jo a to Vrchlabí jsem měla vybrané už léta a vždycky jsem si říkala, že nesmím hlavně rodit v zimě, abychom tam dojeli. A rodila jsem 3. ledna ale měli jsme to s prckem domluvené, naštěstí nebyly závěje ani námraza a potom, co se malý narodil, přišla obr sněhová kalamita. Proto se asi narodil třetího místo osmého
|
Pippi | 108434 |
29.3.2013 10:46:58
Lenushko, určitě u vás taky bude dobrá porodnice, kde ti dají prostor. Já to mám do Vrchlabí 114km, byly tam i ženy zdaleka, třeba z Českých Budějovic, ale chápu, že od vás už to je fakt moc daleko. Bylo to tam super, fakt jsem porodila bez jakýchkoliv zásahů a léků a asistentky byly naprosto úžasné. Při odjezdu jsem jim říkala, že si tam přijedu ještě pro holčičku
|
Lenushka89 | 135810 |
29.3.2013 9:06:59
Pippi, chování některých doktorů je fakt hrozné!
Já bych nejradši taky rodila ve Vrchlabí, ale vzhledem k tomu, že to máme přes celou republiku, tak to asi neklapne. Ledaže bych přenášela, to bychom se tam pak na pár dní zkusili někde ubytovat. V Brně jsem zatím na porodnice nekoukala, ale chtěla bych rodit přirozeně, pokud možno bez jakýchkoliv zásahů. |
Pippi | 108434 |
29.3.2013 8:00:19
Moncaka, o Mělníku už jsem taky přemýšlela. Ale já stejně pojedu do Vrchlabí, pokud to bude jen trochu možné. U Apolináře jsem byla v minulém těhotenství v 10tt, když jsem začala krvácet a měla jsem to z práce nejblíž tam. Oni mě tam seřvali,že s takovou kravinou mám jít ke svému gynekologovi. Když jsem řekla, že mám gynekologa 100km daleko, tak mě seřvali nanovo, že ho mám mít v Praze. Nicméně mě vyšetřili, znovu upozornili, že s takovou kravinou (cituji!!) tam chodit nemám a ať hlavně zaplatím v pokladně poplatek!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.