| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 380  [Dalších 160 >>]
Vendoušek 56009
30.3.2013 9:26:09
se mnou chodila Karin na základku, ale zrovna to nebyla moc sympatická osoba, takže mám to jméno jakoby "pokažené" tím dojmem, to u mne hraje roli často, že se mi třeba nějaké jméno líbí, ale znám nějakého člověka téhož jména a když je to nějaký "jouda", tak se mi to jméno prostě hned s ním spojuje ~d~ Kamilku má můj bratr pejska ~;) a vlastně jedna kamarádka z chaty je taky Kamila
piskaa 105164
30.3.2013 7:50:13
rikame ji ruzne...nejvic asi kajko, karčo, karin,...nam se to jmeno libilo, ze je takove pekne pro uz dospelou slecnu, zenu...detství je, jak uz nekdo psal, hned pryc:))a ani ted se to jmeno moc nedava...docela me napada jmeno pro holku Kamila, to taky skoro zadnou neznam...holcicich jmen je fakt hodne hezkych..s temi kluky to je horsi:))
Vendoušek 56009
29.3.2013 22:29:57
Piskaa - jak oslovujete Karin? (jaké jsou varianty?)

taky nechci jména, která má v okolí kde kdo, raději něco originálního
piskaa 105164
29.3.2013 21:47:09
no, doma mame Karin...ale ted nevim ani pro holku ani pro kluka...nechci jmeno, ktere uz ma dite nejake me kamaradky,aby jsme si je nepletly:))) po prve jsem mela hned jasno, ktere jmeno, kluk mel byt Jachym, ale toho mezitim stihla porodit moje sestra :)) ted proste vubec nevim...~q~
Vendoušek 56009
29.3.2013 20:58:12
já naštěstí porodnici řešit nemusím, mám tady porodnici naproti v baráku jen přes silnici, tam bych došla pěšky i kdyby už mimi skoro koukalo na svět ~;) no, ale porody jsem měla oba hooooodně komplikované, a byla jsem ráda, že jsem v nemocnici pod dohledem odborníků, pokud bych rodila doma, tak by to asi nedopadlo dobře, obě děti měly omotané šňůry kolem krku, navíc mám úzkou pánev, porodila jsem jednou rovnou mimi i s placentou, byla jsem potrhaná, utržené děložní hrdlo a natržený čípek :-( pak mne šili asi další 2 hodiny po porodu.... epidurál tady bohužel nedávají, takže mne to bolelo fakt hodně, ale přežila jsem já i mimi a to je pro mne podstatné, péče tam byla výborná, sestřičky úžasné, hrozně se nám věnovaly, já díky jedné vydržela v kojení, protože se mi na začátku udělala hned mastitida (zánět mléčných žláz), a kdyby mi nepůjčila el. odsávačku, tak jsem snad umřela bolestí

jména už také vybíráme, a skoro žádná se nám nelíbí, mně se líbí taková mezinárodní (že se používají všude ve světě).... takže máme Adrianu a Damiána, ale nevím co by se teď hodilo k nim ~d~
Pippi 108434
29.3.2013 20:11:09
piskoo, nad jmény přemýšlíme. My jsme totiž měli strašný problém vybrat jméno pro syna. Jednoduše jsme se neshodli. Nakonec jsme ho pojmenovali až na porodním sále, když už jsem ho měla v náručí. Takže teď vymýšlíme jméno pro kluka a stále se nemůžeme shodnout. O holkách nepřemýšlíme, protože holčičích jmen je krásných spousta. Vy už nějaké máte?
piskaa 105164
29.3.2013 19:51:04
ahojda...no, s porodnici mam take dilema...poprve jsem rodila v Hradci Kralove, a uz nikdy, za celou dobu tam k nam nikdo neprisel, takze jsem jela domu a skoro jsem nekojila..a do mesice uz jsem nemala ani mleko...takze ted resim rychnov nebo nachod..nechce se mi nikam daleko, uz jen proto, aby za mnou chlap mohl jezdit...

premyslite nad jmeny???
Pippi 108434
29.3.2013 19:37:19
Moncaka, já to myslela spíš tak, že kdybych byla u Apolináře (nebo v jiné velkoporodnici), tak by mi to ze stresu trvalo mnohem déle. Jinak pokud budu muset rodit jinde než ve Vrchlabí, tak taky pojedu až na poslední chvíli, takhle jsem nemohla, když to bylo daleko a nevěděla jsem, jak dlouho to asi bude trvat.

Lenushko, já bych se doma rodit neodvážila (ale chápu a nic proti tomu nemám), ale chci se ze zvědavosti zeptat - kolik stojí asistentka k domácímu porodu?
Moncaka 56657
29.3.2013 16:14:40
Já právě kvůli stresu v porodnici si to celé odbyla doma (což bylo super) a nakonec přijela na poslední chvíli, že mi ani nestihli dát klystýr. No a právě bylo pozdě už i na ten epidurál. Takže nakonec ten porod celkem šel, ale ty bolesti na konci byly k nevydržení.
Pippi 108434
29.3.2013 15:50:24
Moncako, já to chápu, pro každého to rozhodně není a u tebe by asi fakt hrála roli ta psychika. U mě je to zase obráceně, já bych asi rodila dva dny třeba u Apolináře, protože by mě to tam prostě stresovalo. Je super, že dnes ženy nemusí rodit ve spádové porodnici. My máme obě babičky 100km daleko, ale nějak to vymyslíme, všechno jde. Ale můžu ti upřímně říct, že rodit dva dny, tak je po mně, taky bych chtěla epidurál. To ti ho celou dobu nedali? Já se modlím, aby druhý porod byl stejně v pohodě jako první.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 380  [Dalších 160 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.